Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Juuri nyt saat jäsenenä -50% Pixi Tonic -kasvovesistä ja -30% Clarins Lip Perfector -huulikiilloista. Max 3kpl per asiakas, tarjous voimassa niin kauan kunnes tuotteita riittää.

Eyeliner & silmänrajaus

172 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät

Kajaali tarkoittaa vahapohjaista, pehmeää silmänrajauskynää, jonka koostumus vaihtelee sen mukaan, onko se yleiskäyttöinen, sisärajauksiin tarkoitettu vai vedenkestävä. Katseesi avautuu, kun käytät vaaleampaa silmänrajauskynää alaripsien sisäpuolella. Intensiivisemmän katseestasi saat lisäämällä tummaa silmänrajauskynää sekä ylä- että alaripsien tyveen sisäpuolelle.

Eyelinereita on saatavilla nestemäisinä, vedenkestävinä, geelipohjaisina ja kiinteinä. Silmien rajaamiseen on lukemattomia vaihtoehtoja. Viime vuosina leveä rajaus, joka päättyy siipimäiseen kaarreviivaan, on ollut erittäin suosittu.

Eylenirilla on pitkä historia ja sitä on käytetty jo monien vuosikymmenten ajan. Tällä hetkellä markkinoilta löytyy monia erilaisia eyelinereita ja kajaaleita, joiden avulla pystyt luomaan minkä tahansa lookin. 

Kauden trendit muuttuvat jatkuvasti, ja niin myös eyeliner ja kajaaleiden trendit vaihtelevat kausittain. Räikeimmät kuten oranssin ja sinisen eri sävyt korostavat silmiäsi erittäin paljon ja saavat aikaan trendikkään lookin. Musta on taas aina klassinen ja varma valinta. 

Valikoimastamme löydät kajaalit ja eyelinerit monilta bröndeiltä KICKS-myymälöistä ja osoitteesta kicks.fi

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331