Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

Naked 2 Basics

Naked 2 Basics

Urban Decay

Urban Decay on täyttänyt monikäyttöiseen MATTE-palettiin kuusi sävyä, jotka joka nainen tarvitsee meikkivalikoimaansa.
29 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Naked 2 Basics
p88291997e
v88292002
Urban Decay
EUR
29

Tuotearvostelut

Outi | 21.04.2019
Hyvä värisetti arkikäyttöön. Löytyy myös rajauksiin pari tummempaa väriä. Pohjustusvoiteen kanssa kestävät aika hyvin vähän rasvoittuvillakin luomilla.
E | 11.03.2018
Paletista löytyy hyvät hieman kylmemmät sävyt, joissa on paljon pigmenttiä. Näillä sävyillä onnistuu luoda niin päivä kuin iltameikki. Hyvä hinta-laatusuhde. Ei pölise tai varise.
Sintti | 27.02.2018
UD:n Naked-sarjan pikkupaleteista kylmäsävyisempi versio. Paletissa on kuusi luonnollisen sävyistä luomiväriä, jotka sointuvat toistensa kanssa erittäin hyvin. Voit luoda niin arkeen sopivia kuin dramaattisempiakin lookeja. Luomivärit ovat erittäin pigmenttisiä ja pysyvät luomilla hyvin. Paletti on hyvin kompakti ja mahtuu helposti meikkipussiin matkalle mukaan. Plussaa suuresta ja hyvästä peilistä.

Lisätietoja

Urban Decay on täyttänyt monikäyttöiseen MATTE-palettiin kuusi sävyä, jotka joka nainen tarvitsee meikkivalikoimaansa. Paletti sisältää kaiken, mitä tarvitset pehmeän ja neutraalin, mattapintaisen silmämeikin luomiseen sekä neljä ainutlaatuista sävyä.
Sävyt sisältävät perinteisiä mattaluomivärejä enemmän pigmenttiä, levittyvät iholle kevyesti ja saavat aikaan ylellisen silkinpehmeän tunteen. Paletissa on myös puolimatta sävy Venus, jonka hillitty satiininen vaikutelma kirkastaa ja luo syvyyttä.
Pieni luomiväripaletti sisältää kaiken tarvittavan. Sävyt sisältävät patentoitua Pigment Infusion System™ -ainesosayhdistettä, jonka ansiosta luomivärien sametinpehmeä koostumus on helppo häivyttää, väri on voimakas ja erittäin kestävä.
Sävy:Monivärinen
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331