Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
All Nighter Setting Spray 30 ml

All Nighter Setting Spray 30 ml

Urban Decay

All Nighter kiinnittää meikin ja saa sen pysymään kauniina jopa 16 tuntia – leviämättä, menettämättä väriään tai kertymättä hienoihin juonteisiin.
14,90 €

Tuotearvostelut

Eveliina | 11.03.2018
Käytän tätä aina kun olen menossa juhliin ja meikki pysyy paikoillaan koko illan. Must have!
Heli | 11.03.2018
Ennen All Nighterin ostamista mineraalimeikkipohjani alkoi kiiltää ja rasvoittua rumasti jo tunti meikkaamisen jälkeen. Nykyään tämän suihkeen myötä ei välttämättä tarvitse meikkiä korjailla yhtään päivän aikana! Täytyy ostaa uusi pullo jo varastoon odottamaan, ettei vaan vahingossakaan pääse loppumaan.
Annukka | 10.03.2018
Tällä tuotteella saat meikin kestämään seuraavaan aamuun asti. Jokaisen naisen pitäisi omistaa tämä tuote! Suihkauta max. kolme kertaa kasvoillesi tuotetta, jos suihkauttelet liikaa meikkipohjasi saattaa kärsiä siitä.

Lisätietoja

All Nighter kiinnittää meikin ja saa sen pysymään kauniina jopa 16 tuntia – leviämättä, menettämättä väriään tai kertymättä hienoihin juonteisiin.
Mullistava ja kliinisesti testattu koostumus sopii täydellisesti kaikille ihotyypeille ja sisältää patentoitua Temperature Control -teknologiaa.
Seitsemän päivän kliinisen tutkimuksen tulokset:
• 78 % koki, että All Nighter sai meikin kestämään jopa 16 tuntia.
• Yli 80 % koki, että meikki paitsi näytti kauniimmalta myös kesti pidepään (jopa T-alueella) kertymättä hienoihin juonteisiin.
• Yli 88 % ihotyypistä riippumatta koki, että All Nighter oli paras tuote kiinnittämään meikki ja antamaan sille pitkäkestoisuutta.
KICKS Beauty Awards 2016 -voittaja: Paras meikki-innovaatio.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2018Asiakaspalvelu puh. 09-3489331