Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

CHRISTMAS CALENDAR! -50% joka päivä jouluun asti! Katso kaikki luukut täältä.

Acqua di parma tuoksut

Acqua di Parma on ollut johtava luksustuotteiden jo yli sadan vuoden ajan. Yritys perustettiin ja sen ikoninen Colonia-tuoksu lanseerattiin vuonna 1916. Tuoksu innoitti kehittämään tuotemerkkiä ja auttoi muodostaman sen keskeiset arvot, jotka ovat laatu, käsityö, eleganssi ja yksityisyyskohtiin kiinnitetty huomio. Ajattomaksi menestykseksi pyrkineestä klassikosta on tullut elegantin miehisen maailman symboli, jonka valikoima on vuosien aikana täydentynyt naisten tuotteilla, lifestyle-tuotteilla ja kodin tuotteilla. Acqua di Parma tuoksut ilmentävät tyyliä, elämäntapaa ja elämänfilosofiaa, joka keskittyy modernin luksukseen. Taitavat käsityöläiset valmistavat kaikki tuotteet Italiassa ja käyttävät parhaita materiaaleja sekä sukupolvelta toiselle siirtyneitä perinteisiä tekniikoita.

KICKSiltä löydät laajan valikoiman Acqua di Parman tuotteita

Tuoksutalo Acqua di Parma perustettiin jo vuonna 1916 Parman kaupungissa Pohjois-Italiassa, ja aivan kuten nytkin, se keskittyi jo tuolloin laatuun, ammattitaitoon, eleganssiin ja ainutlaatuiseen yksityiskohtien huomioon ottamiseen. Jo samana vuonna lanseerattiin ikoninen hajuvesi Colonia, tyylikäs, raikas ja ajaton tarina, joka huokuu muun muassa sitrushedelmien, laventelin, rosmariinin, setrin ja vetiverin tuoksunuotteja. Nykyään Acqua di Parma tarjoaa laajan valikoiman tuoksuja, jotka sopivat sekä naisille että miehille ja joissa kantavana voimana on aina italialainen perintö. Hajuvedet valmistetaan perinteisten tekniikoiden mukaisesti Italiassa, jossa käytetään vain parhaita raaka-aineita ja materiaaleja. Löydät laajan valikoiman Acqua di Parman tuoksuja valikoiduista KICKSin myymälöistä sekä verkkokaupastamme. Tervetuloa tutustumaan tuoksuihimme ja shoppailemaan ylellisiä ja ainutlaatuisia Acqua di Parman tuoksuja meiltä!

Osta Acqua di Parman tuotteita valikoiduista KICKS-verkkokaupasta!

Tiesitkö, että Acqua di Parma on ollut ylellisten tuoksutuotteiden joukossa markkinoiden johtava brändi jo yli sadan vuoden ajan? Tuotemerkki, jonka perusti parmalainen paroni Carlo Magnani vuonna 1916, on nykyään italialaisen hienostuneisuuden, vankan käsityötaidon ja hillityn ylellisyyden symboli. Tuotteet ovat saaneet inspiraationsa italialaisesta perinnöstä, ja Acqua di Parma pyrkiikin jatkuvasti kehittymään pysyäkseen ajanmukaisena ja merkityksellisenä. Acqua di Parman tuotteita on sen perustamisesta lähtien valmistettu Italiassa, ja niiden tarkoituksena on sekä juhlistaa maan ainutlaatuista perintöä että säilyttää sitä mahdollisimman paljon. Tuoksuillaan Acqua di Parma haluaa osoittaa kunnioitusta sekä italialaiselle sielulle että ikuisesti loistavalle auringolle. KICKSiltä löydät laajan valikoiman Acqua di Parman tuoksuja sekä valikoiduista KICKS-myymälöistä että verkkokaupastamme. Tervetuloa shoppailemaan niin naisille kuin miehillekin sopivat tuoksut meiltä KICKSiltä!

57 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331