Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Juuri nyt saat jäsenenä -50% Pixi Tonic -kasvovesistä ja Clarins Lip Perfector -huulikiilloista. Max 3kpl per asiakas, tarjous voimassa niin kauan kunnes tuotteita riittää.

Akademikliniken

Akademikliniken on nykyään Pohjoismaiden johtava yksityinen esteettisen ja korjaavan plastiikkakirurgian, kauneushoitojen ja ammattimaisen ihonhoidon klinikka. Ruotsissa käsin johdetulla yrityksellä on toimintaa Norjassa, Tanskassa ja Irlannissa ja yritys tekee yli 50 000 kauneushoitoa vuodessa. Akademiklinikenin plastiikkakirurgit ovat vuosien varrella hoitaneet monia potilaita, joiden tarpeet ovat ulottuneet plastiikkakirurgian ulkopuolelle. Kyse voi olla esimerkiksi pienien juonteiden, aknen tai auringon vaurioittaman ihon kaltaisista ongelmista, mutta myös rypyistä, kuivuudesta ja ihon veltostumisesta.

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331