Akademikliniken - KICKS - KICKS
 • Ilmainen toimitus yli 29€
  Ilmainen toimitus yli 29€
 • Pisteitä kaikista ostoksista
  Pisteitä kaikista ostoksista
 • Kotiinkuljetus
  Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

Vain tänään! –20% yli 60 euron ostoksista koodilla JUNE20. Voimassa jäsenille ja jäseneksi liittyville, ainoastaan verkkokaupassa.

Akademikliniken

Akademikliniken on nykyään Pohjoismaiden johtava yksityinen esteettisen ja korjaavan plastiikkakirurgian, kauneushoitojen ja ammattimaisen ihonhoidon klinikka. Ruotsissa käsin johdetulla yrityksellä on toimintaa Norjassa, Tanskassa ja Irlannissa ja yritys tekee yli 50 000 kauneushoitoa vuodessa. Akademiklinikenin plastiikkakirurgit ovat vuosien varrella hoitaneet monia potilaita, joiden tarpeet ovat ulottuneet plastiikkakirurgian ulkopuolelle. Kyse voi olla esimerkiksi pienien juonteiden, aknen tai auringon vaurioittaman ihon kaltaisista ongelmista, mutta myös rypyistä, kuivuudesta ja ihon veltostumisesta.

17 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät
 • Kampanjatuotteet
  Korkein arvio
  Eniten arvosteluja
  Uutuudet
  Myydyimmät
  Alin hinta
  Korkein hinta
  Tuotenimi A-Ö

Akademikliniken – lääketieteelliseen kokemukseen perustuvaa ihonhoitoa

Akademikliniken on tällä hetkellä Pohjoismaiden johtava yksityinen estetiikan ja korjaavan kirurgian klinikka. Heidän plastiikkakirurginsa ovat vuosien varrella hoitaneet monia potilaita, joiden tarpeet ovat ulottuneet plastiikkakirurgian eri osa-alueille –  kyse voi olla esimerkiksi hienojen juonteiden, aknen ja auringon vaurioittaman ihon hoidosta. Akademiklinikenin ihonhoitotuotteiden kehittämisestä vastaa asiantuntijat, joilla on vuosien kokemus lääketieteellisestä asiantuntemuksesta. Akademiklinikenin ihonhoitosarja sisältää täydellisen sarjan tuotteita kokonaisvaltaiseen ihonhoitorutiiniin. Ihonhoitotuotteet on jaettu neljään vaiheeseen: puhdistus, käsittely, hoito ja suojaaminen. Puhdistus on ihonhoitorutiinin ensimmäinen vaihe. Akademiklinikenin valikoimassa on sekä herkälle iholle sopivia puhdistustuotteita että kevyesti kuorivia puhdistustuotteita. Ihonhoitorutiinin toisena vaiheena on ihon vahvistaminen, kosteuttaminen ja käsittely seerumin avulla. Seuraava vaihe "hoito" pehmentää ihoa ja vahvistaa ihon suojakerrosta voiteen tai kosteuttajan avulla. Ihonhoitorutiini viimeistellään SPF-suojakertoimella, joka suojaa tehokkaasti sekä UVA- että UVB-säteiltä.

Löydä Akademiklinikenin ihonhoitotuotteita – omiin tarpeisiisi mukautettuna

Onko ihosi kuiva, normaali, rasvainen vai ikääntyvä? Akademikliniken tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka on kehitetty sopimaan eri ihotyypeille ja erilaisiin tarpeisiin. Iho muuttuu iän myötä – ulkoiset tekijät, kuten uni, ruokavalio ja sää, vaikuttavat ihoon. Samalla kehon luonnollinen kollageenintuotanto vähenee iän myötä, minkä seurauksena on kuivempi iho, jossa on hienoja juonteita. Siksi ihonhoitorutiinisi on räätälöitävä omiin tarpeisiisi sopivaksi. Akademiklinikenin ihonhoitosarja sisältää tehokkaan puhdistustuotteen, kosteuttavan seerumin, kuorivia AHA-happoja, ikääntymisen merkkejä torjuvia A-vitamiineja, hehkua antavaa C-vitamiinia, hoitavia voiteita ja ihoa suojaavan aurinkovoiteen. Akademiklinikenin ihonhoitovalikoimasta löydät myös hoitavat ja kosteuttavat tuotteet huulille ja vartalolle. Päivitä, täydennä tai uudista ihonhoitorutiinisi KICKSin valikoimasta löytyvillä uusilla tai vanhoilla Akademikliniken-suosikeilla. Tuotteet löydät sekä verkkokaupasta että myymälästä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024