Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Goodiebag kaupan päälle! Ostaessasi yli 55 eurolla saat kaupan päälle gooidebagin, arvo 58€. Voimassa ainoastaan osoitteessa kicks.fi ja kunnes varastoa riittää.

Comfort Zone

Comfort Zone, ammattimaista ihonhoitoa holistisella kokonaisotteella. Iho paranee näkyvästi, kun aktiiviset kotihoitotuotteet yhdistetään terveelliseen ja kestävään elämäntapaan. Muutama maailman johtavista spa-ketjuista sekä Ruotsissa että maailmalla on valinnut Comfort Zone -tuotteet. Lisäksi Comfort Zone on voittanut kansainvälisiä palkintoja mahtavien tuotteidensa ja hoitojensa ansiosta. Kaikki aktiiviset ainesosat ovat tarkkaan valittuja, niillä tulee olla tarkoitus ja niiden tulee luoda tuloksia. Comfort Zone luo ratkaisuja eri iho-oireisiin ja luottaa uusimpaan lääketieteelliseen ja muuhun tutkimustietoon. Comfort Zone ei sisällä lainkaan mineraaliöljyjä, parabeeneja, silikoneja, synteettisiä väriaineita, eläinperäisiä aineita, sulfaatteja tai metyyli-isotiatsolinonia. Tuotteet ovat vegaanisia ja dermatologisesti testattuja.

76 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331