Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal: Urban Decay All Nighter Setting Spray 118ml & Foreo LUNA mini 2 -30%. Voimassa 1.3. asti. Muista kirjautua sisään!

Decleor

Ammattimaista ihonhoitoa ja aromaterapiaa. Ainutlaatuiset tiivistetyt aromaattiset kasviesanssit ovat tehokkaita, syvävaikutteisia ja luonnollisen tuoksuisia sekä saavat aikaan erittäin hyviä tuloksia. Korkea laatu ja hyvät tulokset ovat tehneet Decléorista ammattimaisen, salongeissa ja kylpylöissä tapahtuvan ihonhoidon johtavan merkin. Decléor tarjoaa korkean laadun, hyvien tulosten ja aitojen, innovatiivisten kasviesanssien avulla luonnollisen ihonhoitokonseptin. Decléor pitää huolta, rentouttaa ja edistää hyvinvointia, kun huolehdit ihostasi parhaalla mahdollisella tavalla. Ammattimaisessa ihonhoidossa ensiluokkaisia tuotteita luodaan yhdessä pätevien ihoterapeuttien kanssa.

Brändi
Ihotyyppi
Lopputulos
Koostumus
Ominaisuus
48 tuotetta
Myydyimmät
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331