Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Osta vähintään kaksi tuotetta, saat -25%! Koskee Lancôme, IT Cosmetics & Urban Decay​ -meikkejä.

Exuviance

Exuviance merkitsee edistyksellistä ihonhoitoa. Tuotteiden taustalla on yksi ihonhoitoalan suurimmista ainesosaluokista: hedelmähapot, jotka tunnetaan paremmin lyhenteillä AHA ja PHA. Exuviance perustuu ihonhoidon tieteellisen pohjan syvälliseen ymmärrykseen ja tahtoon auttaa ihmisiä voimaan hyvin ihonsa kanssa. Tuotteissa yhdistyvät omat innovaatiot muihin hyväksi todettuihin ainesosiin, jotka yhdessä saavat aikaan merkittäviä tuloksia. Exuviancen filosofia perustuu siihen, että ihon uusiutuminen alkaa ”eksuviaatiosta”, joka merkitsee kuorimista ja solujen uusiutumista. Ihonhoitokonsepti on kehitetty auttamaan ihoa uusiutumaan itse edistyksellisten ja tuloshakuisten koostumusten avulla. Tuotteet piristävät luontevasti päivittäistä hoitorutiinia ja parantavat hyvinvointia 

Exuviance – yksilöityä, ihoa parantaviin happoihin perustuvaa ihonhoitoa

Tunnetun Exuviance-tuotemerkin perustivat vuonna 1988 kaksi johtavaa tutkijaa, tohtori Eugene Van Scott, dermatologi ja tohtori Ruey Yu, dermatologiaan erikoistunut farmakologi. Heidän perusteellinen ihontutkimustyönsä johti AHA-hapon uraauurtavaan löydökseen, jonka he myöhemmin patentoivat. Exuviance on kehittänyt yksilöllisen ihonhoitojärjestelmän, joka sisältää edistyksellisiä ainesosia, kuten AHA- ja PHA-happoja, jotka vahvistavat, suojaavat ja hoitavat ihoa. Yksi Exuviancen suosituimmista tuotteista on kuorintalaput, jotka on kostutettu seerumilla ja suojaavilla antioksidanteilla. Muita suosikkeja ovat kosteuttava Vespera Bionic Serum ja korjaava Evening Restorative Complex -yövoide. KICKSiltä löydät laajan valikoiman Exuviance-tuotteita – löydä omat suosikkisi verkkokaupastamme tai myymälästä.

Mitä AHA, PHA ja BHA ovat?

Ihoa parantavien ominaisuuksiensa ansiosta hapoista on tullut ihonhoidon suosituimpia ainesosia. Hapot auttavat nopeuttamaan ihon luonnollista kuoriutumisprosessia korvaamalla vanhat ihosolut uusilla. Tämä prosessi saa ihosi hehkumaan ja näyttämään terveemmältä. AHA, BHA ja PHA ovat yhteisnimityksiä monille erilaisille hapoille, joita löytyy eri tuotteiden merkinnöistä. Monet Exuviance-tuotteista sisältävät erityyppisiä AHA-, PHA- ja BHA-happoja. Sitruunahappo on esimerkki tuotteissa käytetystä AHA-haposta, ja glukonolaktoni on esimerkki PHA-haposta. Eri hapot vaikuttavat ihoon eri tavoin. AHA-hapoilla on ihoa hoitavia ja ikääntymisen merkkejä torjuvia ominaisuuksia. PHA-happoja kutsutaan usein uuden sukupolven AHA-hapoiksi, sillä ne ovat hellävaraisempia kuin perinteiset hapot ja sopivat kaikille, myös herkälle iholle. Kuoriva ja tulehduksia hillitsevä BHA-happo sopii ihanteellisesti aknesta ja ongelmaihosta kärsiville.

Löydä omalle ihotyypillesi ja ihosi tarpeisiin sopiva Exuviance-ihonhoitojärjestelmä

Exuviance on kehittänyt ihonhoitojärjestelmän, joka sisältää kattavan valikoiman ihonhoitotuotteita kaikille ihotyypeille, ja joka hoitaa erilaisia iho-ongelmia. Exuviance-tuotevalikoima sisältää tuotteita, jotka häivyttävät hienoja juonteita ja hoitavat iho-ongelmia, kuten aknea, kuivuutta, punoitusta ja atooppista ihottumaa. Lisäksi tuotteet sopivat erilaisille ihotyypeille, myös kaikkein herkimmälle iholle. Kuivalle ja herkälle iholle on saatavana kosteuttavia ja ihon suojakerrosta vahvistavia tuotteita, kypsälle iholle ikääntymistä ehkäiseviä tuotteet ja rasvoittuvalle iholle tuotteita, jotka säätelevät ihon rasvapitoisuutta ja kosteuttavat ihotyyppiä oikealla tavalla. Päivitä tai uudista ihonhoitorutiinisi uudella päivävoiteella, yövoiteella, seerumilla tai ihanalla kasvonaamiolla.

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331