Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

BLACK WEEK! 28.11. KAIKKI -20%. Käytä koodia: KICKS20. Ei koske SensaiBYREDORituals ja Jo Malone -tuotteita, eikä kalentereita tai lahjapakkauksia.

Furla

Aldo Furlanetto perusti Furlan vuonna 1927 Italian Bolognassa. Vuosien saatossa yritys on tullut tunnetuksi yhtenä nahka-alan suurimmista toimijoista. Furlan laukkuja, kenkiä ja asusteita leimaa laadukkuus, värien käytön luovuus ja moderni italialainen suunnittelu. Nyt Furla on kehittänyt myös ensimmäiset lisensioidut tuoksunsa, joiden hienovaraisuus ja moderni design kuvastavat italialaista asennetta. Ajattomat, hienostuneen elegantit ja ylelliset tuoksut on luotu korkealaatuisista raaka-aineista kuvastamaan jokaisen naisen omaa, ainutlaatuista persoonallisuutta. 

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2021Asiakaspalvelu puh. 09-3489331