Osta Garnierin tuotteet KICKSin verkkokaupasta tai myymälästä! - KICKS - KICKS
 • Ilmainen toimitus yli 29€
  Ilmainen toimitus yli 29€
 • Pisteitä kaikista ostoksista
  Pisteitä kaikista ostoksista
 • Kotiinkuljetus
  Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

Garnier

Garnier tarjoaa täydellisen kauneudenhoitovalikoiman, jossa on kaikenikäisille sopivia ja kohtuuhintaisia, innovatiivisia ja tehokkaita tuotteita. Kaikki Garnierin tuotteet ovat luonnon inspiroimia ja niissä on luonnollisia aktiivisia ainesosia, oli kyse sitten ihonhoidosta, hiustenhoidosta, hiusväreistä tai aurinkosuojasta. Garnier on moderni vihreä vaihtoehto, joka haluaa auttaa sinua huolehtimaan itsestäsi ja ympäristöstäsi.

14 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät
 • Kampanjatuotteet
  Korkein arvio
  Eniten arvosteluja
  Uutuudet
  Myydyimmät
  Alin hinta
  Korkein hinta
  Tuotenimi A-Ö

Tule ostamaan Garnierin tuotteet verkkokaupastamme tai lähimmästä KICKS-myymälästäsi!

Garnier on nykyisin yksi maailman tunnetuimmista ja suosituimmista kauneusbrändeistä. Se lanseerattiin Ranskassa jo vuonna 1904, jolloin Alfred Amour Garnier kehitti maailman ensimmäisen luonnollisista ja kasviperäisistä ainesosista valmistetun hiusvoiteen. Tuon kauneusmaailmassa vallankumouksellisen käänteen jälkeen Garnier vaikuttaa edelleen voimakkaasti kauneusrutiineihimme. Jo toimintansa alkuvuosina Garnier oli edelläkävijä, sillä se toi markkinoille ennen muita tuotemerkkejä muun muassa kotikäyttöön kehitetyn hoitavan ja ammoniakittoman hiusvärin, hyödynsi hiustenhoitotuotteissaan ravitsevia ns. superhedelmiä ja lanseerasi ihonhoitotuotteita, jotka sisälsivät runsaasti, peräti 96 %, luonnollisesti kasvatettuja ainesosia. Nykyisin Garnier tarjoaa sekä hiusten- että ihonhoitotuotteita, joiden kehittämisessä on keskitytty vahvasti ympäristötietoisuuteen. Yhtenä maailman johtavista globaaleista kauneusbrändeistä Garnier pyrkii vaikuttamaan kauneudenhoitoon myönteisellä tavalla ja tasoittamaan tietä kohti kestävämpää kauneudenhoitoa ja kehittämään sitä tukevia tuotteita, jotka ovat kaikkien saatavilla. Löydät luonnollisesti laajan valikoiman ihonhoitotuotteita KICKSin myymälöistä ja verkkokaupasta. Tervetuloa ostamaan meiltä muun muassa Garnierin kasvojen puhdistustuotteet, misellivedet, aurinkosuojatuotteet, kasvonaamiot, kasvoöljyt ja kasvovoiteet!

Vihreämpiä valintoja Garnierin kauneudenhoitotuotteilla

Ranskalainen kauneusbrändi Garnier tarjoaa tuotteita, jotka ovat sekä innovatiivisia että kehitetty ympäristöä kunnioittaen. Ne sopivat kaikenikäisille, ja ne ovat saatavilla edulliseen hintaan. Sen lisäksi, että
Garnierin tuotteet ovat saaneet innoituksensa luonnosta ja sisältävät erittäin runsaasti luonnollisia ainesosia, myös niiden pakkauksissa on käytetty kierrätettyjä tai kierrätettäviä materiaaleja. Garnier haluaa auttaa sinua pitämään huolta sekä itsestäsi että yhteisestä maailmastamme. Vuodesta 1904 lähtien Garnier on ollut asiantuntija ihonhoidon ja hiustenhoidon alalla. Lisäksi se on onnistunut kehittämään kauneudenhoitotuotteita, jotka ovat luonnon inspiroimia ja joiden huippuluokan koostumukset sisältävät luonnollisia ainesosia. Lisäksi Garnier on sitoutunut pitämään valtameret puhtaina ja muovittomina. KICKSiltä löydät laajan valikoiman Garnierin ihonhoitotuotteita, jotka voivat vaikuttaa suuresti sekä kauneusrutiineihisi että koko ympäristöön. Tule ostamaan Garnierin tuotteita lähimmästä KICKS-myymälästäsi tai verkkokaupastamme!

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024