Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

VIHDOIN TÄÄLLÄ: tämän vuoden adventtikalenterit & lahjapakkaukset! 

Gillette

The best a man can get – 600 miljoonaa miestä ympäri maailman käyttää Gilletteä, eivätkä he voi olla väärässä. Gilletten valikoimissa on partakoneita, partateriä, kertakäyttöteriä ja parranajogeelejä. Gillette Venus on suunnattu naisille, jotka haluavat pehmeän karvanajokokemuksen. Venus-terän ja karvanajogeelin käyttö yhdessä on sileän ajelujäljen salaisuus.

Gillette – partahöylät ja -terät miehille ja naisille

Gillette on kehittänyt 1900-luvulta lähtien erilaisia parranajotuotteita parantaakseen sekä miesten että naisten höyläyskokemusta. Gilletten ensimmäinen partahöylä oli turvahöylä, jota on päivitetty ajan myötä uusilla toiminnoilla parranajon hellävaraisuutta ja tehokkuutta koskevien vaatimusten mukaisesti. Partahöylien tarjonta on moninkertaistunut, mutta turvahöylä löytyy edelleen Gilletten valikoimasta (päivitettynä versiona). Gillette tarjoaa nykyään laajan valikoiman parranajotuotteita kaikille ihotyypeille, myös erittäin herkälle iholle. Valitse hellävarainen partahöylä, rauhoittavaa aloe veraa sisältävä parranajogeeli, joka auttaa suojaamaan ihoärsytykseltä, partahöylän lisäteriä ja kertakäyttöisiä partahöyliä, joita voi käyttää jopa kymmenen kertaa. Kun käytät oikeita parranajotuotteita, jotka vähentävät haavojen syntymisen riskiä ja ajavat läheltä ihoa, voit muotoilla ihokarvoja parhaalla mahdollisella tavalla tai ajaa vaikeasti tavoitettavia alueita. KICKSin valikoimassa on runsaasti partahöyliä, partateriä ja muita Gilletten lisävarusteita. Osta helposti verkkokaupasta tai läheisestä KICKS-myymälästä. 

Tutustu Gillette Fusion5 -perheeseen ja muihin suosittuihin partahöyliin

Gillette Fusion5 esiteltiin vuonna 2006 ja se oli tuotemerkin ensimmäinen viisiteräinen partahöylä. Viisiteräinen ajopää mahdollistaa sujuvamman ja tarkemman parranajon. Gillette Fusion5 -partaterästä on sittemmin tullut erilaisia versioita, muun muassa FlexBall-teknologialla varustettu höylä, jonka avulla parranajo onnistuu kehon muotojen mukaisesti. Gilletten partahöylät on suunniteltu myös herkälle ja erittäin herkälle iholle. Gillette Skinguard on Gilletten partahöylä, joka on suunniteltu erityisesti niille, joiden mielestä iho ärtyy helposti parranajon jälkeen. Se sopii täydellisesti sinulle, joka saat helposti näppylöitä parranajon aikana. Partahöylässä on Gilletten SkinGuard-järjestelmä terien välissä. Se suojaa ihoa parranajon aikana. Voit vähentää ihoärsytystä entisestään käyttämällä partavaahtoa tai -geeliä, jolloin partahöylä liukuu iholla helpommin. Viimeistele parranajo levittämällä iholle kosteuttavaa voidetta.

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2021Asiakaspalvelu puh. 09-3489331