Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Juuri nyt tarjoamme ilmaisen toimituksen myymälään. Huomioithan, että Postin lakko voi vaikuttaa tilausten toimitusaikaan.

Glamglow

Glamglow

“Instant Hollywood Glow” on GLAMGLOW’n DNA:n ja sen kaikkien tuotteiden ydin. Shannon ja Glenn Dellimore perustivat GLAMGLOW-tuotemerkin vuonna 2010, koska markkinoilta näytti puuttuvan välittömästi tuloksia ja hehkua antava ihonhoitotuote, joka tekee ihosta valokuvankauniin useiksi päiviksi. Sen myötä he alkoivat kehittää ”mud mask” -kasvonaamioita erilaisiin iho-ongelmiin. Shannon ja Glenn kehittivät ensimmäisen naamion omassa keittiössään. Kotonaan he loivat myös GLAMGLOW-pakkausten houkuttelevat, uniikit ulkoasut.

Meikkipohja

Kasvonaamiot

Brändi
Ihotyyppi
Väri
Lopputulos
Koostumus
Ominaisuus
34 tuotetta
Myydyimmät
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331