Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

MEMBERS ONLY! Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette -50%. Max 3 per asiakas & tarjous.

Itseruskettavat tuotteet

Loppu verkosta - Etsi tuote myymälästä
(0)
Kampanja -25%
TanrevelPRO Starter Kit
96,75 €
129 €
127 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät

Osta itseruskettavia tuotteita KICKSin verkkokaupasta tai myymälästä

Mikä itseruskettava tuote sopii sinulle parhaiten? KICKSiltä voit ostaa itseruskettavia tuotteita sekä vartalolle että kasvoille useilta tunnetuilta tuotemerkeiltä. Tarjoamme itseruskettavia tuotteita useina erilaisina tekstuureina, kuten suihkeina, voiteina ja moussena, joilla luot ihollesi helposti täydellisen lomasävyn. Psst! Jos haluat säilyttää tekorusketuksesi iholla hieman pidempään, KICKS tarjoaa myös laajan valikoiman pehmentäviä suihkusaippuoita, vartalovoiteita ja body buttereita, jotka estävät päivetystä haihtumasta iholta liian nopeasti. Löydä uusi itseruskettava suosikkisi osoitteesta kicks.fi tai myymälöistämme. Tervetuloa!

Mitä itseruskettavat tuotteet ovat?

Itseruskettavilla tuotteilla voit luoda kasvojen ja vartalon iholle väliaikaisen sävyn, joka muistuttaa rusketusta. Ne ovat hyvä vaihtoehto kaikille, jotka eivät halua tai voi ottaa aurinkoa tai jotka haluavat tarjota iholleen terveellisemmän sävyn, joka saa ihosi näyttämään siltä kuin olisit palannut aurinkolomalta. Muista, että itseruskettavat tuotteet eivät yleensä sisällä aurinkosuojakerrointa, joten ne eivät suojaa ihoa UV-säteilyltä. Se, että "ruskettunut" ihosi antaisi suojaa auringon säteiltä, on sitkeä myytti, joten muista täydentää itseruskettavia tuotteita aurinkosuojakertoimella ennen auringossa oleskelua.

Miten itseruskettavat tuotteet toimivat?

Itseruskettavat tuotteet sisältävät dihydroksiasetoniksi kutsuttua ainetta, joka usein lyhennetään DHA:ksi. Dihydroksiasetoni uutetaan sokerijuurikkaista, ja se antaa iholle ruskettuneen värin, joka kestää muutaman päivän ennen kuin se häviää hitaasti pois iholta. Tämä johtuu siitä, että väliaikainen väri tarttuu vain ihon uloimpaan kerrokseen, joka katoaa, kun vanhat ihosolut irtoavat ja varisevat pois.

Mikä itseruskettava tuote sopii minulle parhaiten?

Itseruskettavia tuotteita on saatavana erilaisina koostumuksina, kuten voiteina, suihkeina ja moussena, joista suurinta osaa voidaan räätälöidä ihonsävyn ja haluamasi värin intensiteetin mukaan. Osa itseruskettavista tuotteista antaa iholle välittömästi päivettyneen sävyn, joka häviää suihkun jälkeen. Osa tuotteista taas antaa iholle sävyn, joka kestää useita päiviä. Saatavilla on lisäksi itseruskettavia tuotteita, jotka sekä antavat iholle välittömästi päivettyneen sävyn että pysyvät iholla useiden päivien ajan. Jos olet huolissasi epätasaisesta ja läikikkäästä lopputuloksesta, välittömästi iholle väriä antava versio voi olla parempi vaihtoehto, koska voit helposti nähdä, mihin kohtaan olet levittänyt tuotetta.

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331