Osta itseruskettavia tuotteita KICKSin verkkokaupasta tai myymälästä! - KICKS
 • Ilmainen toimitus yli 29€
  Ilmainen toimitus yli 29€
 • Pisteitä kaikista ostoksista
  Pisteitä kaikista ostoksista
 • Kotiinkuljetus
  Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

Itseruskettavat tuotteet

134 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät
 • Kampanjatuotteet
  Korkein arvio
  Eniten arvosteluja
  Uutuudet
  Myydyimmät
  Alin hinta
  Korkein hinta
  Tuotenimi A-Ö

KICKSiltä löydät laajan valikoiman itseruskettavia tuotteita!

Mikä itseruskettava tuote sopii sinulle parhaiten? KICKSiltä voit ostaa itseruskettavia tuotteita sekä vartalolle että kasvoille useilta tunnetuilta tuotemerkeiltä. Tarjoamme itseruskettavia tuotteita useissa erilaisissa koostumuksissa, kuten suihkeina, voiteina ja vaahtona. Niillä luot ihollesi helposti täydellisen lomasävyn. Vinkki! Jos haluat säilyttää tekorusketuksesi iholla hieman pidempään, KICKS tarjoaa myös laajan valikoiman pehmentäviä suihkuvoiteita, vartalovoiteita ja vartalovoita, jotka estävät päivetystä haihtumasta iholta liian nopeasti. Löydä uusi itseruskettava suosikkisi osoitteesta kicks.fi tai myymälästämme. Tervetuloa!

Mitä itseruskettavat tuotteet ovat?

Itseruskettavilla tuotteilla voit luoda kasvojen ja vartalon iholle väliaikaisen sävyn, joka muistuttaa rusketusta. Ne ovat hyvä vaihtoehto kaikille, jotka eivät halua tai voi ottaa aurinkoa tai jotka haluavat tarjota iholleen terveellisemmän sävyn, joka saa ihosi näyttämään siltä kuin olisit palannut aurinkolomalta. Muista, että itseruskettavat tuotteet eivät yleensä sisällä aurinkosuojakerrointa, joten ne eivät suojaa ihoa UV-valolta. Se, että "ruskettunut" ihosi antaisi suojaa auringon säteiltä, on sitkeä myytti, joten muista täydentää itseruskettavia tuotteita aurinkosuojakertoimella ennen auringossa oleskelua.

Miten itseruskettavat tuotteet toimivat?

Itseruskettavat tuotteet sisältävät dihydroksiasetoniksi kutsuttua ainetta, joka usein lyhennetään DHA:ksi. Dihydroksiasetoni uutetaan sokerijuurikkaista, ja se antaa iholle ruskettuneen värin, joka kestää muutaman päivän ennen kuin se häviää hitaasti pois iholta. Tämä johtuu siitä, että väliaikainen väri tarttuu vain ihon uloimpaan kerrokseen, joka katoaa, kun vanhat ihosolut irtoavat ja varisevat pois. Vinkki! Täältä löydät vaiheittaiset ohjeet siihen, miten levität itseruskettavaa tuotetta kasvoille saadaksesi täydellisen ja luonnollisen lopputuloksen ja täältä löydät ohjeet siihen, miten voit lisätä kaikkiin tilanteisiin sopivaa itseruskettavaa tuotetta. Jos olet myös utelias kuulemaan asiantuntijoiden parhaat vinkit itseruskettaviin tuotteisiin liittyen, voit lukea lisää täältä. Hupsista! Oletko onnistunut levittämään liikaa itseruskettavaa tuotetta tai saamaan epätasaisen ja läikikkään lopputuloksen? Ei hätää, olemme listanneet tähän parhaat vinkit itseruskettavan tuotteen nopeaan poistamiseen.

Mikä itseruskettava tuote sopii minulle parhaiten?

Itseruskettavia tuotteita on saatavilla erilaisissa koostumuksissa, kuten voiteina, suihkeina ja vaahtona. Niistä suurinta osaa voidaan räätälöidä ihonsävyn ja haluamasi värin intensiteetin mukaan. Osa itseruskettavista tuotteista antaa iholle välittömästi päivettyneen sävyn, joka häviää suihkun jälkeen. Osa tuotteista taas antaa iholle sävyn, joka kestää useita päiviä. Saatavilla on lisäksi itseruskettavia tuotteita, jotka sekä antavat iholle välittömästi päivettyneen sävyn että pysyvät iholla useiden päivien ajan. Jos olet huolissasi epätasaisesta ja läikikkäästä lopputuloksesta, välittömästi iholle väriä antava versio voi olla parempi vaihtoehto, koska voit helposti nähdä, mihin kohtaan olet levittänyt tuotetta.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024