Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

CHRISTMAS CALENDAR! -50% joka päivä jouluun asti! Katso kaikki luukut täältä.

Kasvot

94 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät

Osta itseruskettavat tuotteet kasvoille KICKSin verkkokaupasta tai myymälästä!

Kesäinen hetki auringossa antaa kaivattua pirteyttä ja energiaa, ja ihanasti lämmittävät auringonsäteet tuovat kalpeille kasvoille tervettä ja eloisaa väriä pitkän ja pimeän talven jälkeen. Asiassa on kuitenkin pieni mutta. Vaikka UV-säteet lämmittävät mukavasti ja antavat iholle kauniin päivettyneen sävyn, ne aiheuttavat kasvoihin myös ihovaurioita, kuten pigmenttimuutoksia ja juonteita ja vähentävät ihon kimmoisuutta. Ratkaisu tähän ongelmaan ovat itseruskettavat tuotteet: ne antavat kasvoillesi samanlaisen auringon suuteleman sävyn ilman, että sinun tarvitsee viettää aikaa auringossa, ja pitkällä aikavälillä vältät samalla myös juonteiden ja pigmenttimuutosten syntymisen. KICKSiltä löydät laajan valikoiman itseruskettavia tuotteita, jotka antavat kasvoillesi kauniin hehkun – aivan kuin olisit juuri palannut takaisin lomalta! Jos haluat virkistävän ja väliaikaisen päivettyneen värin lisäksi huolehtia kasvoistasi myös perusteellisemmin, meiltä löydät runsaasti erilaisia kasvojenhoitotuotteita, kuten päivävoiteita, yövoiteita, kasvonaamioita, kasvojen kuorintatuotteita, kasvojen puhdistustuotteita ja kasvoseerumeita. Tervetuloa lähimpään KICKS-myymälääsi tai tekemään ostoksia verkossa!

Mitä ovat kasvoille tarkoitetut itseruskettavat tuotteet?

Kasvoille tarkoitetut itseruskettavat tuotteet antavat iholle väliaikaisen, päivettyneen sävyn ja tekevät kasvoista samalla myös kauniisti hehkuvat. Kasvojen itseruskettavat tuotteet sopivat erityisesti niille, jotka eivät voi tai halua ottaa aurinkoa, sillä ne antavat iholle ruskettuneen sävyn ilman auringossa oleskelua. Itseruskettavia tuotteita on saatavilla sekä kasvoille että vartalolle. Jos haluat käyttää itseruskettavia tuotteita kasvoille, on tärkeää, että käytät vain tuotteita, jotka on kehitetty nimen omaan kasvoille, ei vartalolle. Tähän on seuraavia syitä: Kasvojen iho on ohuempaa kuin muualla kehossa. Vartalolle kehitetyillä itseruskettavilla tuotteilla on usein hieman täyteläisempi koostumus, ja niiden DHA-pitoisuus (katso alla) voi myös olla suurempi. Jos siis käytät vartalolle tarkoitettua itseruskettavaa kasvoilla, lopputuloksesta ei välttämättä tule kovinkaan onnistunut. On myös syytä muistaa, että itseruskettavat tuotteet eivät yleensä sisällä aurinkosuojakerrointa. Jos siis aiot viettää paljon aikaa auringossa, sinun on käytettävä lisäksi suojakertoimen sisältävää aurinkosuojaa.

Miten kasvojen itseruskettavat tuotteet toimivat?

Itseruskettavat tuotteet sisältävät dihydroksiasetoniksi kutsuttua ainetta, josta käytetään usein lyhennettä DHA. Dihydroksiasetoni uutetaan sokerijuurikkaasta, ja se antaa ihon uloimmalle kerrokselle väliaikaisen värin, joka muistuttaa rusketusta. Koska vain ihon uloin kerros saa väriä, sävy häviää itsestään muutamassa päivässä. Jos kuorit ihoa itseruskettavan tuotteen käytön jälkeen, sävy häviää sitäkin nopeammin. Tämä on myös hyvä muistaa, jos itseruskettavan tuotteen käytön lopputuloksesta tulee epätasainen. Jos haluat saada tasaisen värin, on hyvä kuoria kasvot ensin kasvokuorinnalla ennen itseruskettavan tuotteen levittämistä, sillä kuorinta poistaa ihon pinnalta kuolleet ja kuivat ihosolut. Millaisen lopputuloksen saat? Kasvot saavat tasaisemman sävyn, joka myös kestää kauemmin.

Millainen kasvojen itseruskettava tuote sopii minulle parhaiten?

Itseruskettavia tuotteita on saatavana monissa eri koostumuksissa, kuten lotionina, suihkeena ja vaahtona, joilla saat juuri niin voimakkaan rusketuksen kuin haluat, ilman aurinkoa. Jos haluat luonnollisemman lopputuloksen, yksi käyttökerta yleensä riittää. Syvempään väriin vaaditaan kaksi tai sitä useampia käyttökertoja. Osa itseruskettavista tuotteista antaa iholle välittömästi päivettyneen sävyn, joka häviää suihkun jälkeen. Osa tuotteista taas antaa iholle sävyn, joka kestää useita päiviä. On myös itseruskettavia tuotteita, jotka antavat iholle välittömästi värin, joka jatkaa kehittymistään seuraavien tuntien aikana ja joka säilyy pidempään. Oletko vasta aloittamassa itseruskettavien tuotteiden käyttöä? Valitse ensin tuote, joka antaa ihollesi väriä välittömästi. Näin näet heti helposti, mihin kohtiin olet levittänyt itseruskettavaa tuotetta ja mille kasvojen alueille sitä tarvitaan vielä lisää.

KICKSin verkkokaupasta ja myymälöistä löydät laajan valikoiman itseruskettavia tuotteita vartalolle ja kasvoille

Jos haluat antaa kasvoillesi auringon suuteleman sävyn ilman auringonottoa, itseruskettava tuote on loistava hankinta. KICKSiltä voit shoppailla itseruskettavia tuotteita kasvoille ja vartalolle tunnetuilta ja rakastetuilta tuotemerkeiltä, kuten Bondi Sands, Ida Warg, St Tropez, Sensai ja James Read. Tervetuloa shoppailemaan itseruskettavia tuotteita kasvoille ja vartalolle lähimmästä KICKS-myymälästäsi tai verkosta!

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331