Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Goodiebag kaupan päälle! Ostaessasi yli 55 eurolla saat kaupan päälle gooidebagin, arvo 58€. Voimassa ainoastaan osoitteessa kicks.fi ja kunnes varastoa riittää.

Meikinpoisto

64 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät

Kasvojenpuhdistuksen tarkoitus on poistaa meikki, mihin tarvitaan hyvä ja toimiva meikinpoistoaine. Silmämeikinpoistoaine on kehitetty erityisesti herkälle silmänympärysiholle. Sillä poistat myös vedenkestävän silmämeikin.

Silmämeikinpoistoaine sisältää hoitavia aineita, jotka pehmentävät ohutta silmänympärysihoa sekä kosteuttavat ja vahvistavat ripsiä. Se ei ärsytä tai kuivata ihoa. Jos käytät vedenkestäviä tuotteita, valitse öljypohjainen tuote, joka irrottaa meikin tehokkaasti.

Ravista tuotetta ennen käyttöä. Annostele tuotetta kostealle vanulapulle tai puhtaille käsille ja poista silmämeikki varovaisesti.

Meiltä löydät silmämeikinpoistoaineita monessa eri muodossa ja koostumuksessa. Öljymäinen, mousse ja voidemainen koostumus sekä puhdistusmaidot ovat tavanomaisempia tuotteita ja jokaiselle ihotyypille löytyy varmasti sopiva tuote. Sen lisäksi puhdistusliinat sopivat hyvin mm. matkalle mukaan. 

Kuivalle iholle sopii parhaiten öljyiset, vaahtomaiset ja geelimäiset tuotteet, jotka kosteuttavat ja ovat hellävaraisia. Mikäli sinulla on rasvoittuva tai sekaiho, valitse syväkosteuttava geelimäinen tai vaahomainen meikinpoistotuote. 

KICKSiltä löydät monia eri meikinpoistotuotteita monilta eri bärndeiltä. Valitse suosikkisi myymälästä tai verkkokaupasta.