Cera Alba – kaikki mitä sinun tulee tietää mehiläisvahasta - KICKS
Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus
Cera Alba – kaikki mehiläisvahan upeista eduista

Cera Alba – kaikki mehiläisvahan upeista eduista

Cera Alba eli mehiläisvaha on luonnollinen kosteuden säilyttäjä, joka suojaa ihoa ja tekee siitä vastustuskykyisemmän. Nyt kerromme sinulle mehiläisvahan upeista eduista!
Jaa

Mitä Cera Alba on?

Ehkä olet huomannut Cera Alba -nimisen ainesosan ihonhoitotuotteessasi? Ja ehkä olet miettinyt, mitä se todella tekee ihollesi? Cera Alba on mehiläisvahan toinen nimi, ja mehiläiset tuottavat sitä luonnollisesti pesässään. Vaha on tärkeä ainesosa hunajakennossa, jossa mehiläiset varastoivat hunajaa, muniaan ja toukkiaan. Mehiläisvaha sulaa 60 asteen lämpötilassa ja sitä voidaan käyttää useisiin erilaisiin iho- ja meikkituotteisiin.

Miten Cera Alba (mehiläisvaha) toimii ihonhoidossa?

Cera Albaa eli mehiläisvahaa käytetään useissa erilaisissa kauneustuotteista, myös ihonhoidossa. Se on suosittua siksi, että vaha suojaa ihoa kuivumiselta muodostamalla suojakalvon ihon päälle. Kalvo ehkäisee kosteuden haihtumista ja suojaa myös ihoa sitä mahdollisesti stressaavilta asioilta, kuten kylmältä ja ympäristön epäpuhtauksilta. Cera Albaa käytetään usein huulivoiteissa, -rasvoissa ja voiteissa. Kerromme tässä sen muista vaikuttavista eduista.

Ehkäisee tulehduksia

Cera Alballa on tulehduksia ehkäiseviä ominaisuuksia, mikä on erityisen hyödyllistä, jos sinulla on iho-ongelmia, kuten akne, ekseema ja ruusufinni.

Ehkäisee kutinaa

Onko sinulla ärtynyt kutiseva iho? Silloin ihonhoitorutiinia kannattaa tehostaa mehiläisvahalla, joka rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja auttaa sitä tervehtymään.

Tekee ihosta (ja tuotteesta) sileän

Cera Alba tekee ihmeitä myös kauneustuotteille! Mehiläisvaha antaa tuotteelle pehmeän ja miellyttävän koostumuksen sekä auttaa vapauttamaan hitaasti ihonhoitotuotteen aktiivisia aineosia. Se toimii myös emulgaattorina, mikä tarkoittaa, että se auttaa vettä ja öljyä yhdistymään, mikä ei tapahdu luonnostaan.

Sopiiko Cera Alba ihotyypilleni?

Cera Alba on fantastinen ainesosa, koska sitä voivat käyttää melkein kaikki. Huolimatta ihoa suojaavasta mekanismista se ei ole komedogeeninen, mikä tarkoittaa, että sitä voi käyttää akneen taipuvaisella iholla ilman, että se sulkee huokoset. Mehiläisvaha on myös erityisen hyvä kaikille, joilla on kuiva ja ärtynyt iho.

Jaa

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2023Asiakaspalvelu puh. 09-3489331