Näin saat tuuheutta ohuisiin hiuksiin! - KICKS
Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Haluatko saada tuuheutta ohuisiin hiuksiin? Tässä ovat parhaat vinkit ja tuotteet ilmavien hiusten luomiseen

Trendejä tulee ja menee, mutta unelma paksuista hiuksista elää ikuisesti. Onneksi unelmat tuuheudesta voivat toteutua hyvien tuotteiden ja kätevien muotoiluniksien avulla. KICKS opastaa
1
Jaa

Miksi hiukseni ovat ohuet?

Ohuilta tuntuviin hiuksiin voi olla useita eri syitä. Ohuet hiukset voivat esimerkiksi periytyä, tai hiukset voivat alkaa ohentua imettämisen lopettamisen, tiettyjen lääkkeiden käytön aloituksen tai lopetuksen tai epätavallisen suuren stressin seurauksena. Myös muotoilutottumukset voivat vaikuttaa siihen, kuinka ohuelta hiukset tuntuvat tai näyttävät. Hiuksiin voi vaikuttaa syömällä oikein, nukkumalla tarpeeksi ja stressaamalla vähemmän, mutta on myös tekijöitä, joille emme valitettavasti voi tehdä juuri mitään. Esimerkiksi iällä on merkitystä. Kun vanhenemme, lähes kaikkien hiukset ohenevat, koska aktiivisten karvatuppien määrä vähenee. Hiukset voivat tuntua ohuilta myös kausiluonteisesti. Varsinkin syksyllä monilta irtoaa enemmän hiuksia kuin muina vuodenaikoina.

On tärkeää erottaa toisistaan hiustenlähtö ja hiusten irtoaminen. Hiustenlähtö johtuu siitä, että karvatupille on tapahtunut jotain esimerkiksi sairauden seurauksena. Hiustenlähtöä ei voi hoitaa. Hiusten irtoaminen tarkoittaa hiusten väliaikaista menetystä, sillä karvatupet ovat edelleen aktiivisia.

Mitkä hiustenhoitotuotteet sopivat parhaiten ohuille hiuksille?

Meillä kaikilla on syntyessämme täydellinen kokoelma karvatuppia, joiden määrää ei (valitettavasti) voi lisätä. Emme myöskään voi muuttaa hiustyyppiä, joka meillä on syntyessämme. Mutta! Hiustenhoito- ja muotoilutuotteiden avulla voimme väliaikaisesti muuttaa hiuksiamme ja tehdä niistä esimerkiksi sileämmät tai tuuheammat. Jos haluat hiuksiin ilmavamman tunteen, tuuheuttava sampoo ja hoitoaine ovat suositeltavia, koska niiden avulla hiukset tuntuvat väliaikaisesti ilmavammilta. Erittäin ravitsevia ainesosia sisältävillä hiustenhoitotuotteilla voi olla latistava vaikutus, joten ne eivät ole paras ensisijainen valinta, jos haluat tuuheutta ja ilmavuutta. Koska myös hiustenhoitoaine voi painaa hiuksia alaspäin, kannattaa panostaa hiustenhoitoaineeseen, jonka koostumus on hieman kevyempi ja joka on mieluiten suihkemuodossa. Hiuspohjakin vaikuttaa siihen, saako hiuksista tehtyä ilmavammat, sillä likainen hiuspohja voi ärsyttää ja vaikuttaa hiusten laatuun. Siksi on tärkeää puhdistaa hiuspohja säännöllisesti ylimääräisestä talista, kerrostumista ja epäpuhtauksista, jotka voivat tukkia karvatupet. Hiukset kannattaa pestä noin kerran viikossa niin sanotulla detox-sampoolla, joka auttaa puhdistamaan syvältä ja edistää hiuspohjan terveyttä.

Mitä muotoilutuotteita minun kannattaa käyttää ohuisiin hiuksiini?

Tuuheuttava muotoilutuote muuttaa ohuet ja litteät hiukset hetkessä ilmaviksi unelmahiuksiksi. Onneksi muotoilutuotteiden hyllyssä on iso joukko tuuheuttavia tuotteita, kuten tuuheuttavia muotoiluvaahtoja, rakennetta lisääviä suihkeita ja tyvestä kohottavia tuotteita. Jos katsotaan ainesosia, tuuheuttavat muotoilutuotteet sisältävät usein erilaisia polymeerimolekyylejä, sokeria tai suolaa, jotka tehokkaasti pörröttävät hiuksia, lisäävät ilmaa hiusten väliin ja antavat väliaikaista tuuheutta. Tässä on muutamia esimerkkejä hyvistä muotoilutuotteista, jos haluat ilmavat hiukset:

Tuuheuttava muotovaahto

Muotovaahto voi auttaa kohottamaan tyven irti hiuspohjasta, tuomaan hiuksiin ilmavuutta ja karhentamaan hiusten rakennetta. Muotovaahto tulisi yleensä levittää juuri pestyihin, kosteisiin hiuksiin parhaan vaikutuksen saamiseksi. Voit antaa hiusten kuivua itsestään, mutta tavallisesti hiukset saavat lisää tuuheutta, jos kuivaat ne hiustenkuivaajalla. Föönauksen aikana kannattaa käyttää suurta pyöreää harjaa, niin hiuksiin saa vielä enemmän ilmavuutta.

Rakennesuihke

Kuten nimestä voi päätellä, rakennesuihke antaa hiuksille lisää rakennetta. Sen ansiosta voit pörröttää hiuksiin lisää tuuheutta ja ilmavuutta sormien avulla. Rakennesuihkeita voi levittää sekä hiuspohjaan että hiuksiin. Lue aina suihkeessa olevat ohjeet ja noudata niitä parhaan lopputuloksen saamiseksi.

Kuivashampoo

Kuivashampoo imee hiuspohjasta ylimääräisen öljyn ja lian ja tekee hiuksista raikkaamman tuntuiset, minkä lisäksi se voi myös tuoda hiuksiin ihanaa tuuheutta. Kuivashampoo sisältää alkoholia tai tärkkelystä, joka väliaikaisesti kohottaa hiustyveä ja tekee tyvestä kuivemman ja ilmavamman tuntuisen. Suihkuta sampoota vain hiustyveen ja hiero sitten hiuspohjaa saadaksesi lisää ilmavuutta. Kuivashampoot ovat yleensä suihkeita, mutta sitä on saatavana myös jauheena.

Tuuheutta lisäävä suihke

Tuuheutta lisäävä suihke on yksi tehokkaimmista muotoilutuotteista, kun hiuksiin halutaan saada enemmän tuuheutta. Suihkuta sitä lähelle hiustyveä, jolloin se kohottaa hiuksia väliaikaisesti irti hiuspohjasta. Jos haluat, voit levittää suihketta myös hiusten pituuksiin rakenteen ja ilmavuuden lisäämiseksi.

Tyvikohottaja

Tyvikohottajaa levitetään hiusten tyveen, jossa se väliaikaisesti kohottaa hiuksia irti hiuspohjasta. Toisin sanoen tyvikohottajaa ei pidä levittää hiusten pituuksiin, jossa siitä ei ole mitään hyötyä. Tyvikohottajia on saatavana sekä suihkeina että vaahtoina, joita levitetään joko märkiin tai kuiviin hiuksiin. Lue siksi juuri oman tyvikohottajasi käyttöohjeet ja noudata niitä.

Millaiset kampaukset sopivat parhaiten ohuthiuksiselle naiselle?

Sinulle sopii aina parhaiten kampaus, jossa viihdyt parhaiten. Tietysti on kampauksia, jotka saavat hiukset näyttämään ilmavammilta kuin toiset kampaukset. Esimerkiksi lyhyet ja kerrostetut kampaukset ovat hyviä valintoja ohuthiuksisille. Kerrostaminen saa hiukset tuntumaan ilmavammilta, ja saat helposti muotoiltua niihin haluamaasi tuuheutta. Myös otsatukka voi saada ohuet hiukset näyttämään runsaammilta.

Miten ohuet hiukset saa näyttämään paksummilta?

Tuuheuttaviin hoito- ja muotoilutuotteisiin panostaminen on kaiken A ja O, jos haluat hiuksiin tuuheutta ja ilmavuutta. Myös kampaajalla käyminen voi olla hyvä idea, jos voit ajatella sellaista vaihtoehtoa. Lisäksi on tietysti muitakin hyviä vinkkejä, joilla hiukset saa näyttämään runsaammilta. Lue lisää alta!

Tupeeraa enemmän!

Hiuspohjan tupeeraus antaa hetkessä hienoa tuuheutta. Käytä apuna tupeerauskampaa ja tupeeraa hiukset läheltä hiuspohjaa tekemällä kammalla edestakaista liikettä hiuksissa. Muotoile sitten haluamaasi muotoon sormilla ja viimeistele hiuskiinteellä, jossa on vahva pito, niin tupeeraus kestää vielä paremmin. Näyttävätkö hiukset pörröisiltä tupeerauksen jälkeen? Harjaa hiuksia kevyesti ja varovasti pinnalta kesyttääksesi pienet hiukset tupeerausta vahingoittamatta.

Pidä pää ylösalaisin

Hiusten föönaaminen kuiviksi pää ylösalaisin antaa tervetullutta tuuheutta. Halutessasi voit pitää pääsi samalla tavalla, kun levität hiuskiinnettä tai kuivasampoota. Kun kuivaaminen tai hiuskiinteen tai kuivasampoon levitys on valmis, nosta pääsi varovasti ylös ja muotoile kampauksesi varovasti käsin, jotta tuuheus ei kärsi.

Käytä apuna muotoiluvälineitä

Hiusten föönaaminen kuiviksi suuren pyöreän harjan avulla lisää nopeasti hiusten tuuheutta. Voit myös hankkia niin kutsutun lämpöharjan, joka samanaikaisesti föönaa hiukset kuiviksi ja muotoilee ne ilmaviksi. Kiharat hiukset näyttävät aina paksummilta kuin suorat, joten iso kiharrin on myös hyvä ostos. Yksi keino on käyttää lainerautaa hiustyvessä. Se kohottaa väliaikaisesti hiustyveä ja saa hiuksesi näyttämään ilmavammilta.

1
Jaa

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2023Asiakaspalvelu puh. 09-3489331