Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Juuri nyt! Tuplapisteet Conscius-kategoriamme suosituimmista brändeistä!

Joululahjapeli: upeita lahjavinkkejä läheisille

Joululahjapeli tekee vuotuisesta joululahjajahdista hieman hauskempaa. Lisäksi se on täydellinen tilaisuus kerätä läheiset ja ystävät kokoon hauskaa joulupeliä varten! Nyt esittelemme sinulle joululahjapelin – kerromme miten sitä pelataan ja annamme vinkkejä täydellisistä lahjoista.

Joka joulu sama pulma: täydellisten joululahjojen etsiminen läheisille ja ystäville. Jos olet kyllästynyt joululahjajahtiin ja tavanomaiseen jouluun, joululahjapeli voi piristää ja toimia pimeän talven valopilkkuna. Joululahjapeli tekee täydellisten lahjojen etsimisestä hieman hauskempaa. Lisäksi saat mahdollisuuden koota koko perhe yhteen hauskan jouluisen aktiviteetin merkeissä. Tässä annamme vinkkejä parhaista joululahjoista. Kerromme myös, miten pelaat joululahjapeliä kaikkien taiteen sääntöjen mukaisesti.

Miten joululahjapeliä pelataan ja millaiset sen säännöt ovat?

Joululahjapeliä voi pelata monin eri tavoin – ja se, miten itse sitä haluat pelata, riippuu sinusta. Virallisissa säännöissä, kuten alla kuvailemme, joululahjat otetaan muilta osallistujilta. Mutta pakettien lahjoittaminenkin on mahdollista. Riippumatta siitä, miten pelaat, valmistelut ovat samanlaiset. Päättäkää, kuinka monta lahjaa aiotte jakaa toisillenne ja kuinka paljon kukin joululahja saa maksaa. Voitte esimerkiksi sopia, että jokainen joululahja maksaa 10 euroa, 20 euroa tai 50 euroa.

Joululahjapelin säännöt

Pelisäännöt ovat yleensä erilaisia sen mukaan, keneltä kysyt. Ja juuri pelisäännöt voivat aiheuttaa epäsopua. Olemmekin koonneet tänne joululahjapelin viralliset säännöt – mutta jokainen saa tietysti pelata itselleen parhaiten sopivalla tavalla!

1. Aloita kokoamalla kaikki osallistujat yhteen ja asettukaa yhdessä ympyrään, jonka keskellä kaikki joululahjat ovat. Esimerkiksi tukevan pöydän ääreen.

2. Nyt alkaa hauskuus! Ota noppa esiin ja anna nuorimman pelaajan heittää noppaa ensimmäisenä. Jos osallistuja saa noppalukeman yksi tai kuusi, hän saa valita haluamansa paketin lahjakasasta. Jos noppalukema on jokin muu numero, vuoro siirtyy seuraavalle osallistujalle. Pelisuunta on myötäpäivään. Jatkakaa pelaamista, kunnes kaikki lahjakasan paketit on otettu.

3. Kun jokaisella on oma paketti, on aika ottaa esiin ajastin. Asettakaa ajastimeen 10 minuuttia ja jatkakaa nopan heittämistä ensimmäisen kierroksen tapaan. Jos osallistuja saa noppalukeman yksi tai kuusi, hän saa ottaa paketin haluamaltaan pelaajalta.

4. Älä vilkuile ajastinta pelin aikana, vaan jatkakaa pakettien ottamista toisiltamme, kunnes aika on kulunut loppuun. Kun ajastin hälyttää, peli on päättynyt ja on aika avata lahjat! Jos sinulla käy huono tuuri, vastustajasi ovat ottaneet kaikki paketit eikä sinulla ole yhtään lahjaa avattavana.

Vinkkejä edullisiin kauneuslahjoihin

KICKSiltä löydät erihintaisia lahjoja riippumatta siitä, minkä hinnan olette sopineet joululahjojen hinnaksi. Yllätä joku pelikavereistasi kosteuttavalla kasvonaamiolla tai ajattomalla unisex-tuoksulla. Lisäksi olemme koonneet hienoja joulupakkauksia, jotka sisältävät kaikkea ihanista ihonhoitotuotteista ja meikeistä hyväntuoksuisiin parfyymeihin ja yhteensopiviin tuotteisiin. Seuraavassa esittelemme muutamia kauneudenhoidon suosikkeja lahjapakettiin käärittäväksi.

Tehohoitoa talvi-iholle

Kaikki voivat hyvin, kun joululahja sisältää hoitavia suosikkituotteita ihonhoitoon. Tehokkaasti kosteuttava ihonhoitotuote sopii kaikille – ihotyypistä riippumatta. Panosta siis kosteuttavaan kasvonaamioon tai päivävoiteeseen, joka suojaa kuivaa talvi-ihoa päivän aikana. Kasvonaamioita ja muitakin ihonhoitotuotteita on saatavana sekä luksus- että budjettiversioina.

Unisex-tuoksu sopii kaikille

Hajuvedet ovat usein toivelistan kärjessä, ja unisex-tuoksua voivat käyttää kaikki. Lahjasettimme sisältää unisex-tuoksuja ja yhteensopivia tuotteita, kuten deodorantin ja vartalovoiteen. Tuoksun valitseminen voi olla vaikeaa, kun ei tiedä kuka sen saa. Siksi kannattaa antaa lahjaksi vuosikymmenten ajan suosionsa säilyttänyt tuoksuklassikko. Monet pitävät tällaisista tuoksuista, joten voit olla varma siitä, että se on arvostettu lahja.

Kosteuttavat hiussuosikit

Myös hiukset voivat tuntua talvikuukausina erityisen kuivilta ja haurailta. Talvella monen ongelmana on lisäksi hiusten sähköisyys. Tämä ongelma johtuu siitä, että hiukset kaipaavat lisäkosteutta. Kosteuttava hiusnaamio tai hiuksiin jätettävä hoitoaine on siten erinomainen lahja kiillottomien hiusten virkistämiseen. Kosteuttava shampoo ja hoitoaine ovat myös täydellinen lahja kaikille hiustyypeille.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.
Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331