Kaikki retinol sandwich -menetelmästä - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

−20% yli 60 euron ostoksista*! Voimassa KICKS Club-jäsenille ja jäseneksi liittyville, 31.5 saakka.

Kaikki mitä haluat tietää retinol sandwich -menetelmästä

Retinol sandwich -menetelmä trendaa sosiaalisessa mediassa. Kerromme sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ihonhoitoniksistä, joka tekee superainesosa retinolista hellävaraisemman ihollesi.
1
Jaa

Mikä on retinol sandwich -menetelmä?

Retinol sandwich tarkoittaa ihonhoitotuotteiden kerrostamista tavalla, joka tekee retinolista hellävaraisemman iholle. Levittämällä ensimmäisen kerroksen suojaavaa ja kosteuttavaa tuotetta ennen retinolituotteen levittämistä ja levittämällä sitten toisen kerroksen kosteuttavaa tuotetta minimoit sivuvaikutukset, jotka ovat yleisiä, kun aloitat erittäin aktiivisen ainesosan käytön. 

Miksi retinol sandwich on hyvä tapa käyttää retinolia?

Retinoli aiheuttaa joillekin ihotyypeille ei-toivottuja sivuvaikutuksia, kuten näppylöitä tai hilseilyä. Kosteuttavat tuotteet tekevät ainesosasta hellävaraisemman ja tehostavat myös sen imeytymistä ihoon.

Kenelle menetelmä sopii?

Menetelmä on hyvä vaihtoehto niille, jotka eivät ole aiemmin kokeilleet retinolia tai niille, joille retinoli on aiheuttanut sivuvaikutuksia. Se on yksinkertaisesti loistava tapa käyttää retinolia tavalla, joka on hieman hellävaraisempi ihollesi.

Retinol sandwich – vaihe vaiheelta

1. Valmistele iho kosteuttavalla tuotteella
Aloita miedolla ja kosteuttavalla tuotteella valmistellaksesi ihosi. Kosteuttava seerumi  tai booster & essence -hoitonesteet ovat hyviä vaihtoehtoja. Tämä vaihe auttaa luomaan suojaavan esteen ihoärsytystä vastaan.

2. Levitä retinolia
Valitse ihotyypillesi sopiva retinolituote ja levitä tasainen kerros koko kasvoillesi. Vältä erityisen herkkää silmänympärysihoa.

3. Lukitse kosteudella
Viimeistele täyteläisellä päivävoiteella tai yövoiteella, ja mahdollisesti kasvoöljyllä lukitaksesi retinolituotteen ihoon ja antaaksesi ihollesi ylimääräistä kosteutta

Muista!
Retinol sandwich ei sovellu käytettäväksi nuorella iholla. Retinoli ei sovellu nuoremmalle iholle, jota aktiiviset ainesosat voivat vaurioittaa.

Suositut seerumit ja kasvovoiteet

1
Jaa
Hannah Bergroth, Kauneustoimittaja

Hannah on yksi KICKSin kauneuseksperteistä, joka kirjoittaa inspiraatioartikkelimme ja neuvoo parhaiden tuotteiden löytämisessä. Hannahin kiinnostus kauneuteen alkoi aikaisin ja jo pienenä hän tiesi, että tämä on ala, jolla hän haluaa työskennellä.
Stylistinä ja luovana toimittajana hänellä on monen vuoden kokemus eri lehtien ja digitaalisten kanavien sisällöntuottamisesta. Hannah on omistautunut hiustenhoitoon: hän on työskennellyt kampaajana ja metsästää jatkuvasti parasta tekstuurisuihketta. Vaaleanpunaisten hiustensa ansiosta, Hannah tekee maailmasta värikkäämmän.

Lue lisää

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024