Kiinnostavimmat ihonhoitotrendit 2023 - KICKS
Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Kiinnostavimmat ihonhoitotrendit 2023

KICKS kertoo tämän vuoden puhutuimmat ilmiöt ihonhoidossa ja antaa vinkkejä trendikkäistä tuotteista ja raaka-aineista!
1
Jaa

Tee rutiinistasi tehokkaampi

Viime vuosina ihonhoitorutiinit ovat kehittyneet entistäkin edistyneemmiksi. Korealainen 13 vaiheen ihonhoitorutiini oli hyvin suosittu jo ennen pandemiaa, mutta karanteenijaksot ja etätyöskentelyn yleistyminen saivat monet kiinnostumaan ihonhoidosta entistäkin enemmän.

Nyt tälle ilmiölle on syntynyt vastareaktio: vuonna 2023 useat ihmiset haluavat paljon yksinkertaisemman ja helpomman rutiinin, jonka pitäisi kuitenkin olla mahdollisimman tehokas. Uusin trendi on nimeltään Skin Cycling, jossa ihonhoitorutiini jaetaan neljän päivän sykleihin. Lue täältä lisää Skin Cycling -trendistä ja siitä, kuinka teet tästä rutiinista yksilöllisen!

Toinen tapa tehostaa ihonhoitorutiinia on valita tuotteita, jotka ovat monikäyttöisiä. Voit säästää aikaa ja energiaa tehokkailla tuotteilla valitsemalla esimerkiksi kasvoveden, jolla on myös kuoriva vaikutus, tai yönaamion, joka vaikuttaa yöllä, jota ei tarvitse huuhdella pois tai jonka lisäksi sinun ei tarvitse käyttää muita tuotteita.

Upea iho kauneudenhoitovälineillä

Voit piristää ihonhoitorutiiniasi erilaisilla kauneudenhoitovälineillä. Ihonhoidon ei tarvitse olla vaikeaa, aikaa vievää tai maksaa paljon ollakseen tehokasta. Eri ihotyypeille on saatavilla erilaisia hyödyllisiä välineitä. Hyvä hankinta on kasvoharja, joka tehostaa puhdistuksen vaikutusta. Kokeile sen lisäksi kasvorullaa, jota voit käyttää seerumin kanssa tai sheet maskin päällä. Rullat on valmistettu erilaisista mineraalikivistä, joilla voit stimuloida verenkiertoa miellyttävällä hieronnalla. Niiden avulla ihon turvotus vähenee ja siitä tulee kiinteämpi, hehkuvampi ja joustavampi. Löydä juuri sinulle sopivat kauneusvälineet!

Vartalon ihonhoito

Jännittävänä trendinä vuodelle 2023 ovat vartalon iholle kehitetyt tuotteet, jotka sisältävät ainesosia, joita on aiemmin käytetty vain kasvotuotteissa. Nyt on aika hoitaa myös vartalon ihoa tehokkailla ainesosilla, kuten niasiiniamidilla, jota löytyy nyt myös vartalovoiteista ja -seerumeista. Mutta ei siinä vielä kaikki! Nyt voit hoitaa myös hiuksiasi shampoolla, joka sisältää ylellisiä ainesosia, kuten hyaluronihappoa ja AHA-happoa.

Vahva ihon suojakerros

Viime aikoina on alettu puhua yleisemmin ihon omasta suojakerroksesta ja siitä, kuinka tärkeää on pitää se vahvana. Se voi kuulostaa vaikealta, mutta ihon suojakerroksesta eli ihon uloimmasta kerroksesta huolehtiminen ei itse asiassa ole lainkaan monimutkaista. Sen merkityksestä puhutaan nyt enemmän, sillä tietoisuus ihonhoidosta ja kunkin ihotyypin ainutlaatuisiin ominaisuuksiin sopivista tuotteista ja ainesosista on lisääntynyt. Olet ehkä käyttänyt vääränlaisia tuotteita ja ihosi tuntuu ärtyneeltä tai liian kuoritulta. Myös ilmasto voi vaikuttaa ihoon ja saada sen tuntumaan kireältä ja kuivalta. Käyttämällä ihon suojakerrosta vahvistamaan ja suojaamaan kehitettyjä voiteita saat ihosi tuntumaan hyvinvoivalta.

#Skinpositivity

Skinpositivity-ajattelusta on tullut huipputrendikästä: sen mukaan ihoa tulisi kunnioittaa juuri sellaisena kuin se on. Riippumatta aknesta tai aknearvista, pigmenttimuutoksista, rypyistä tai mistä tahansa muista iho-ongelmista, jotka halutaan usein piilottaa, nyt on aika näyttää iho aidoimmillaan ja unohtaa yliretusoidut kuvat ja ihoa kaunistavat filtterit. Skinpositivity eli ihopositiivisuus ja ihon luonnollisuus ovat yleistymässä sosiaalisessa mediassa ja kannustavat jakamaan muokkaamattomia selfieitä ilman filttereitä.

1
Jaa
Therése Hallberg, Kauneustoimittaja

Therése Hallberg työskentelee Digital Content Editorina ja kirjoittaa artikkeleita sekä KICKS-verkkosivulle että KICKS Magazineen. Hän on työskennellyt kauneustoimittajana vuodesta 2006. Hän on opiskellut journalismia Lundin ja Tukholman yliopistossa. Lue lisää Therésestä LinkedInistä.

Lue lisää

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2023Asiakaspalvelu puh. 09-3489331