Mikä on "Graphic Liner"? KICKS opastaa - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

Vain tänään! –20% yli 60 euron ostoksista koodilla JUNE20. Voimassa jäsenille ja jäseneksi liittyville, ainoastaan verkkokaupassa.

Mikä on "Graphic Liner"? KICKS opastaa

Teräviä rajauksia, rohkeita sävyjä ja mielikuvituksellisia, graafisia elementtejä. Tunnisteilla #graphicliner ja #graphiclinertutorial on TikTokissa yli viisi miljoonaa katselukertaa – graafinen silmänrajaus on yksi vuoden suurista kauneustrendeistä. Näin luot graafisen lookin värikkäällä silmänrajauskynällä!
Jaa

Get the look

Vaihe 1

Aloita piirtämällä rajaus yläluomelle. Rajauksen tekeminen onnistuu helpommin, jos venytät luomea varovasti silmäkulmasta sormella. Rajauksen ei tarvitse olla ohut ja täydellinen, vaan se voi hyvin olla hieman paksumpi.

Vaihe 2

Sen jälkeen on aika tehdä varsinainen siipirajaus! Aloita vetämällä viiva silmän ulkokulmasta ylös kohti kulmakarvaa. Jos olet aloittelija, voit merkitä viivan pisteillä ennen varsinaisen siipirajauksen tekemistä. Muista, että siipirajauksen on tarkoitus olla alemman ripsirivin jatke.

Vaihe 3

Kun olet tehnyt haluamasi siipirajauksen, voit piirtää pienen pilkun alemman ripsirivin keskelle. Vedä sen jälkeen vielä puolen silmän alle viiva, joka yhdistyy siipirajaukseen. Voit luoda lisää syvyyttä ja vahvistaa lookia lisäämällä tummanruskeaa sävyä silmäluomelle. Jos haluat silmien erottuvan, voit lisätä sen sijaan vaaleaa metallista luomiväriä koko silmäluomelle ja silmänurkkaan. Viimeistele maskaralla.

Vinkki! Jos teet virheen, voit kostuttaa tarkan rajaussiveltimen misellivedellä ja taputella virheet varovasti pois.

Näillä tuotteilla luot lookin

Jaa
Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024