Opas: Kuinka usein kasvot pitää pestä? - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

Toivotamme tervetulleeksi ProSkin by Skincity:n! Tutustu uuteen ammattilaislaatuisen ihonhoidon valikoimaamme täällä.

Miksi kasvot pitäisi pestä joka päivä?

Päivän aikana ihosi altistuu useille ulkoisille rasitustekijöille. Niitä ovat esimerkiksi auringonvalo, pöly, lika, tuuli ja lämpötilan vaihtelut. Samoin kuin olet tottunut suojaamaan ihoasi, sinun on myös puhdistettava se huolellisesti päivän päätteeksi. Näin saat hyvinvoivan ja terveen ihon.
Jaa

Pitääkö kasvot pestä aamuin illoin?

Kasvot tulisi pestä monista eri syistä: Illalla tärkeintä on poistaa kasvoilta meikki, aurinkovoide ja iholle kerääntynyt lika. Jos näitä epäpuhtauksia ei pestä pois, ihohuokoset tukkeutuvat ja ihosi tasapaino voi järkkyä. Aamulla puhdistetaan yön aikana iholle kertynyt rasva ja lika. Riippumatta siitä, milloin puhdistat kasvosi, ihon puhdistus valmistelee sen vastaanottamaan ihonhoitorutiiniisi kuuluvien seerumin, päivävoiteen ja muiden tuotteiden sisältämät hoitavat ainesosat.

Onko tärkeää pestä kasvot päivittäin?

Jos kasvojen puhdistus on toisinaan jäänyt tekemättä, se ei joissakin tapauksissa haittaa. Päivinä, jolloin et ole meikannut, voit puhdistaa kasvosi esimerkiksi misellivedellä. Toisinaan saatat taas tarvita kaksoispuhdistusta, jotta saat kasvoistasi täysin puhtaat.

Ihon puhdistusrutiini on tärkeä, sillä se antaa ihollesi mahdollisuuden elpyä. Jotta ihosi olisi mahdollisimman terve, se on puhdistettava joka päivä.

Jaa
Hannah Bergroth, Kauneustoimittaja

Hannah on yksi KICKSin kauneuseksperteistä, joka kirjoittaa inspiraatioartikkelimme ja neuvoo parhaiden tuotteiden löytämisessä. Hannahin kiinnostus kauneuteen alkoi aikaisin ja jo pienenä hän tiesi, että tämä on ala, jolla hän haluaa työskennellä.
Stylistinä ja luovana toimittajana hänellä on monen vuoden kokemus eri lehtien ja digitaalisten kanavien sisällöntuottamisesta. Hannah on omistautunut hiustenhoitoon: hän on työskennellyt kampaajana ja metsästää jatkuvasti parasta tekstuurisuihketta. Vaaleanpunaisten hiustensa ansiosta, Hannah tekee maailmasta värikkäämmän.

Lue lisää

Jaa artikkeli

Jaa tämä artikkeli ystävillesi, jos pidit tästä artikkelista

/inspiraatio/asiantuntijavinkit/miksi-kasvot-pitaisi-pesta-joka-paiva

Tämä artikkeli on jaettu 1 kertaa

Lisää tuote odotuslistalle

Anna sähköpostiosoite, johon haluat ilmoituksen tuotteen varastoon saapumisesta lähetettävän:

Tilapäisesti loppu

Tuote on tilapäisesti loppu

Klikkaa "lisää odotuslistalle" niin saat sähköpostin kun tuote on taas saatavilla.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024