Mitä melasma on? - KICKS
 • Ilmainen toimitus yli 29€
  Ilmainen toimitus yli 29€
 • Pisteitä kaikista ostoksista
  Pisteitä kaikista ostoksista
 • Kotiinkuljetus
  Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

SALE! Nyt voit löytää uusia suosikkeja 70% alennushintaan!

Mitä melasma on?

Hyperpigmentaatio johtuu ihon pigmentin, melaniinin, lisääntyneestä tuotannosta, mikä aiheuttaa tummia läiskiä.
Jaa

MELASMA YLÄHUULESSA

Ylähuuleen äkillisesti ilmestyvää viiksimäistä hyperpigmentaatiota kutsutaan melasmaksi, ja se liittyy yleensä raskauteen, ehkäisypillereihin, stressiin tai muihin hormonaalisiin muutoksiin. Hyperpigmentaatiolle on usein ominaista, että läiskät ovat suurempia, symmetrisesti sijoitettuja mutta epätasaisia ja vaihtelevat vaaleanruskeasta tummanruskeaan.

Nämä täysin vaarattomat pigmenttimuutokset vähenevät yleensä itsestään hormonien vakiinnuttua, ehkäisypillereiden lopettamisen jälkeen, raskauden ja imetyksen jälkeen ja niin edelleen. Ei kuitenkaan aina, ja silloin sinun on autettava ihoa tasaantumaan ja vähentämään melasmaa ylähuulessa.

Ylähuulen hyperpigmentaatio voi johtua auringon aiheuttamista ”vaurioista”. Että olet yksinkertaisesti ottanut aurinkoa tai polttanut itsesi yhden kerran liikaa. Auringon aiheuttamat vauriot voivat piillä ihossa ja ilmaantua uudelleen vuosia myöhemmin, joten on tärkeää hoitaa hyperpigmentaatiota jatkuvasti.

KÄYTÄ AINA AURINKOSUOJAA

Jos sinulla on joskus ollut jonkinlaista pigmentaatiota, on erittäin tärkeää, että käytät korkealaatuista aurinkosuojaa joka päivä, jotta vältytään hyperpigmentaation uusiutumiselta. Korkea aurinkosuoja, mieluiten suojakerroin SPF 50, lippis ja auringon välttäminen auttavat ehkäisemään hyperpigmentaatiota, jotta tila ei pahene.

SPF:llä pääsee pitkälle, mutta kannattaa muistaa, että vain koska sinulla on SPF 50, et valitettavasti ole turvassa, sillä yleensä melasma tulee joka tapauksessa. Jos iho tummuu, mitä se tekee auringossa, vaikka SPF 50:llä, tummuu myös sinun melasmasi.

Doctor Babor Protect Cellular Protecting Balm BABORilta on kasvovoide, joka suojaa tehokkaasti ennenaikaiselta ihon vanhenemiselta, jota UVA + UVB + IR + sininen valo aiheuttavat.

UUDELLEENLEVITÄ USEITA KERTOJA

 • Jos olet ulkona aurinkoisena päivänä, suosittelemme aurinkosuojan levittämistä uudelleen kahden tunnin välein. Kun laukussasi on Hello Sundayn The Take-Out One - Invisible Sun Stick SPF30 - tuotteen kaltainen puikko, voit levittää aurinkosuojan helposti ja sujuvasti uudelleen ylähuuleen ja myös muille auringolle erityisen alttiille alueille, kuten hiusrajaan ja nenänpäähän
 • Toinen näppärä tuote, jolla voit levittää aurinkosuojasi uudelleen päivän aikana, on COOLAn Makeup Setting Spray SPF30 -suihke. Kosteuttava ja viilentävä suihke korkealla UV-suodattimella, joka sopii täydellisesti myös laukkuun. Jos sinulla on meikkiä, se korjaa sen myös!

ANNA KOHDEHOITOA VIIKSILLESI

Hyperigmentaatiot ylähuulessa voivat olla itsepäisiä, niin kutsuttu " spot treatment " on tiivistetty tuote, jossa on suuri osuus aktiivisia ainesosia, jotka toimivat aktiivisesti juuri pigmenttimuutoksiin.

 • Tetraheksyylidekyyliaskorbaatti, joka on erittäin vakaa C-vitamiinin johdannainen, joka on 50 kertaa tehokkaampaa kuin tavallinen C-vitamiini. Yhdessä E-vitamiinin ja ferulihapon kanssa ne tarjoavat voimakkaan antioksidanttivaikutuksen

 • Ferulihappo, polyfenolityyppinen antioksidantti. Ferulihappo auttaa ihoa puolustautumaan vapaita radikaaleja vastaan, jotka muodostuvat UV-säteiden osuessa ihoon. Tämä ehkäisee auringon aiheuttamia vaurioita ja muita oksidatiivisen stressin merkkejä. Se voi myös edistää jo auringon vaurioittaman ihon palautumista ja jälleenrakennusta. Antioksidantilla on myös osoitettu olevan kyky vakauttaa ja tehostaa muiden antioksidanttien, kuten E-vitamiinin, vaikutusta - niin sanottu synergistinen vaikutus

 • Löydämme myös uutteita erityisestä ruskeasta levästä ja angelica-juuresta, jotka auttavat vähentämään hyperpigmentaatiota, kun taas aloe veralla ja allantoiinilla on rauhoittava vaikutus ihoon

Käytä aina aurinkosuojaa päivisin.

Jaa

Lue lisää

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024