Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Kicks.fi täyttää 3 vuotta! Bestsellerit -25%, voimassa vain osoitteessa kicks.fi 04.10 asti.

Aurinkovoiteet

159 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät

Kauniin päivetyksen voi säilyttää pidempään suojaavien ja kosteuttavien aurinkotuotteiden avulla. Valitse aurinkovoide ihotyypin, toiminnan ja sääolosuhteiden perusteella.

Auringon houkutellessa ulos ja kesäisiin toimiin jokaisen on muistettava tärkeä yksityiskohta: aurinkorasva. Valitse itsellesi sopiva aurinkovoide ihosi tarpeiden mukaan.

Jos vietät aikaa erittäin voimakkaassa paisteessa, suosittelemme lippiksen, aurinkohatun tai muun päähineen käyttöä keskipäivällä, kun aurinko on korkeimmillaan. Muista myös lisätä aurinkovoidetta muutaman tunnin välein, jottei ihosi pala. 

Suojakerroin kertoo, kuinka hyvin tuote suojaa UVB-säteilyltä, eli sen kuinka pitkään voit oleskella auringossa ihon punoittamatta. Jos olet epävarma siitä, mikä aurinkovoide ihollesi sopii, pyydä neuvoja ennen ostopäätöksen tekemistä.

KICKS-valikoimasta löydät kaikille ihotyypeille sopivat aurinkovoiteet ja voit valita laajan brändivalikoimamme joukosta sinulle parhaiten sopivan tuotteen.

Suosituimpiin brändien joukkoon lukeutuvat mm. Clinique, Biotherm, Elizabeth Arden, Lancome, Hawaian Tropic. Osta aurinkovoiteita osoitteesta kicks.fi ja KICKS-myymälästä.