Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

CHRISTMAS CALENDAR! -50% joka päivä jouluun asti! Katso kaikki luukut täältä.

Aurinkovoiteet

162 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät

Osta aurinkovoiteita edullisesti verkosta

Ihon suojaaminen aurinkosuojakertoimella on välttämätöntä. Kun levität iholle aurinkovoidetta, suojaudut auringon aiheuttamilta vaurioilta, ihosairauksilta ja rypyiltä – lisäksi ihosi pysyy kosteutettuna ja päivetys kestää pidempään. KICKSiltä löydät edullisesti aurinkosuojatuotteita kasvoille, vartalolle ja huulille. Meillä on myös laaja valikoima lasten aurinkosuojavoiteita suihkeina, vaahtoina tai voiteina. Auringossa vietetyn päivän jälkeen iho voi tuntua kuivalta ja kireältä. Älä siis unohda After Sun -voidetta, joka syväkosteuttaa ja ravitsee ihoa.

Miten aurinkovoide toimii?

Aurinkovoide toimii peittävänä ja suojaavana kerroksena, joka ehkäisee auringon UV-säteiden haitallista vaikutusta. Saatavilla on erilaisia aurinkosuojia, jotka toimivat eri tavoin. Hyväksytyssä aurinkovoiteessa on kuitenkin oltava suodatin, joka suojaa sekä UVA- että UVB-säteiltä. Yleinen virhe voiteen käytössä on liian pieni määrä. Riittävän suojan saamiseksi on tärkeää käyttää runsaasti aurinkovoidetta ja levittää se iholle hyvissä ajoin ennen ulos lähtöä. Näin voit olla varma siitä, että aurinkovoide ehtii imeytyä ihoon. Tämä on erityisen tärkeää, jos olet menossa uimaan. Muista levittää aurinkovoidetta uimisen jälkeen ja säännöllisesti päivän aikana.

Mikä aurinkosuojakerroin sopii sinulle?

Se kuinka pitkään voit oleskella auringossa riippuu siitä, kuinka helposti ihosi alkaa punoittaa ja ärtyä. Ruotsin lääkevirasto on luokitellut aurinkosuojat neljään eri teholuokkaan. Aurinkosuoja, jonka suojakerroin (SPF) on 6–10, antaa matalan suojan, SPF 15–25 keskitason suojan, SPF 25–50 korkean suojan ja SPF 50+ erittäin korkean suojan. Aurinkovoiteen suojaavuus riippuu monista eri tekijöistä. Auringon säteilyn voimakkuus riippuu UV-indeksistä, joka puolestaan riippuu vuodenajasta, vuorokauden ajasta, maantieteellisestä sijainnista ja otsonikerroksen vahvuudesta. UV-indeksi on sitä korkeampi, mitä lähemmäksi päiväntasaajaa tullaan. Keskipäivällä auringon säteily on voimakkaimmillaan. Jos olet epävarma siitä, minkä suojakertoimen tarvitset, valitse aina korkeamman suojan antava tuote. KICKSillä on myös aurinkosuojakertoimella varustettuja päivävoiteita, mutta muista levittää kasvoille täydentävä aurinkosuoja, jos aiot oleskella auringossa pitkiä aikoja. Muista myös, että auringon säteily tunkeutuu pilvien läpi, joten voiteen käyttö on tärkeää vaikka aurinko ei olisi näkyvissä

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331