Parhaat yövoiteet ikääntyvälle iholle löytyvät KICKSiltä! - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

Weekend deal! Valikoidut tuotteet –20-30%, voimassa sunnuntaihin asti.

Parhaat yövoiteet ikääntyvälle iholle löytyvät KICKSiltä!

Parhaat yövoiteet ikääntyvälle iholle löytyvät KICKSiltä!

Yövoide auttaa ihoa toipumaan päivän rasituksista hoitavien ja kosteuttavien ainesosien avulla. Millaisen lopputuloksen saat? Voit saada pehmeämmän, hyvinvoivan ja virkeänä hehkuvan ihon. Hyvää huomenta! Tässä ovat parhaat yövoiteet ikääntyvälle iholle.
Jaa

Kuinka valitset parhaan yövoiteen ikääntyvälle iholle?

Ihon ikääntyessä ihon luonnollinen solujen uusiutuminen hidastuu, mikä saa ihon usein kuivumaan ja menettämään kimmoisuuttaan. Myös ihon verenkierto huononee, mikä tekee ihosta pitkällä aikavälillä ohuemman ja sen verisuonista entistä näkyvämpiä. Kypsässä ihossa esiintyy lisäksi enemmän pigmenttimuutoksia. Myös ihon luonnollinen kollageenin tuotanto hidastuu ikääntyessämme, mikä muun muassa vähentää hyaluronihapon määrää ihossa. Iho tuntuu kuivemmalta, ja se menettää täyteläisyyttään ja kimmoisuuttaan. Siksi kypsän ihon hoidossa on hyvä käyttää yövoidetta, joka tehostaa solujen uudistumista, lisää ihon kosteuspitoisuutta ja ehkäisee pigmenttiläiskien ja hienojen juonteiden esiintymistä ja näkymistä. Yövoiteessa olisi hyvä olla esimerkiksi kosteuttavaa hyaluronihappoa, tasoittavaa retinolia, pigmenttimuutoksia ehkäisevää C-vitamiinia, elastisuutta antavaa kollageenia ja pehmentäviä keramideja. Kuorivat hapot, kuten AHA-, BHA- ja PHA-hapot, ovat myös hyödyllisiä ikääntyvälle iholle, sillä ne auttavat kuorimaan kuolleita ihosoluja ja saavat ihon tuntumaan virkeämmältä ja kirkkaammalta.

Hyvää huomenta, virkeämmät kasvot! Tässä ovat parhaat yövoiteet ikääntyvälle iholle

Kosteutta ja enemmän joustavuutta

Palauttava yövoide, joka sekä kosteuttaa ihoa ja parantaa sen kimmoisuutta että vähentää juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä. Hoitava koostumus, joka on rikastettu muun muassa innovatiivisella Nordic Berry Pre-retinol -kompleksilla ja pohjoisen puolukan uutteella, saa ihon näyttämään nuoremmalta ja virkeämmältä. Nordic Bloom Anti-Wrinkle Firm Night Cream sisältää esimerkiksi kvertsetiiniä, joka suojaa ihoa ja ehkäisee ihotulehduksia.

Syväkosteuttava

Yövoide, jolla on sekä kuoriva, kosteuttava että kollageenin tuotantoa stimuloiva vaikutus. Revitalift Laser Night Cream sisältää muun muassa fragmentoitua hyaluronihappoa, joka voi tunkeutua erityisen syvälle ihoon, ja jopa 3 % Pro-Xylanea, ainesosaa, joka stimuloi ihossa tapahtuvaa luonnollista kollageenin muodostumista ja saa kasvojen ihon tuntumaan vahvemmalta. Tuloksena on iho, joka tuntuu kiinteämmältä, sileämmältä ja kosteutetummalta.

Ehkäisee hienoja juonteita

Vegaaninen yövoide, joka vahvistaa ja kosteuttaa ihoasi nukkuessasi. Ageless Night Creamilla on korjaava ja hoitava vaikutus, ja se auttaa muun muassa nopeuttamaan solujen uusiutumista, parantamaan ihon kimmoisuutta ja ehkäisemään juonteita. Voide sisältää hoitavaa Gatuline In-Tense -öljyuutetta, kosteutta lisäävää Fucogel-polysakkaridia ja tehokasta A-vitamiinia, joka esimerkiksi stimuloi ihon kollageenin tuotantoa.

Hehkuva iho heti herättyä

Yövoide ja kuorinta yhdessä tuotteessa, joka ehkäisee ihon sameutta, vahvistaa ja kosteuttaa. High-Potency Night-A-Mins Resurfacing Cream sisältää rypäleistä ja sokeriruo'osta saatavaa kuorivaa AHA-happoa, joka sekä poistaa kuolleet ihosolut että antaa kasvoille kauniin hehkun. Muita ainesosia ovat myös B-, C-, E- ja H-vitamiinit, jotka uudelleenrakentavat ja vahvistavat ihoa yön aikana. Eteeristen öljyjen nerolia, rohtovirmajuurta ja vaniljaa huokuva tuoksu antaa erityisen rauhallisen unen.

Monivaikutteinen yövoide

Monivaikutteinen ja korjaava yövoide, jolla on nuorentava vaikutus: se parantaa sekä ihon kiinteyttä että silottaa ryppyjä ja antaa kasvoille kauniin hehkun. Ncef Reverse Creamin erityinen tehokoostumus sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa, elastisuutta lisäävää kollageenia, silottavaa A-vitamiinia ja vahvistavia H- ja E-vitamiineja, jotka yhdessä häivyttävät näkyviä ryppyjä, parantavat ihon kimmoisuutta ja syväkosteuttavat ihoa. Ihanan hoitava tunne on pehmentävän ja suojaavan sheavoin ansiota.

Kimmoisuutta, täyteläisyyttä ja heleyttä

Intensiivisesti ravitseva yövoide, joka tekee ihosta nuorekkaamman ja parantaa sen vastustuskykyä ulkoisia tekijöitä vastaan. Resilience Lift Night Lifting/Firming Face & Neck Cream sisältää muun muassa Tri-Peptide Complex -yhdistettä, joka voi lisätä ihon kollageenitasoa 124 %:lla kolmessa päivässä, sekä suojaavia antioksidantteja ja SPF 15 -suojakertoimen. Tuloksena on iho, joka on suojattu ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja tuntuu joustavammalta, täyteläisemmältä ja heleältä.

Silkkisen sileä iho

Yövoide, joka antaa tuloksia sekä stimuloi samalla aisteja pehmeällä ja silkkisellä koostumuksellaan. Cellular Performance Extra Intensive Creamin tehokas koostumus tukee ihon energiantuotantoa ja sisältää aktiivisia ainesosia. Tuloksena on kiinteämpi, kosteutettu ja silkkisempi iho, joka saa uutta hehkua.

Kimmoisuutta ja parempi ihon rakenne

Kosteuttava yövoide, jolla on myös ihoa kuoriva ja vahvistava vaikutus. Overnight Transformation Complex sisältää hellävaraisesti kuorivaa PHA-happoa, kosteutta sitovaa ja ihon suojakerrosta vahvistavaa hyaluronihappoa, tasoittavaa ja ihon rakennetta parantavaa A-vitamiinia, hehkua antavaa C-vitamiinia ja suojaavaa E-vitamiinia, jotka yhdessä tekevät ihosta pehmeämmän, kiinteämmän ja tasaisemman sävyisen ja vähentävät hienoja juonteita.

Kosteuspommi

Yövoide, joka kosteuttaa ihoa ja auttaa säilyttämään kosteuden ihossa pidempään. Water Drench Cloud Creme sisältää jopa 30 % tiivistettyä hyaluronihappoa kolmessa eri molekyylikoossa, jotka kosteuttavat sekä ihon pintaa että sen syvempiä kerroksia. Pehmeä ja miellyttävä koostumus sisältää myös keramideja, jotka parantavat ihon rakennetta ja tekevät siitä täyteläisemmän ja tasaisemman, sekä mustaseljan suojaavia antioksidantteja. Ihossa on vähemmän näkyviä juonteita, ja se tuntuu pehmeämmältä ja nuorekkaammalta.

Jaa
Therése Hallberg, Kauneustoimittaja

Therése Hallberg työskentelee Digital Content Editorina ja kirjoittaa artikkeleita sekä KICKS-verkkosivulle että KICKS Magazineen. Hän on työskennellyt kauneustoimittajana vuodesta 2006. Hän on opiskellut journalismia Lundin ja Tukholman yliopistossa. Lue lisää Therésestä LinkedInistä.

Lue lisää

Jaa tämä artikkeli ystävillesi, jos pidit tästä artikkelista

/inspiraatio/asiantuntijavinkit/parhaat-yovoiteet-ikaantyvalle-iholle-loytyvat-kicksilta

Tämä artikkeli on jaettu 0 kertaa

Anna sähköpostiosoite, johon haluat ilmoituksen tuotteen varastoon saapumisesta lähetettävän:

Tuote on tilapäisesti loppu

Klikkaa "lisää odotuslistalle" niin saat sähköpostin kun tuote on taas saatavilla.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024