Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Q&A - Yleisimmät tuoksukysymykset

Oscar Hallström, Tukholman KICKS Flagship Gallerian personal shopper, vastaa yleisiin tuoksukysymyksiin. Tiesitkö esimerkiksi EdTn ja EdPn eron? Näillä vinkeillä löydät helposti uuden tuoksusuosikin!

Layering on kuuma puheenaihe tuoksumaailmassa. Mitä layering tarkoittaa?
Layering on, kun yhdistät monta tuoksua ja luot ainutlaatuisen tuoksuyhdistelmän. Teet sen lisäämällä yhden tai kaksi tuoksua jo käyttämääsi tuoksuun. Näin voit luoda uniikin tuoksun – voit esimerkiksi halutessasi pehmentää tuoksua tai haluat korostaa sitä.

Mikä on EdT ja EdP -tuoksujen ero?
EdT ja EdP tarkoittaa Eau de Toilette ja Eau de Parfum. EdTn ja EdPn ero on tuoksuöljyn pitoisuus, eli kuinka voimakas tuoksu on. EdP-tuoksuilla on korkeampi pitoisuus kuin EdT-tuoksuilla, joten pysyy myös iholla pidempää. Sen takia EdP-tuoksut ovat hintavampia kuin EdT-tuoksut. Lisäksi tuoksumaailmasta löytyy Eau de Cologne -tuoksut, joilla on astetta kevyempi pitoisuus kuin EdT-tuoksuilla.

Tuleeko päivisin ja iltaisin käyttää eri tuoksuja?
Se on makuasia ja mielestäni sinun tulee valita tuoksu missä itse viihdyt. Monet haluavat käyttää samaa tuoksua kaikissa tilanteissa, kun taas toiset haluavat vaihtaa tuoksua tilanteiden mukaan. Jos et ole tottunut käyttämään niin paljon tuoksua ja haluat vaihdella tuoksua, voi tuntua turvalliselta valita klassiset tuoksut. Klassiset päivätuoksut ovat kevyempiä ja raikkaampia, kun taas iltaan sopivat tuoksut ovat lämpimämpiä ja mausteisempia. Haluan tehdä päinvastoin ja käytän mieluummin mausteisempia tuoksuja päivällä ja raikkaampia illalla. Se on odottamattomampaa ja erotun näin joukosta.

Mikä on fougère?
Se on yksi suurimmista tuoksuperheistä. Fougere-tuoksulla on raikkaat latvatuoksut, makeat sydäntuoksut ja juurituoksussa on usein puuta tai sammalta. Tuoksut sisältävät usein myös laventelia. Monet miestentuoksut kuuluvat fougère-tuoksuperheeseen, kuten esimerkiksi Yves Saint Laurentin Y-tuoksu ja Gucci Guilty Pour Homme -tuoksu.

Mitä minun tulee miettiä, kun ostan tuoksun lahjaksi?
Mieti tuoksun saajan persoonaa ja minkälainen hän on ihmisenä. Jos hän on leikkisä, valitsen yleensä raikkaamman tuoksun sitrushedelmillä. Jos henkilö on hieman enemmän rauhallinen, valitsen yleensä mausteisemman tuoksun esimerkiksi vanilja.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti