Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Juuri nyt! Tuplapisteet Conscius-kategoriamme suosituimmista brändeistä!

Rusketu fiksusti

Ihana kesä! Nyt voit jälleen nauttia auringosta täysin siemauksin, kunhan et polta itseäsi. KICKS neuvoo, miten saat kauniin rusketuksen – ihoasi vaurioittamatta.

Totuus suojakertoimista

Aurinkotuotteen SPF-lukema ilmaisee, kuinka paljon kauemmin tuotteella suojattu iho kestää aurinkoa ennen kuin se alkaa punoittaa verrattuna suojaamattomaan ihoon. SPF 10:n turvin voit siis ottaa aurinkoa 10 kertaa kauemmin ilman että ihosi palaa kuin ilman aurinkosuojatuotetta.

Todellisuudessa saatat kuitenkin tarvita korkeamman suojakertoimen, sillä aurinko aiheuttaa muitakin vaurioita kuin ihon palamista. Yleinen uskomus on, että tummemmalle iholle riittää matalampi suojakerroin. Vaikka tumma iho kestää auringonsäteitä paremmin kuin vaalea, se voi palaa tai siihen voi tulla aurinkoihottumaa tai pigmenttimuutoksia.

UV-filtterit suojaavat ihoa palamisen ohella myös riskiltä saada pigmenttiläiskiä, ihon ennenaikaiselta ikääntymiseltä sekä ihosyöviltä. Siksi sekä ruskettunut että tumma iho pitää suojata kunnolla.

Tarkista aina, että aurinkotuote suojaa sekä UVA- että UV-säteiltä. UVB-säteet voivat aiheuttaa erityyppisiä aurinkoihottumia, UVA-säteet puolestaan ryppyjä – sen lisäksi että ne ruskettavat.

Kohtuullinen määrä UVB-säteitä on toisaalta hyödyksi, sillä ne auttavat vahvistamaan ihoa ja lisäämään D-vitamiinin määrää elimistössä. Monia askarruttaa se, estävätkö aurinkosuojat D-vitamiinin muodostumisen. Totuus on, että UVB-filtterit rajoittavat jonkin verran D-vitamiinituotantoa, mutta eivät täysin estä sitä. Vaaleaihoiselle riittää, kun kasvojen verran ihoa altistuu vartin verran päivittäin auringolle, jolloin D-vitamiinituotanto nousee maksimitasolle. Ja  useimmat meistä haluavat nauttia auringosta huomattavasti pidempään kuin 15 minuutin ajan, eikö vain?

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331