Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Osta vähintään kaksi tuotetta, saat -25%! Koskee Lancôme, IT Cosmetics & Urban Decay​ -meikkejä.

Sileä & säteilevä iho kuorinnalla

Mikä on nopein ja helpoin tapa saada raikas, sileä ja hehkeä iho? No kuorinta tietenkin! KICKS neuvoo, miten löydät sopivat tuotteet – ja miten niitä käytät.

Miksi ihoa kannattaa kuoria?
Kuorinta on nopea ja helppo tapa virkistää ihoa! Iho uusiutuu jatkuvasti: syntyy uusia ihosoluja ja vanhat solut irtoavat ihon pinnalta. Aina uusiutumisprosessi ei kuitenkaan toimi kuten pitää, vaan iholle alkaa kertyä kuollutta solukkoa. Tällöin iho muuttuu kuivaksi, harmahtavaksi ja sameaksi. Seurauksena voi myös olla huokosten tukkeutumista, mustapäitä ja pahimmassa tapauksessa aknea. Ihon luonnollinen uusiutuminen saattaa siis tarvita hieman apua toimiakseen optimaalisesti. Kuorinta irrottaa ylimääräistä kuollutta solukkoa ihon pinnalta. Näin ihosta tulee raikkaampi ja sen luontainen hehku pääsee oikeuksiinsa. Kuorinta kannattaa tehdä myös aina ennen kasvonaamiota. Kun ihon pinnan kuolleet solut on poistettu, hoitotuotteiden aktiiviaineet pääsevät imeytymään paremmin. Kuorinnan avulla tuotteista tulee siis tehokkaampia.

Minkä kuorintatuotteen valitsen? 
Raekuorinnat ja iholle kalvoksi kuivuvat peel off -naamiot sopivat normaalille ja hieman paksummalle iholle. Erilaisia happoja ja entsyymejä sisältävistä kuorinnoista löytyy sopiva vaihtoehto jokaiselle ihotyypille, sillä niiden kuorintatehoissa on eroja. Jotkut ovat todella tehokkaita, toiset hyvinkin mietoja ja sopivat siksi arallekin iholle. Erittäin herkkäihoisen kannattaa kokeilla savipohjaista kuorintatuotetta, ne ovat hellävaraisia. Tuotevalinnoissa kannattaa pyytää apua KICKS-myymälän asiantuntevalta henkilökunnalta! 

Miten kuorintatuotteita käytetään? 
Lue tuotteen käyttöohjeet huolella aina ennen ensimmäistä käyttökertaa. Riippumatta siitä, millaista tuotetta käytät, muista levittää kasvoille kuorinnan jälkeen hoitovoide, -öljy tai muu kosteuttava tuote.

Vinkki!
Tee kuten Aasiassa: hiero enemmän! Virkistä väsynyttä ja kelmeää ihoa hieromalla kasvoja kevyesti esimerkiksi kuorinnan tai voiteen levityksen yhteydessä. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja saa ihon hehkumaan.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331