Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Juuri nyt! Tuplapisteet Conscius-kategoriamme suosituimmista brändeistä!

Tämä on multi-masking

Naamiot ovat ihonhoidon tähti tuotteita ja multimasking-menetelmän avulla saat niistä parhaan mahdollisen hyödyn. KICKS-kosmetologi Elisabeth Sätherlund kertoo, mistä on kyse.

Mitä multimasking on?
– Multimasking on menetelmä, jonka avulla saat parhaan mahdollisen hyödyn kasvonaamioista. Kyseessä ei ole mikään uusi juttu, sillä kosmetologit ovat jo pitkään hyödyntäneet multimaskingia hoitaakseen ihon eri tarpeet samalla kertaa. Useimmilla meistä ihon ominaisuudet vaihtelevat kasvojen eri alueilla. Esimerkiksi T-alue voi olla rasvoittuva ja poskien iho samanaikaisesti kuiva. Multimaskingissa täsmähoidetaan eri ihoalueita eri kasvonaamioilla, jolloin hoitovaikutus on tehokkaampi. 

Miten multimasking tehdään?
– Toimi samoin kuin aina kasvonaamiota käyttäessäsi eli aloita kuorimalla iho. Kun ylimääräinen kuollut solukko on poistettu, naamio imeytyy ihoon paremmin ja toimii tehokkaammin. Mieti, millaista hoitoa mikin kohta kasvoissasi eniten kaipaa ja käytä eri alueille niiden tarpeita parhaiten vastaavaa naamiota. 

Millaisia naamioita suosittelet? 
– Valitse naamiot ihosi tarpeiden mukaan. Kosteuttava naamio sopii kaikille, ja sitä voit käyttää esimerkiksi poskien kuivalle iholle. Syväpuhdistava naamio, kuten talia imevä savinaamio tai detoxnaamio, sopii hyvin rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Moni käyttää näitä naamioita T-alueella eli otsan, nenän ja leuan iholla. Ja muista myös silmänseutu! Tarjolla on voidenaamioita ja niin sanottuja lappunaamioita silmänympärysihon hoitoon. Starskinin valikoimiin kuuluu kosteuttava naamio myös huulille; se tekee huulista sileät ja täyteläiset. 

Sopiiko multimasking myös meille herkkäihoisille? 
– Sopii toki. Valitse herkälle ja ärtyneelle iholle rauhoittava naamio, muille ihoalueille kosteuttava tuote. 

Mitä teen sen jälkeen kun olen poistanut naamiot?
– Suosittelen aina käyttämään kasvovettä naamion jälkeen. Se neutraloi ihon pH-arvon ja supistaa huokosia. Sitten on kosteusvoiteen vuoro. Poikkeuksen tästä tekee arkkinaamio. Älä pese naamiosta iholle ylijäänyttä seerumia pois, vaan imeytä se ihoon kevyesti hieromalla. Lue naamioiden käyttöohjeet huolella aina ennen käyttöä! 

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.
Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331