Näin taivutat suorat ripset - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

−20% yli 60 euron ostoksista*! Voimassa KICKS Club-jäsenille ja jäseneksi liittyville, 31.5 saakka.

Kaarevat ripset maksimoivat lookisi

Tuuheat ja kauniisti kaartuvat ripset tekevät ihmeitä lookillesi. KICKS jakaa parhaat meikkivinkit, joiden avulla saat ripsillesi mukavan kohotuksen pitkäksi aikaa.
Jaa

Kaarevat ripset maksimoivat lookisi

Mikään ei suurenna ja korosta silmiäsi tehokkaammin kuin korostetut ripset. Ensimmäinen askel ripsien korostamiseksi on antaa niille selkeä kohotus ripsientaivuttimella ennen kuin maksimoit tuuheuden ja pituuden ripsivärin pohjustusvoiteella ja ripsivärillä. Me KICKSissä tunnemme kaikki ammattimaiset ripsientaivutustemput, jotka tekevät suorimmistakin ripsistä ihanan kaarevat!

6 vinkkiä ripsien taivuttamiseen

1. Valitse oikea ripsientaivuttaja
Ripsientaivuttajia on eri muotoisia, aivan kuten silmäluomiamme. Paras ripsientaivuttaja on sellainen, jonka muoto noudattaa ripsirajan muotoa. Tämä Shiseidon klassikko on muodoltaan hieman litteämpi, kun taas tämä KICKS Beautyn versio on pyöreämpi.

2. Vedenkestävä ripsiväri
Vedenkestävä ripsiväri auttaa pitämään ripset taivutettuina pidempään, koska öljy tai kosteus eivät paina ripsiä yhtä helposti alaspäin kuin tavallinen ripsiväri.

3. Taivuta vain puhtaita ripsiä
Varmista, että ripset ovat puhtaat ennen taivuttamista. Jos käytät ripsientaivuttajaa meikatuissa silmissä, on suuri riski, että vahingoitat ripsiäsi. Jos olet todella epäonninen, ripsesi voivat katketa.

4. Taivuta useissa vaiheessa
Aseta ripsientaivuttaja aivan ripsien juureen ja purista varovasti muutaman sekunnin ajan. Siirrä sitten ripsientaivuttajaa hieman ylöspäin ripsiä pitkin ja purista uudelleen luodaksesi luonnollista kaarevuutta.

5. Lämmitä ripsientaivuttaja
Jos käytät metallista ripsientaivuttajaa, voit lämmittää sitä kevyesti hiustenkuivaajalla. Lämpö auttaa ripsiä taipumaan ja pitää ne kaarevina kauemmin. Testaa ripsientaivuttajan lämpötila kädelläsi ennen kuin käytät sitä silmäsi lähellä.

6. Keskity ripsien juuriin
Aloita juuresta ja etene ylöspäin peittääksesi jokaisen ripsen, kun levität ripsiväriä. Levitä aina enemmän ripsiväriä juuriin kuin kärkiin. Jos ripsien kärjet tulevat liian raskaiksi, ne voivat painaa ripsiä alaspäin.

Ostetuimmat ripsentaivuttimet

Jaa
Hannah Bergroth, Kauneustoimittaja

Hannah on yksi KICKSin kauneuseksperteistä, joka kirjoittaa inspiraatioartikkelimme ja neuvoo parhaiden tuotteiden löytämisessä. Hannahin kiinnostus kauneuteen alkoi aikaisin ja jo pienenä hän tiesi, että tämä on ala, jolla hän haluaa työskennellä.
Stylistinä ja luovana toimittajana hänellä on monen vuoden kokemus eri lehtien ja digitaalisten kanavien sisällöntuottamisesta. Hannah on omistautunut hiustenhoitoon: hän on työskennellyt kampaajana ja metsästää jatkuvasti parasta tekstuurisuihketta. Vaaleanpunaisten hiustensa ansiosta, Hannah tekee maailmasta värikkäämmän.

Lue lisää

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024