Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Kasvohieronta rullalla: korosta luonnollista hehkuasi

Piristä ihoa ennen juhlia tai rentoudu iltahämärässä – kasvohieronta tekee hyvää sekä mielelle että iholle. Seuraavassa opastamme, kuinka kasvorullaa käytetään vaihe vaiheelta parhaiden tulosten saamiseksi ja kerromme, kuinka se korostaa ihon luonnollista hehkua!

Useimmat meistä haluavat terveen ja heleän ihon. Monien ihonhoitorutiini koostuu tuotteista, jotka sisältävät ihoystävällisiä ainesosia. Ne saavat ihon näyttämään hyvinvoivalta ja terveeltä. Mutta tiesitkö, että kasvohieronta kasvorullalla voi tehostaa ihon luonnollista hehkua? Viime vuosina hieronta- ja ihonhoitovälineistä, kuten kasvorullista ja kivistä, on tullut kauneudenhoitorutiinin suosittu lisävaruste. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa, mikä antaa iholle tervettä hehkua, pehmentää kireitä lihaksia ja rentouttaa samalla ihoa tehden siitä kimmoisamman. Seuraavassa kerromme, kuinka käytät kivistä valmistettuja kasvorullia, kuten jaderullia, parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Millaiseen käyttöön kasvorulla sopii?

Kasvoissamme on yli 50 eri lihasta, jotka auttavat meitä nauramaan, pureskelemaan ja irvistelemään. Ja kuten muutkin lihaksemme, ne voivat jäykistyä. Kasvohieronta rullalla auttaa päästämään irti jännityksistä, ja sillä on lisäksi mielialaa kohottava vaikutus, joka vaikuttaa positiivisesti mieleemme. Rullaamalla välinettä suosikki-ihonhoitotuotteidesi kanssa voit tehostaa tuotteiden vaikutusta ja saada ne imeytymään ihoon helpommin. Lisäksi rolleri stimuloi verenkiertoa ja lymfajärjestelmää, mikä puolestaan antaa kasvoille luonnollista hehkua ja vähentää turvotusta.

Kasvohieronta kotona: Viisi vaihetta ihon virkistämiseen

Kasvorullassa parasta on se, että voit rullata itsesi virkeäksi ja pirteäksi ja ihosi terveeksi kotioloissa. Voit siten nauttia kasvohieronnan upeista eduista ilman, että sinun tarvitsisi mennä kauneushoitolaan. Seuraavassa kerromme, kuinka kasvorullaa käytetään vaihe vaiheelta parhaiden tulosten saamiseksi.

1. Levitä iholle suosikkituotettasi
Taputtele tai levitä kasvoillesi lempituotettasi. Öljy on kiitollinen tuote kasvohieronnassa, sillä se liukuu helposti iholla. Voit myös käyttää haluamaasi seerumia (tai muuta tuotetta) ihon rullaamiseen.

2. Aloita kasvojen keskeltä ja rullaa sitten ulospäin
Aloita kasvojen hieronta rullaamalla kevyesti kasvojen keskiosasta kohti ohimoita ja korvia. Ohimoilla ja korvien sivuilla sijaitsee nimittäin kaksi kasvojen lymfapistettä. Tällä tavoin rullaamalla voit lievittää kasvojen turvotusta.

3. Rullaa vaaka- ja pystysuunnassa
Sen jälkeen voit vaihtaa suuntaa ja rullata otsan päältä sekä vaaka- että pystysuoraan. Otsan rullaaminen vapauttaa jännityksiä, mikä auttaa rentoutumaan. Älä hankaa rullaa ihoa vasten!

4. Työskentely painovoimaa vastaan
Hiero poskia ja leukalinjaa rullaamalla ylöspäin suuntautuvin liikkein. Poskien kohdalla voit esimerkiksi aloittaa alhaalta ja rullata sitten kohti silmiä.

5. Muista myös niska & dekoltee
Sekä niska että dekoltee ovat kasvojen jatke, joten ne tarvitsevat samanlaista huolenpitoa. Hiero näitä alueita rullaamalla alaspäin suuntautuvin liikkein. Kun rullaat niskaa, voit esimerkiksi aloittaa kaulasta ja rullata sitten kohti solisluita.

Muut välineet, jotka maksimoivat kasvohieronnan tehon

Jos olet vannoutunut ihonhoitonörtti tai rakastat hierontaa, olet varmaankin kuullut gua shasta. Kivirullista, kuten jade rullista poiketen, gua sha -välinettä vedetään kasvoilla rullaamisen sijaan. Mutta mikä gua sha oikeastaan on? Gua sha on tuhansia vuosia vanha kiinalainen hoitomenetelmä. Se tehostaa erityisesti ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä. Säännöllinen käsittely voi myös vähentää hienojen juonteiden näkyvyyttä. Kun hierot kasvoja gua sha -kivellä, levitä iholle ensin öljyä ja vedä sen jälkeen kiveä kevyin, ylöspäin suuntautuvin liikkein kasvojen keskeltä kohti korvia.
Vinkki! Laita kasvorulla tai gua sha -kivi jääkaappiin yön ajaksi, niin saat viilentävän vaikutuksen aamuhieronnan aikana.

Ryppyjen ehkäisy? Ehkäise hienoja juonteita kasvohieronnalla

Kasvohieronta tehostaa ihon luonnollista hehkua ja vähentää turvotusta sekä auttaa häivyttämään hienoja juonteita. Kun lihakset rentoutuvat, ihosta tulee kimmoisampi ja lisäksi hieronta vilkastuttaa verenkiertoa, jolloin solut saavat enemmän ravintoa. Kun hierot kasvojasi, noudata yllä olevan oppaan vaiheita. Jos käytät kasvorollerin sijaan sormia, voit käyttää samaa tekniikkaa, mutta hieroa kevyin pyörivin liikkein. Muista käyttää ylöspäin suuntautuvaa liikettä. Otsan hierontaan voit käyttää peukaloitasi.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti