Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Kuivat kädet? Näillä vinkeillä lisäät kosteutta

Kaipaavatko kätesi enemmän kosteutusta? Annamme vinkkejä siihen, miten syväkosteutat kuivat kädet ja suojaat ne talven kylmyydeltä!

Käsien iho on hyvin ohut ja herkkä, joten se voi helposti reagoida ympäristön olosuhteisiin. Kannattaa pitää laukussa aina kosteuttavaa käsirasvaa tai ottaa aikaa hemmottavalle ja syväkosteuttavalle käsinaamiolle. Seuraavaksi jaamme parhaat tuotevinkkimme, jotka ylläpitävät kosteutta sekä kerromme ainesosista, jotka korjaavat haavaumia ja rutikuivaa ihoa. Lisäksi opastamme mitä voit tehdä käsien kuivumisen ehkäisemiseksi kylmänä vuodenaikana.

Miksi kädet kuivuvat?

Kätemme ovat jatkuvasti esillä ja alttiina haavaumille. Käsien jatkuva saippuapesu sekä käsidesin käyttö vaurioittaa ihon suojakerroksia, mikä johtaa käsien kuivumiseen. Pahimmassa tapauksessa jatkuva käsienpesu ja käsidesin käyttö voi aiheuttaa myös käsi-ihottumaa. Varsinkin talvella, kun lämpötila laskee ja tuuli kovenee, kädet kuivuvat todella helposti.

4 tapaa pehmentää kuivat ja halkeilevat kädet

Vaikka tuntuisi siltä, että mitään ei ole enää tehtävissä kuivien käsien pelastamiseksi, on olemassa monta tapaa, miten saat ne tuntumaan jälleen pehmeiltä. Jaamme seuraavaksi parhaat vinkkimme, miten hoidat kuivat kätesi kuntoon.

Valitse käsivoide / käsirasva, joka sisältää oikeita ainesosia

Kaikki tietävät, että käsivoiteen käyttö on erinomainen tapa kosteuttaa kuivia käsiä, mutta ole tarkkana minkä tuotteen valitset! Paksu käsirasva kosteuttaa paremmin kuin kevyen koostumuksen omaava tuote. Tutustu myös ainesosaluetteloon ja varmista, että käsirasva sisältää kosteuttavia ainesosia kuten karbamidia, glyserolia tai hyaluronihappoa. Käsivoide, joka sisältää hoitavia öljyjä voi olla myös hyvä vaihtoehto kuivien käsien elvyttämiseksi.

Käsinaamio parantaa kuivat ja halkeilevat kädet

Eikö käsirasva tehoa halkeilevaan ihoon? Kokeile siinä tapauksessa kosteuttavaa käsinaamiota, jota on saatavilla niin voiteena kuin geelinä. Voit tavallisen tuubin lisäksi valita naamion myös hanskojen muodossa, jotka sisältävät runsaasti hoitavia ainesosia ja ovat täydellinen vaihtoehto, mikäli ei halua läträtä voiteilla. Hanskojen lämmittävä ominaisuus mahdollistaa hoitavien ainesosien paremman imeytymisen ihoon.

Vinkki! Käytä naamiota iltaisin, anna vaikuttaa yön yli ja herää aamulla kädet silkkisen pehmeinä.

Käytä hellävaraista käsisaippuaa

Saippua on oiva tapa pitää kädet puhtaina ja raikkaina, mutta se voi kuivattaa liikaa herkkää ihoa. Panosta siis hellävaraiseen käsisaippuaan, joka sisältää kosteuttavia ja rauhoittava ainesosia.

Älä pese käsiä liikaa

Lämmin vesi sekä liiallinen käsienpesu vaurioittaa ihon suojakerroksia, mikä altistaa kädet kuivuudelle. Ihon suojakerrokset toimivat suojamuurina, joka huolehtii ihon kosteutuksesta sekä suojaa sitä ulkoisilta hyökkäyksiltä. Suojamuurin vahingoittuessa iho kuivuu eikä ole yhtä vastustuskykyinen.

Kuivat kädet talvella? Näin pidät ne kosteutettuina

Tuuli kovenee ja lämpötila laskee. Etsit epätoivoisesti peilikaapista jotakin, mikä voisi lievittää pisteleviä ja halkeilevia käsiäsi piinaavan lumimyräkän keskellä. Kuivat kädet kuuluvat usein talveen, mutta oikeilla tuotteilla ne ovat helposti hoidettavissa! Suosi siis käsivoiteita, jotka sisältävät vahvistavia ja korjaavia ainesosia. Keramidit ovat erinoimainen ainesosa, jotka vahvistavat ihon omia suojakerroksia, suojaavat ihoa kuivumiselta sekä pitävät niitä kosteutettuina pitkään.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331