Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Luo täydellinen silmänrajaus – 5 vinkkiä

Helpoilla ja kätevillä vinkeillämme teet silmänrajauksesta täydellisen! Gabriel, KICKSin meikkitaiteilija, jakaa parhaat vinkkinsä, jotka tekevät rajauksestasi vieläkin upeamman.

Vinkki 1 – Rajaus ripsien väliin

Täydellisen silmänrajauksen piirtäminen ei ole mahdotonta – tarvitaan vain hieman kärsivällisyyttä ja harjoitusta. Ennen kaikkea kannattaa luoda rajaus mahdollisimman lähelle ripsiäsi. Tee ns. ripsirajaus kajalkynän vinolla siveltimellä ripsien väliin ennen kuin käytät eyelineriä. Tämä saa ripsirajasi näyttämään tiheämmältä ja rajauksesi näyttämään paljon tasaisemmalta ja terävämmältä.

– Ripsien juurien musta väri saa ripset näyttämään paljon täyteläisemmiltä, samalla kun vältät valkoiset raot ripsien välissä eyelinerin alapuolella. Lopputulos näyttää paljon ammattimaisemmalta!

Vinkki 2 – Piirrä lyhyitä vetoja

Piirrä lyhyempiä vetoja yhden pitkän vedon sijaan, jolloin säilytät paremman hallittavuuden ja rajauksesta tulee tasaisempi. Kallista sivellintä ripsiä kohti rajausta tehdessäsi. Tarkan rajauksen tekeminen on helpompaa, kun sivellin saa tukea ripsistä. Samalla saat rajauksen mahdollisimman lähelle ripsien tyveä.

– Kun teet rajausta, piirrä lyhyitä vetoja yhden pitkän vedon sijaan. Silloin rajauksesta saa helpommin tasaisen.

Vinkki 3 – Käytä teippiä mallina

Jos kauniin rajauksen siiven luominen tuntuu hankalalta, näppärä keino on käyttää tavallista teippiä. Aseta teippi silmäsi ulkonurkasta kulmakarvojen päähän, niin saat oikean kulman. Katso silmien muotoa peilistä suoraan edestäpäin ennen teipin asettamista, jotta näet mihin kohtaan rajaus asettuu parhaiten niin, ettei se osu luomivakoon.

– Näppärä keino saada todella kaunis rajauksen siipi on käyttää teippiä. Silloin rajauksesta tulee suora ja terävä.

Vinkki 4 – Korjaa litteällä siveltimellä

Jos rajaus on hieman epätasainen reunoilta, se on helppo korjata peitevoiteella tai meikinpoistoaineella ja litteällä siveltimellä. Valitse peitevoidesivellin tai viisto sivellin, jonka yläosa on terävä. Mutta odota, kunnes rajaus on kuivunut, jotta väri ei leviä. Muista myös taivuttaa silmäripset ennen rajauksen piirtämistä, jotta et hankaa rajausta pois ripsentaivuttimella. Ripsiväri kannattaa sen sijaan levittää rajauksen tekemisen jälkeen.

– Jos rajaus on hieman epätasainen reunoilta, se on helppo korjata peitevoiteella tai meikinpoistoaineella ja litteällä siveltimellä.

Vinkki 5 – Piirrä pehmeästi

Jos nestemäisen eyelinerin käyttö tuntuu liian vaikealta, voit kokeilla geelimäistä eyelineria tai kajalkynää. Vaaleammat värit tai metallinhohtoiset sävyt on myös helpompi piirtää, koska niissä epätasaisuus ei ole niin ilmeistä. Aikuiselle iholle soveltuu yleensä hieman paremmin pehmeämpi eyeliner, mieluiten tummanruskea mustan sijaan. Käytä levittämiseen viistoa sivellintä, niin rajauksesta ei tule yhtä terävä.

– Jos todella terävän rajauksen tekeminen tuntuu vaikealta, kannattaa valita voidemainen tai puuterimainen tuote nestemäisen sijaan. Se ei ole yhtä näkyvä, eikä haittaa, jos rajaus ei ole aivan täydellinen. Myös kypsällä iholla pehmeämpi rajaus näyttää paremmalta.

Suositut beauty testit

Näytä lisää
Wing it! Löydä eyelinerisi
Löydä sinulle parhaiten sopiva maskara

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331