Näin vältyt pigmenttiläiskiltä kesän aikana - KICKS
 • Ilmainen toimitus yli 29€
  Ilmainen toimitus yli 29€
 • Pisteitä kaikista ostoksista
  Pisteitä kaikista ostoksista
 • Kotiinkuljetus
  Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

Näin vältyt pigmenttiläiskiltä kesän aikana

Ei-tervetulleita maksaläiskiä ja hyperpigmentaatiota voi ilmestyä useista syistä, mutta ikä, hormonaaliset muutokset sekä UV-säteily ovat niiden yleisimmät aiheuttajat.
Jaa

Ei-tervetulleita maksaläiskiä ja hyperpigmentaatiota voi ilmestyä useista syistä, mutta ikä, hormonaaliset muutokset sekä UV-säteily ovat niiden yleisimmät aiheuttajat. Tässä viisi nopeaa vinkkiä tasaisemman ihon saavuttamiseksi!

 1. Aloita antioksidanteilla
  C-vitamiiniseerumin käyttäminen aurinkosuojavoiteen alla maksimoi suojakertoimen tehon ja auttaa suojaamaan ihoa auringon aiheuttamia vapailta radikaaleilta. 

 2. Valitse aurinkosuoja ihotyyppisi mukaan
  Etsitkö meikkivoiteesi alle sopivaa aurinkosuojatuotetta vai onko sinulla rasvoittuva iho, joka tarvitsee mattapinnan jättävää tuotetta? On todennäköisempää, että tuotetta tulee käytettyä niin usein kuin on tarpeen, jos valitset aurinkosuojan vastaamaan ihotyyppiäsi, elämäntyyliäsi ja tarpeitasi. Erityisesti täysin fysikaalisesta ja tuoksuttomasta aurinkosuojasta hyötyvät herkkäihoiset.

 3. Oikea määrä antaa oikean suojan
  Kyllä, tiedämme että nalkutamme, mutta liian moni levittää aurinkosuojatuotetta aivan liian vähän ja lisää sitä aivan liian harvoin. Oikea määrä aurinkosuojatuotetta on monesti enemmän kuin minkä luulet olevan tarpeeksi. Sitä tulisi lisätä joka toinen tunti ja aina uimisen jälkeen. Lisää aurinkosuojavoide ihonhoitorutiinisi viimeiseksi vaiheeksi, niin olet hyvällä mallilla taistellaksesi hyperpigmentaatiota vastaan. Vedenkestävä vaihtoehto on ihanteellinen, kun vietät kesäpäivää rannalla.

 4. Jätä hapot kaapin hyllylle
  Aktiiviset raaka-aineet ja kuorivat hapot voivat ohentaa ihoasi tehden siitä erityisen herkän. Ihon kannattaa antaa levätä happoa sisältävistä tuotteista kesäkuukausien ajan. Jos et kuitenkaan malta olla kirkastamatta ihoasi, hapot kannattaa vaihtaa miedompiin entsyymeihin. Priorin Natural Enzyme Peel & Masque poistaa hellävaraisesti vanhoja ihosoluja ja naamion kurkumauute tasoittaa ihon sävyä. 

 5. Ihon vahva suojakerros tarkoittaa parempaa suojaa
  Lisää rauhoittava ja kosteuttava seerumi kesän ihonhoitorutiiniisi ennaltaehkäistäksesi tulehduksia, jotka saattavat johtaa pigmenttimuutoksiin ja varmistaaksesi, että ihon suojakerros pysyy vahvana. Suolainen merivesi ja aurinko kuivattavat ihoa, joten ekstra-kosteutus on todella tärkeää! 

Jaa

Lue lisää

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024