Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Members only! Urban Decay All Nighter Setting Spray -30%. Max 3 kpl per asiakas.

Kasvot

71 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät

Kasvot ovat eniten auringon UV-säteilylle altistuva osa vartalossamme. Siksi on tärkeää suojata ihonsa hyvällä aurinkosuojatuotteella, joka on erityisesti suunniteltu kasvoille. Helposti palavat korvanlehdet ja nenä tulee rasvata erityisen tarkasti.

Jos vietät aikaa erittäin voimakkaassa paisteessa, suosittelemme lippiksen, aurinkohatun tai muun päähineen käyttöä keskipäivällä, kun aurinko on korkeimmillaan. Muista myös lisätä aurinkovoidetta muutaman tunnin välein, jottei ihosi pala. 

Pakkauksessa oleva SPF-lukema kertoo, kuinka pitkään auringossa voi viettää polttamatta ihoaan. Jos iho kaikesta huolimatta palaa ja punoittaa, on tärkeää välttää aurinkoa ja antaa ihon parantua. Tarjolla on myös aurinkotuotteita, jotka voivat lievittää auringonpolttamia ja nopeuttaa ihon toipumista. 

Oikean aurinkovoiteen valinnassa kannattaa myös huomioida oma ihotyyppi. KICKS-valikoimasta löydät kaikille ihotyypeille sopivat aurinkovoiteet ja voit valita laajan brändivalikoimamme joukosta sinulle parhaiten sopivan tuotteen.

Suosituimpiin brändien joukkoon lukeutuvat mm. Clinique, Biotherm, Elizabeth Arden, Lancome, Hawaian Tropic. Osta aurinkovoiteita osoitteesta kicks.fi ja KICKS-myymälästä. 

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331