Osta kasvojen aurinkosuojatuotteet KICKSiltä! - KICKS
 • Ilmainen toimitus yli 29€
  Ilmainen toimitus yli 29€
 • Pisteitä kaikista ostoksista
  Pisteitä kaikista ostoksista
 • Kotiinkuljetus
  Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

Toivotamme tervetulleeksi ProSkin by Skincity:n! Tutustu uuteen ammattilaislaatuisen ihonhoidon valikoimaamme täällä.

Kasvot

155 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät
 • Kampanjatuotteet
  Korkein arvio
  Eniten arvosteluja
  Uutuudet
  Myydyimmät
  Alin hinta
  Korkein hinta
  Tuotenimi A-Ö

KICKSiltä löydät laajan valikoiman aurinkosuojatuotteita kasvoillesi

Kesä on lyhyt, mutta iho muistaa kaiken. Kuulutko niihin, jotka eivät käytä ihollaan aurinkosuojaa? Et ole ainut. Auringon säteistä nauttiminen on ihanaa, mutta ilman aurinkosuojatuotetta se voi valitettavasti johtaa kipeiden rakkuloiden ja aurinkovaurioiden muodostumiseen ja erilaisiin ihosairauksiin. Lisäksi se voi aiheuttaa iholla ikääntymisen merkkejä, kuten juonteita, ryppyjä ja pigmenttimuutoksia. Jos haluat kauniin ja terveellisen rusketuksen, on erittäin tärkeää, että levität ihollesi aurinkosuojaa aina ennen auringossa oleilua. KICKSiltä löydät myös erilaisia aurinkosuojatuotteita kasvoille sekä laajan valikoiman aurinkosuojatuotteita vartalolle, aurinkosuojatuotteita huulille ja aurinkosuojatuotteita lapsille sekä viilentäviä ja kosteuttavia after sun -tuotteita. Osta aurinkosuojatuotteet kasvoillesi lähimmästä KICKS-myymälästäsi tai verkkokaupastamme!

Aurinkosuoja kasvoille – näin se toimii

Kasvojen aurinkosuoja on tuote, joka levittyy ihollesi ohueksi, suojaavaksi kerrokseksi ja suojaa sitä auringon UVA- ja UVB-säteiltä (lue lisää alta!). Auringon säteet eivät ainoastaan aiheuta ihon punoitusta ja palamista, vaan ajan mittaan ne voivat myös aiheuttaa ikääntymisen merkkejä, kuten hienoja juonteita, ryppyjä ja pigmenttimuutoksia. Aurinkosuojatuote auttaa ihoa suojautumaan pidempään auringossa palamiselta ja hidastaa samalla juonteiden, ryppyjen ja pigmenttimuutosten muodostumista. Aurinkosuojatuotteita on saatavilla useissa koostumuksissa: muun muassa vaahtona, voiteena ja suihkeena.

● Aurinkosuojatuote antaa tiettyä suojaa auringon UV-valolta
● Aurinkosuojatuote estää ihon punoittamisen ja palovammojen muodostumisen
● Aurinkosuojatuote hidastaa hienojen juonteiden, ryppyjen ja pigmenttimuutosten syntymistä

Mitä eroa on UVA- ja UVB-säteillä?

Aurinkosuojatuotteesi sisältää suojakertoimen sekä UVA- että UVB-säteiltä. Mitä eroa näillä eri säteillä on? UVA-säteet voivat aiheuttaa iholla syvemmälle ulottuvia vaurioita ja ikääntymisen merkkejä. UVB-säteet saavat puolestaan ihon ruskettumaan, mutta ne voivat aiheuttaa pinnallisempia ihovaurioita. Aurinkosuojatuotteet on yleensä jaettu kahteen eri luokkaan, fysikaalisia ja kemiallisia suodatinaineita sisältäviin aurinkosuojiin. Ne toimivat hieman eri tavalla, mutta molemmat auttavat ihoa suojautumaan aurinkovaurioilta ja ihosairauksilta sekä ehkäisemään ikääntymisen merkkejä. Jotkin aurinkosuojatuotteet sisältävät sekä fysikaalisia että kemiallisia suodatinaineita.

● UVA-säteet voivat aiheuttaa iholle syvempiä aurinkovaurioita ja saada aikaan ikääntymisen merkkejä.
● UVB-säteet antavat iholle ruskettuneen värin ja voivat aiheuttaa palovammoja.
● Aurinkosuojatuote sisältää fysikaalisia tai kemiallisia suodatinaineita, joskus molempia.
● Fysikaaliset suoja-aineet asettuvat ikään kuin suodattimeksi iholle heijastaen pois UV-säteet.
● Kemialliset suoja-aineet tunkeutuvat ihoon, jossa ne ovat vuorovaikutuksessa ihosolujen kanssa, imevät auringon säteitä ja muuttavat ne vaarattomaksi säteilyksi.

Näin aurinkosuojakerroin toimii

Jotta aurinkosuoja voidaan hyväksyä EU:ssa, sen on sisällettävä suodatinaineita, jotka suojaavat sekä UVA- että UVB-säteiltä. Aurinkosuojan UVB-suojan taso on merkitty tarkasti pakkaukseen, ja se ilmoitetaan aurinkosuojakertoimella (SPF). Esimerkiksi kasvojen aurinkovoide voi sisältää aurinkosuojakerrointa SPF 15 tai SPF 50, joista jälkimmäinen tarjoaa korkeamman suojan kuin ensimmäinen. EU:n säännösten mukaan UVA-suojauksen on oltava vähintään kolmasosa UVB-suojauksesta. Hyväksytyn UVA-suojauksen sisältävät aurinkosuojatuotteet on merkitty pakkaukseen ympyröidyllä UVA-tunnuksella. Mitä korkeampi suojakerroin on, sitä suurempi on kasvojen aurinkovoiteen suoja sekä UVA- että UVB-säteitä vastaan. Lisäksi Ruotsin lääkelaitos Läkemedelsverket on jakanut suojakertoimet (SPF) neljään eri ryhmään, joista SPF 6–10 antaa matalan suojan, SPF 15–25 keskitason suojan, SPF 25–50 korkean suojan ja SPF 50+ erittäin korkean suojan. Jos et ole varma siitä, millaista suojaa sinun tulisi käyttää, on aina hyvä valita korkea tai erittäin korkea suojakerroin ja siirtyä ajan mittaan käyttämään tarvittaessa alhaisempaa suojakerrointa.

Aurinkosuojakerroin voidaan jakaa neljään vahvuusluokkaan:

● SPF 6-10: tarjoaa heikon suojan UV-säteitä vastaan
● SPF 15-25: tarjoaa keskitason suojan UV-valoa vastaan
● SPF 30-50: tarjoaa korkean suojan UV-valoa vastaan
● SPF 50+: tarjoaa erittäin korkean suojan UV-valoa vastaan

Miksi tarvitsen aurinkosuojaa kasvoilleni?

Jos haluat terveen rusketuksen ja suojata kasvojasi palamiselta ja ihosairauksilta ja ehkäistä ikääntymisen merkkejä, kuten ryppyjä ja pigmenttimuutoksia, aurinkosuoja on välttämätön hankinta. Aurinkosuojatuote on myös erityisen tärkeä tuote, jos ihosi ei ole tottunut aurinkoon tai jos aiot viettää paljon aikaa ulkona. Muista, että aurinko polttaa myös pilvisinä päivinä. Kasvojen aurinkosuojatuotteita on saatavana useissa eri koostumuksissa, kuten vaahtona, suihkeena, voiteena ja emulsiona. Riippumatta aurinkosuojasi koostumuksesta se kannattaa levittää iholle vähintään puoli tuntia ennen auringossa oleskelua, jotta sillä on aikaa imeytyä ihoon suojaamaan sitä UV-säteiltä.

Missä vaiheessa ihonhoitorutiinia aurinkosuojaa tulisi käyttää?

Kasvojen aurinkosuojaa tulisi käyttää viimeisenä vaiheena päivittäisessä ihonhoitorutiinissa, eli puhdistuksen, seerumin ja päivävoiteen jälkeen. Jos haluat, voit levittää sen jälkeen meikkivoiteen tai muita meikinpohjustustuotteita. Monet meikkivoiteet sisältävät aurinkosuojakertoimen, joka voi olla hyvä lisä kasvojen aurinkosuojaan. Huomaa kuitenkin, että aurinkosuojakertoimen sisältävät meikkivoiteet eivät yleensä ole yhtä tehokkaita kuin varsinaiset kasvoille tarkoitetut aurinkosuojatuotteet, sillä meikkivoidetta ei yleensä levitetä kasvoille yhtä tasaisesti ja yhtä paljon kuin aurinkosuojavoidetta. Jos et tiedä, millainen aurinkosuoja sopii juuri sinulle, autamme sinua mielellämme lähimmässä KICKS-myymälässä tai verkkokaupassamme ennen ostopäätöksen tekemistä.

Osta kasvojen aurinkosuojatuotteet KICKSin verkkokaupasta tai myymälästä

Jos haluat suojata kasvosi aurinkovaurioilta ja ihosairauksilta, ehkäistä hienojen juonteiden, ryppyjen ja pigmenttimuutosten muodostumista ja saada lisäksi terveellisemmän rusketuksen turvallisesti, aurinkosuojatuote kasvoille on kirjaimellisesti elintärkeä hankinta. KICKSiltä löydät aurinkosuojatuotteet kasvoille voiteina, emulsioina, sumutteina, suihkeina ja vaahtoina tunnetuilta ja myydyimmiltä tuotemerkeiltä. Tarjoamme tietenkin myös aurinkosuojatuotteita vartalolle, aurinkosuojatuotteita huulille, aurinkosuojatuotteita lapsille sekä viilentäviä after sun -tuotteita. Tervetuloa ostamaan kasvojen aurinkosuojatuotteita lähimmästä KICKS-myymälästäsi tai verkkokaupastamme!

Lisää tuote odotuslistalle

Anna sähköpostiosoite, johon haluat ilmoituksen tuotteen varastoon saapumisesta lähetettävän:

Tilapäisesti loppu

Tuote on tilapäisesti loppu

Klikkaa "lisää odotuslistalle" niin saat sähköpostin kun tuote on taas saatavilla.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti