Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

CLUB DEAL! -20% hiustuotteista. 

Kasvot

91 tuotetta

KICKSin myymälöistä ja verkkokaupasta löydät laajan valikoiman aurinkovoiteita kasvoille

Kesä on lyhyt, mutta iho muistaa kaiken. Kuulutko niihin, jotka eivät käytä ihollaan aurinkosuojaa? Et ole ainut. Auringon säteistä nauttiminen on ihanaa, mutta ilman aurinkovoidetta voi valitettavasti johtaa kipeiden rakkuloiden ja auringon aiheuttamien ihovaurioiden muodostumiseen ja erilaisiin ihosairauksiin. Lisäksi se voi aiheuttaa iholla ikääntymisen merkkejä, kuten juonteita, ryppyjä ja pigmenttimuutoksia. Jos haluat kauniin ja terveellisen rusketuksen, on erittäin tärkeää, että levität ihollesi aurinkosuojaa aina ennen auringossa oleilua. KICKSiltä löydät laajan valikoiman aurinkovoiteita kasvoille tunnetuilta ja myydyimmiltä tuotemerkeiltä, kuten Clarins, Sensai, Emma S, Lancôme ja Evy. Löydät meiltä myös erilaisia aurinkovoiteita vartalolle, huulille ja lapsille sekä viilentäviä ja kosteuttavia after sun -tuotteita. Osta aurinkovoiteet kasvoillesi lähimmästä KICKS-myymälästä tai verkkokaupastamme!

Mikä on kasvoille tarkoitettu aurinkovoide?

Kasvojen aurinkosuoja on tuote, joka levittyy ihollesi ohueksi, suojaavaksi kerrokseksi ja suojaa sitä auringon UVA- ja UVB-säteiltä. Auringon säteet eivät ainoastaan aiheuta ihon punoitusta ja palamista, vaan ajan mittaan ne voivat myös aiheuttaa ikääntymisen merkkejä, kuten hienoja juonteita, ryppyjä ja pigmenttimuutoksia. Aurinkosuoja auttaa ihoa suojautumaan pidempään auringossa palamiselta ja samalla hidastaa juonteiden, ryppyjen ja pigmenttimuutosten muodostumista. Mitä eroa on UVA- ja UVB-säteillä? UVA-säteet voivat aiheuttaa iholla syvempiä aurinkovaurioita ja ikääntymisen merkkejä. UVB-säteet saavat puolestaan ihon ruskettumaan, mutta ne voivat aiheuttaa pinnallisempia ihovaurioita. Aurinkovoiteet on yleensä jaettu kahteen eri luokkaan, fysikaalisia ja kemiallisia suodattimia sisältäviin aurinkosuojiin. Ne toimivat hieman eri tavalla, mutta molemmat auttavat ihoa suojautumaan auringon aiheuttamilta vaurioilta ja ihosairauksilta sekä ehkäisemään ikääntymisen merkkejä. Kasvojen aurinkosuojatuotteissa on saatavilla värittömiä tai värillisiä vaihtoehtoja: värittömillä tuotteilla on usein valkoinen sävy, joka katoaa, kun suojaa levitetään iholle, ja värilliset taas muistuttavat meikkivoidetta tai värillistä päivävoidetta. Jotta aurinkosuoja voidaan hyväksyä EU:ssa, sen on sisällettävä suodattimia, jotka suojaavat sekä UVA- että UVB-säteiltä. Aurinkosuojan UVB-suojan taso on merkitty tarkasti pakkaukseen, ja se ilmoitetaan aurinkosuojakertoimella (SPF). Esimerkiksi kasvojen aurinkovoiteen suojakerroin voi olla SPF 15, SPF 25 tai SPF 50. Lisäksi EU:n säännösten mukaan UVA-suojan on oltava vähintään kolmasosa UVB-suojasta. Aurinkovoiteet, jotka sisältävät hyväksytyn UVA-suojan, on merkitty pakkaukseen ympyröidyllä UVA-tunnuksella. Mitä korkeampi suojakerroin on, sitä suurempi on kasvojen aurinkovoiteen suoja sekä UVA- että UVB-säteitä vastaan.

Miksi tarvitsen aurinkosuojaa kasvoilleni?

Jos haluat terveen rusketuksen ja suojata kasvojasi palamiselta ja ihosairauksilta ja ehkäistä ikääntymisen merkkejä, kuten ryppyjä ja pigmenttimuutoksia, aurinkosuoja on välttämätön hankinta. Aurinkosuoja on myös erityisen tärkeä tuote, jos ihosi ei ole tottunut aurinkoon tai jos aiot viettää paljon aikaa ulkona. Muista, että aurinko polttaa myös pilvisinä päivinä. Se, kuinka korkean aurinkosuojakertoimen tarvitset välttääksesi palamisen, riippuu useista tekijöistä ja hyvin pitkälti auringon UV-säteiden voimakkuudesta, joka mitataan UV-indeksillä. UV-indeksin suuruus taas riippuu muun muassa vuodenajasta, vuorokaudenajasta, maantieteellisestä sijainnista ja otsonikerroksen paksuudesta. Mitä lähempänä päiväntasaajaa ollaan, sitä korkeampi UV-indeksi on ja sitä korkeampi aurinkosuojakerroin tarvitaan. Ruotsin lääkelaitos Läkemedelsverket on jakanut suojakertoimet (SPF) neljään eri ryhmään, joista SPF 6–10 antaa matalan suojan, SPF 15–25 keskitason suojan, SPF 25–50 korkean suojan ja SPF 50+ erittäin korkean suojan. Jos et ole varma siitä, millaista suojaa sinun tulisi käyttää, on aina hyvä valita korkea tai erittäin korkea suojakerroin ja siirtyä ajan mittaan käyttämään tarvittaessa alhaisempaa suojakerrointa.

Kuinka käytän kasvoille tarkoitettua aurinkosuojaa?

Kasvojen aurinkovoiteita on saatavana useissa eri koostumuksissa, kuten vaahtona, suihkeena, voiteena ja lotionina. Riippumatta aurinkosuojasi koostumuksesta se kannattaa levittää iholle vähintään puoli tuntia ennen auringossa oleskelua, jotta sillä on aikaa imeytyä ihoon suojaamaan sitä UV-säteiltä. Kasvojen aurinkosuojaa tulisi käyttää viimeisenä vaiheena päivittäisessä ihonhoitorutiinissa, eli puhdistuksen, seerumin ja päivävoiteen jälkeen. Jos haluat, voit levittää sen jälkeen meikkivoiteen tai muita meikinpohjustustuotteita. Monet meikkivoiteet sisältävät aurinkosuojakertoimen, joka voi olla hyvä lisä kasvojen aurinkosuojaan. Huomaa kuitenkin, että aurinkosuojakertoimen sisältävät meikkivoiteet eivät yleensä ole yhtä tehokkaita kuin varsinaiset kasvoille tarkoitetut aurinkovoiteet, sillä meikkivoidetta ei yleensä levitetä kasvoille yhtä tasaisesti ja yhtä paljon kuin aurinkosuojavoidetta. Muista ostaa uusi aurinkosuoja joka vuosi, sillä pitkään avattuina olleet aurinkovoiteet suojaavat ajan mittaan huonommin UV-valolta. Jos sinulla on vanhoja aurinkovoiteita, jotka ovat olleet avoimia noin vuoden ajan tai pidempään ja jotka eivät ole täysin tyhjiä, voit kierrättää ne kierrätysasemalla tai valikoiduissa KICKS-myymälöissä. Lue lisää kohdasta Muistilista kylpyhuoneeseen.

Millainen kasvojen aurinkosuoja sopii minulle?

Voit valita, haluatko käyttää vaahtoa, voidetta, suihketta vai lotionia. Tärkeintä on, että valitset korkean suojakertoimen, varsinkin silloin, jos ihosi ei ole tottunut aurinkoon, ja levität suojaa kauttaaltaan kasvojesi iholle tasaisen ja ohuen kerroksen. Se, kuinka kauan voit olla auringossa, riippuu sekä UV-indeksistä että omasta ihotyypistäsi. Aurinkosuojista ja auringonvalosta puhuttaessa ihotyypit jaetaan tavallisesti viiteen luokkaan, joista ihotyyppi I palaa aina auringossa eikä koskaan rusketu, kun taas ihotyyppi V palaa hyvin harvoin ja ruskettuu erittäin helposti auringossa. Jotta voit olla turvallisin mielin ja suojata ihosi hyvin, kannattaa aloittaa aurinkosuojalla, jossa on korkea tai erittäin korkea suojakerroin. Ajan mittaan voit siirtyä käyttämään tarvittaessa tuotteita, joiden suojakerroin on alhaisempi. Ihotyypistä riippumatta on hyvä muistaa, että mitä korkeampi aurinkosuojakerroin on, sitä suuremman suojan auringolta se antaa. Jos et ole varma siitä, millainen aurinkosuoja sopii sinulle, autamme sinua mielellämme lähimmässä KICKS-myymälässä tai verkkokaupassamme ennen ostopäätöksen tekemistä.

Osta kasvojen aurinkovoiteet KICKSin verkkokaupasta tai myymälästä

Jos haluat suojata kasvosi auringon aiheuttamilta vaurioilta ja ihosairauksilta, ehkäistä hienojen juonteiden, ryppyjen ja pigmenttimuutosten muodostumista ja saada lisäksi terveellisemmän rusketuksen turvallisesti, kasvojen aurinkosuoja on kirjaimellisesti elintärkeä hankinta. KICKSiltä löydät aurinkovoiteet kasvoille voiteina, lotioneina, sumutteina, suihkeina ja vaahtoina tunnetuilta ja myydyimmiltä tuotemerkeiltä, kuten Clinique, Dermalogica, Biotherm, Nivea ja Dior. Tervetuloa shoppailemaan kasvojen aurinkovoiteet lähimmästä KICKS-myymälästä tai verkosta!

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331