Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
 • Ilmainen toimitus yli 29€
  Ilmainen toimitus yli 29€
 • Pisteitä kaikista ostoksista
  Pisteitä kaikista ostoksista
 • Kotiinkuljetus
  Kotiinkuljetus

Opas: maksimoi ihon hyvinvointi gua sha -hieronnalla

Sileät kivet, joita vedetään iholla ja jotka luovat ruusuisen, kauniin heleyden. KICKS sukeltaa syvälle gua shan maailmaan ja kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tulee tietää tästä trendikkäästä ihonhoitomuodosta.

Gua shan suosio on räjähtänyt viime vuosina, ja siksi erimuotoiset sileät kivet ovat saaneet paikkansa monien kauneuden ystävien kylpyhuoneiden hyllyiltä ympäri maailmaa. Harjaantumattomille ihonhoidon harrastajille gua sha saattaa kuitenkin olla vähemmän tuttu aihe. Ehkä kuulet siitä nyt ensimmäistä kertaa? Vai onko sinulla ollut gua sha -väline kylpyhuoneesi kaapissa jo ennen trendin alkua? Niin tai näin, gua sha on hoito, jolla on useita vaikuttavia etuja. Gua sha -hieronta kiinteyttää ihoa tilapäisesti, se muotoilee kasvojen ääriviivoja ja vähentää turvotusta. Mutta jotta voit maksimoida sen vaikutuksen, sitä on käytettävä oikein. Opetamme sinulle, miten käytät gua sha -välinettä oikein – jotta ihosi voi säteillä hyvinvointia!

Mitä on gua sha?

Vaikka trendi on suhteellisen uusi, gua sha on hoito, joka on tuhansia vuosia vanha. Gua sha on erityinen kiinalainen hoitomenetelmä, johon kuuluu tasaisen esineen vetäminen iholla niin, että syntyy tietty kitka. Sana Sha tarkoittaa ihon punoitusta ja tulee siitä, miten iho saa hieman ruusuisen värin, kun hoitovälinettä vedetään sen pinnalla – ja juuri tästä muinaisessa menetelmässä on kyse. Kun iho muuttuu punaiseksi, alueen verenkierto stimuloituu ja ravintoaineet ja happi kulkeutuvat alueelle.

Hoitoon käytettävä väline on usein tehty kivestä – on kuitenkin olemassa myös muita versioita, jotka on valmistettu esimerkiksi teräksestä. Yleisimpiä versioita ovat ruusukvartsi, jade ja ametisti. Tunnistettavin on itse välineen muoto. Gua sha -hoitovälineesi materiaalilla ei ole väliä, tärkeintä on, miten käytät sitä.

Tutoriaali: näin teet kasvohieronnan gua sha -kivellä

Nyt kun sinulla on selkeä käsitys siitä, mitä gua sha on, on aika aloittaa kasvojen hieronta! Parhaan vaikutuksen saamiseksi sinun on kuitenkin käytettävä gua sha -hoitovälinettä oikein. Tässä oppaassa luettelemme kaikki vaiheet.

 • 1. Kosteuta kasvot kasvosuihkeella
  Ennen kuin aloitat kasvohieronnan gua sha -välineelläsi, voit suihkuttaa kasvosi kosteuttavalla kasvosuihkeella. Kosteus pitää kasvojesi ihon joustavana, mikä helpottaa gua sha -kiven vetämistä ihoa pitkin.
 • 2. Hiero kasvoöljyllä
  Kasvosuihkeen jälkeen ihosi on melkein valmis gua shata varten – vain kasvoöljy puuttuu. Valitse koostumukseltaan kevyt kasvoöljy, jonka ansiosta gua sha -kivi liukuu tasaisesti kasvoillasi. Kasvoöljy pitää ihon myös sileänä.

 • 3. Käytä oikeaa tekniikkaa
  On aika aloittaa hieronta! Menetelmän pääsisältö on vetää gua sha -välinettä 45 asteen kulmassa ihoa vasten ylöspäin suuntautuvin liikkein. Varmista, että väline on tasaisesti ihoa vasten ja vedä sitä sitten kevyesti poskien, otsan ja leukaluiden yli.

 • 4. Säädä painetta iholla
  Kun vedät kiveä ohuen ihon alueilla, kuten silmänympärysiholla, älä paina gua sha -kiveä liian voimakkaasti ihoa vasten. Käytä kevyitä, pyyhkiviä liikkeitä.

Millaisia tuloksia gua sha antaa?

Gua shalla on useita vaikutuksia ihoon. Millaisia tuloksia voit siis odottaa sen jälkeen, kun olet hieronut kasvojasi gua sha -kivellä? Yksi välittömimmistä vaikutuksista on se, että ihosi saa kauniin ruusuisen heleyden. Gua sha myös kiinteyttää tilapäisesti ihoa. Jos heräät silmät turvonneina, voit käyttää gua sha -hierontaa ylimääräisen nesteen siirtämiseksi pois kasvoiltasi. Säännöllisen käytön odotettavissa olevia pitkän aikavälin tuloksia ovat lisääntynyt kollageenintuotanto ja hienojen juonteiden näkymisen väheneminen. Gua sha myös laukaisee jännityksiä ja muotoilee kasvojen lihaksia. Siksi gua sha -hierontaa kannattaa harjoittaa säännöllisesti, mielellään kerran päivässä.

Bonus: Alkujaan gua sha oli vain vartalolle tehtävä hoito. Siksi on olemassa myös kammanmuotoisia gua sha -välineitä, joita käytetään käsivarsien, jalkojen ja pään hierontaan. Lisäksi on olemassa erikoismuotoiltuja gua sha -välineitä vaikeammin käsiteltäville alueille, kuten huulille ja silmille. Useimmissa tapauksissa tavallinen sileä gua sha -väline toimii kuitenkin vallan mainiosti.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331