Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Kicks.fi täyttää 3 vuotta! Bestsellerit -25%, voimassa vain osoitteessa kicks.fi 04.10 asti.

Face mist

28 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät

Face mist -kasvosuihke toimii sekä meikin alla tai päällä. Tuotteen pääasiallinen tarkoitus on kosteuttaa ihoa pikaisesti. Kasvosuihke helpottaa myös silloin, kun vietät päiväsi tietokoneen ääressä.

Suihke on pitkien lentomatkojen pelastus, sillä iho voi silloin tuntua kuivalta ja elottomalta. Suihke on helppo ottaa mukaan laukkuun. Se virkistää päivän mittaan, kun iho tuntuu väsyneeltä, kireältä tai elottomalta. Jotkin kasvosuihkeet myös tekevät meikistä kestävämmän ja pitävät sen kauniina koko päivän.

Kosteussuihke tai face mist sisältää ravitsevia ainesosia, jotka kosteuttavat ihoasi, luo iholle raikkaan hehkun ja saa ihon tuntumaan pehmeämmältä. Face mist -tuote on myös erinomainen meikin alle tai päälle. Se toimii hyvänä monitoimituotteenna, koska kasvosuihketta voi käyttää myös kasvovetenä. 

Valikoimasta löytyy myös tuotteita, jotka ovat tarkoitettu edistämään meikin pysyvyyttä. Primersuihketta käytetään meikin alle pohjustuksena ja meikinkiinnityssuihketta käytetään meikin päällä. 

Läydä itsellesi paras face mist KICKS-myymälöstä tai verkkokaupasta. Meiltä löydät kasvosuihkeita mm näiltä brändeiltä: MAC, Emma S., Smashbox, Pixi, Linda Hallberg & Glamglow.