Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Juuri nyt! Tuplapisteet Conscius-kategoriamme suosituimmista brändeistä!

SPF-mist – näin käytät suihketta, joka sekä hoitaa että suojaa

Suojaava, hoitava ja virkistävä. Kun auringonsäteet tulevat esiin, SPF-mist on korvaamaton tuote sekä ranta- että työlaukussa. Suihkuta iholle ylimääräinen annos ravintoa ja ehkäise samalla haitallisten UV-säteiden aiheuttamia vaurioita. Annamme vinkkejä SPF-mistin oikeanlaiseen käyttöön!

Auringolta ei tarvitse suojautua ainoastaan lämpiminä kesäkuukausina – aurinko paistaa voimakkaasti myös sekä keväällä että syksyllä. Lisäksi kimmeltävä lumi heijastaa UV-säteilyä ja tekee auringonpaisteesta erityisen voimakkaan kylmänä talvipäivänä. Siksi aurinkosuoja on välttämätön osa ihonhoitorutiinia – vuodenajasta riippumatta. Suojautuaksesi auringolta mahdollisimman tehokkaasti aurinkosuojaa tulee lisätä päivän aikana. Varmuuden vuoksi vähintään joka toinen tai kolmas tunti. Onneksi SPF-mistiä on helppo lisätä! SPF-suihketta voi suihkuttaa kasvoille tai vartalolle tarpeen mukaan, ja lisäksi sillä on useita käteviä käyttökohteita. KICKS listaa alle joitakin niistä.

Täydennä suojaa
Vaikka levittäisit aurinkosuojavoidetta ennen ulosmenoa, sen teho heikkenee päivän aikana. Siksi aurinkosuojatuotetta on levitettävä useaan otteeseen, jotta saisit riittävän UV-suojan. SPF-mist kulkee kätevästi mukana käsilaukussa ja on valmiina käyttöön aina, kun haluat lisätä aurinkosuojaa.

Auringolta suojaava meikki
SPF-mist antaa näkymättömän ja tahmaamattoman lopputuloksen, joten voit käyttää sitä helposti meikin päällä. Suihkuta SPF-mistiä viimeisenä vaiheena meikin kiinnittämiseksi ja samalla ihon suojaamiseksi haitallisilta UV-säteiltä.

Ihoa hoitavia ominaisuuksia
SPF-mist, jolla on ihoa hoitavia ominaisuuksia, on täydellinen lisä ihonhoitorutiiniisi. Valitse tuote, joka kosteuttaa, heleyttää tai ehkäisee ikääntymisen merkkejä. Jätä se esille työpöydälle tai pakkaa mukaan käsilaukkuun, josta se on helppo ottaa esiin ja suihkuttaa tarvittaessa. Tai ehkä sinulla on suosikkipäivävoide, jossa ei ole suojakerrointa? Levitä voidettasi kasvoille ja viimeistele meikki suihkuttamalla kasvoille SPF-mistiä sen sijaan.

Suojaa hiuksille
Monet unohtavat, että myös hiukset ja hiuspohja on suojattava lämpimiltä auringonsäteiltä. Kevyt SPF-mist suojaa hiuksia ihanteellisesti kevyen koostumuksensa ansiosta. Haluatko tuoksua hyvältä? Valitse hajustettu SPF-mist.

Huomioi seuraavat seikat SPF-mistiä käyttäessäsi

Jotta SPF-mist suojaisi ihoasi optimaalisesti, on tärkeää käyttää sitä oikein. Voide- tai geelimuotoisen aurinkosuojan tavoin SPF-mist on levitettävä oikein, jotta UV-säteilyä ehkäisevä vaikutus olisi paras mahdollinen. Tässä on muutamia vinkkejä, jotka tekevät SPF-mistin käytöstä helppoa ja turvallista.

Shake it up!
Ravista SPF-mistiä ennen käyttöä. Tämä saa ainesosat sekoittumaan UV-suojan kanssa ja tekee suojasta tehokkaamman. Sen jälkeen voit suihkuttaa tuotetta kasvoille tai vartalolle.

Suihkuta säännöllisesti
Päivän mittaan SPF-mistin vaikutus heikkenee, joten kannattaa suihkuttaa tuotetta säännöllisesti riittävän suojan saamiseksi. Lisää vähintään kerran tunnissa optimaalisen suojan aikaansaamiseksi – etenkin uimisen jälkeen.

Kaksinkertainen suoja
SPF-mist suojaa muiden aurinkosuojatuotteidesi tavoin sekä UVA- että UVB-säteiltä, mikä ehkäisee ihon palamista. Varmista, että suihkeessa on laajaspektrinen suoja ja korkea suojakerroin (mielellään vähintään suojakerroin 30), jotta suihke suojaa ihoasi mahdollisimman hyvin.

Lue lisää

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331