Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Aloita lähtöläskenta jouluun ihanilla adventtikalentereilla!

Kulmavärit

33 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät

Kulmavärillä voit värittää kulmasi nopeasti ja helposti. Saat luonnollisen ja viehättävän tyylin, joka korostaa kauniita silmiäsi. Toisin kuin tavalliset luomivärit, kulmavärituotteet sisältävät myös vahaa, joka tekee lopputuloksesta kestävän. Jos tarvitset vieläkin kestävämmän tuotteen esimerkiksi treenatessa, valitse kulmakynä tai kestovärjäys. Kulmavärin merkittävä etu on se, että saat nopeasti ja helposti erittäin kauniin ja luonnollisen lopputuloksen.
Kicksiltä voit ostaa kauniiden kulmien muotoiluun tarvittavat värit, puuterit ja muut tuotteet suosituimmilta tuotemerkeiltä, mukaan lukien Anastasia, MAC, Isadora ja Kicksin omat tuotteet.

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331