Opas: Näin hoidat kuivia talvijalkoja – KICKS - KICKS
Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

Vain viikonlopun ajan kicks.fi:ssä: −25% kaikista* kasvojenhoitotuotteista!

Vaihe vaiheelta: Näin hoidat kuivia jalkoja

Tuntuuko ajatus kuukausia piilossa olleista ja laiminlyödyistä jaloistasi, jotka pujotat taas sään lämmetessä pikkuruisiin sandaaleihin, suorastaan kauhistuttavalta? Tarvitset vain pehmentäviä ainesosia ja hetken itsellesi kylpyhuoneessa. KICKS kertoo, kuinka saat helposti pehmeät jalat kolmella yksinkertaisella vaiheella!
Jaa

Miksi jalkani kuivuvat niin paljon?

Tuntuuko jalkojesi iho kuivalta, samealta ja karhealta? Pitkän talven jälkeen lämpimissä saappaissa uinuneet jalat ovat usein kaikkea muuta kuin kauniit ja pehmeät: sen sijaan iho tuntuu kuivalta, kantapäiden iho halkeilee ja viime kesän kauniista pedikyyristä ei ole enää jäljellä kuin muisto vain! Kevään tullen talven väistyessä talvisaappaissa hautuneet ja laiminlyödyt jalat ovat usein hoidon tarpeessa. Aloitetaanpa alusta! Pitkän ja kylmän talven jälkeen jalkojen ja koko muun vartalon iho tuntuu usein elottomalta, kuivalta, samealta ja kutisevalta. Kylmyys on vienyt iholta pois kosteuden ja kuivattanut sitä. Olet myös saattanut unohtaa jalkojesi raspaamisen ja kosteuttamisen yhtä usein kuin kesällä, mikä on osaltaan tehnyt ihosi kuivaksi ja karheaksi. Jalkojen hoitaminen takaisin kesäkuntoon on kuitenkin todella helppoa: tarvitset siihen vain kosteuttavia ja pehmentäviä ainesosia, joiden avulla saat ihanan pehmeän tunteen jälleen takaisin. Kun etsit uutta jalkavoidetta, valitse tuotteita, joissa on esimerkiksi kosteuttavaa sheavoita sekä pehmentäviä glyseriiniä ja öljyjä. Vinkki! Jos rasvaat jalkasi joka ilta, ne pysyvät pehmeinä pidempään. Parhaiten saat kauniit jalat kosteuttamalla niitä säännöllisesti. KICKSiltä löydät laajan valikoiman ihania tuotteita, jotka tekevät jaloistasi ja kynsistäsi jälleen kauniit. Tule ostamaan jalkojen hoito- ja pedikyyrituotteet lähimmästä KICKS-myymälästäsi tai verkkokaupastamme. Nähdään KICKSillä!

Pitäisikö minun raspata jalkani kuivina vai märkinä?

Voit valita, kumpi menetelmä toimii sinulle parhaiten, sillä molemmat ovat yhtä tehokkaita. Jaloille kannattaa kuitenkin levittää ensin pehmentävää voidetta ja raspata ne vasta sen jälkeen. Mikä tärkeintä, luo itsellesi hoitorutiini ja suunnitelma siitä, kuinka usein raspaat jalkasi: yleisimmin sitä suositellaan kerran viikossa. Jos raspaat jalkojasi useammin, iho voi alkaa tuottaa liikaa uusia ihosoluja, mikä puolestaan luo ikävän noidankehän, jonka seurauksena iho voi alkaa kovettua. Jos raspaat jalkasi harvemmin, ne alkavat taas nopeasti tuntua kuivilta. Muista voidella jalkasi aina kosteuttavalla tuotteella jokaisen raspauskerran jälkeen. Käytä koostumukseltaan täyteläistä jalkavoidetta, sillä tavallinen vartalovoide on todennäköisesti liian kevyttä eikä riitä kosteuttamaan ja pehmentämään jalkojen erityisen paksua ihoa. Jos jalkojesi ja kantapäidesi iho kuivuu ja halkeilee helposti, valitse erityisesti niiden hoitamiseen ja kosteuttamiseen kehitettyjä tuotteita, jotka auttavat lievittämään epämukavaa tunnetta.

Ihanan pehmeät jalat kolmella helpolla vaiheella!

Pehmentävien ainesosien ja säännöllisen hoidon ja raspauksen avulla kuivista jaloista voi tulla jälleen ihanan pehmeät. KICKS kertoo, kuinka onnistut kolmella nopealla vaiheella!

Vaihe 1: Pehmennä jalat ihanalla jalkakylvyllä

Aloita jalkojen hoitaminen rentouttavalla jalkakylvyllä, mieluiten yhdessä jalkakuorinnan kanssa. Erityisesti jaloille kehitetty kuorinta on tehokkain, koska kasvoille tai muulle keholle tarkoitetut kuorinnat ovat usein liian kevyitä. Anna jalkojen liota kylvyssä vähintään kymmenen minuuttia tai niin kauan kuin pakkauksen ohjeissa kerrotaan. Pyyhi jalat kuiviksi pehmeällä froteepyyhkeellä.

Vaihe 2: Raspaa kuollut iho pois

Nyt on aika kaivaa esiin jalkaraspi: valitse, haluatko käyttää modernia sähköistä jalkaraspia vai klassisempaa versiota. Monien asiantuntijoiden mielestä jalkojen tulisi olla täysin kuivat raspattaessa, ja toiset puolestaan ohjeistavat, että ihon tulisi mieluiten olla hieman kostea. Halutessasi voit myös voidella jalkasi ensin pehmeällä voiteella ennen raspausta.
Raspaus voi tuntua hieman tylsältä ja työläältä vaiheelta. Yritä kuitenkin tehdä se huolellisesti, koska mitä kauemmin ja huolellisemmin raspaat, sitä pehmeämmät jalat saat. Keskity erityisesti kantapäihisi ja päkiöiden ihoon, sillä juuri ne ovat usein ehtineet kovettua eniten talvikuukausina. Vinkki! Leikkaa samalla myös varpaankyntesi, sillä ne ovat pehmeämmät ja siten helpoimmat leikata jalkakylvyn, suihkun tai tavallisen kylvyn jälkeen. Leikkaa kynnet aina suoriksi, jotta vältät sisäänkasvaneet kynnet.

Vaihe 3: Rasvaa jalat huolellisesti

Kun olet saanut poistettua jaloista kuolleet ihosolut, on aika rasvata ne kosteuttavalla jalkavoiteella. Unohda tavallinen vartalovoide, sillä todennäköisesti se on aivan liian kevyttä eikä kosteuta paksua jalkojen ihoa riittävästi. Runsas, rasvainen ja täyteläinen jalkavoide toimii tähän tarkoitukseen paremmin. Jos haluat, voit myös levittää jaloille tehokkaasti kosteuttavan jalkanaamion. Valitse tuotteita, jotka sisältävät pehmentäviä ainesosia, kuten sheavoita, glyseriiniä ja välttämättömiä rasvahappoja.
Haluatko pehmeät jalat heti herätessäsi? Rasvaa jalat ja kääri sitten kumpaankin jalkaan ohut muovipussi, jonka sisällä jalkavoide vaikuttaa entistä tehokkaammin. Vedä jalkoihisi ohuet sukat ja pidä ne jaloissasi koko yön ajan. Kun heräät, jalkojesi iho tuntuu uudistuneelta – eikä ajatus paljastavista kesäsandaaleista ole enää läheskään niin pelottava!

Jaa
Therése Hallberg, Kauneustoimittaja

Therése Hallberg työskentelee Digital Content Editorina ja kirjoittaa artikkeleita sekä KICKS-verkkosivulle että KICKS Magazineen. Hän on työskennellyt kauneustoimittajana vuodesta 2006. Hän on opiskellut journalismia Lundin ja Tukholman yliopistossa. Lue lisää Therésestä LinkedInistä.

Lue lisää

Jaa artikkeli

Jaa tämä artikkeli ystävillesi, jos pidit tästä artikkelista

/inspiraatio/how-to-s/vaihe-vaiheelta-nain-hoidat-kuivia-jalkoja

Tämä artikkeli on jaettu 0 kertaa

Lisää tuote odotuslistalle

Anna sähköpostiosoite, johon haluat ilmoituksen tuotteen varastoon saapumisesta lähetettävän:

Tilapäisesti loppu

Tuote on tilapäisesti loppu

Klikkaa "lisää odotuslistalle" niin saat sähköpostin kun tuote on taas saatavilla.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2023