Värjää kulmat & ripset kotona – vaihe vaiheelta - KICKS
Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
 • Ilmainen toimitus yli 29€
  Ilmainen toimitus yli 29€
 • Pisteitä kaikista ostoksista
  Pisteitä kaikista ostoksista
 • Kotiinkuljetus
  Kotiinkuljetus
Värjää kulmat & ripset kotona – me näytämme miten!

Värjää kulmat & ripset kotona – me näytämme miten!

Kulmien ja ripsien värjäyksen kotona ei tarvitse olla vaikeaa tai monimutkaista. KICKS kertoo, kuinka saavutat täydellisen värjäystuloksen kotona!
1
Jaa

Jos olet kyllästynyt kulmien ja ripsien meikkaamiseen erilaisilla geeleillä, kulmakynillä ja ripsiväreillä, pitkäkestoinen ripsi- ja kulmaväri on sinua varten. Voit värjätä kulmakarvat riippumatta siitä, ovatko ne tummat vai vaaleat. Sinä päätät sävyn! Ja mikä parasta, sinun ei tarvitse varata aikaa salonkikäyntiin. Kulmien ja ripsien värjäys onnistuu yllättävän helposti kotona. Oletko valmis kehystämään silmäsi ja tekemään ripsistäsi ja kulmistasi täyteläisemmät? KICKS opastaa sinua värjäämään kulmat ja ripset nopeasti ja kätevästi kotioloissa.

Tarvittavat tuotteet ripsien ja kulmakarvojen värjäämiseen

Ennen aloittamista tarvitset oikeat tuotteet saavuttaaksesi kauniisti värjätyt kulmat ja ripset. Tässä esittelemme tärkeimmät tuotteet.

 • Vaihe 1: Valitse oikea väri
  Sinä päätät, minkäväriset ripset ja kulmat haluat. Jos haluat vaaleista ripsistä ja kulmista tummemmat, voit valita sävyksi kaksi astetta luonnollista väriäsi tummemman. Voit myös valkaista kulmasi tai värjätä ne mustiksi tai ruskeiksi. KICKSiltä löydät useita erilaisia settejä kulmien ja ripsien värjäykseen.

 • Vaihe 2: Applikaattori
  Sujuvaa värjäystä varten tarvitset applikaattorin kulmakarva- ja ripsivoiteen levittämiseen. Valittavanasi on useita eri vaihtoehtoja. Voit levittää värin kätevästi erityisellä ripsi- ja kulmakarvaharjalla. Tai voit käyttää kapeaa tikkumaista applikaattoria, jos se tuntuu helpommalta.

Näin saat täydellisesti värjätyt ripset – vaihe vaiheelta

Valittuasi tarvittavat tuotteet ja välineet on aika aloittaa! Seuraavassa opastamme sinua vaihe vaiheelta luomaan täydellisesti värjätyt ripset.

 • Vaihe 1: Puhdista huolellisesti
  Ennen värjäyksen aloittamista on tärkeää puhdistaa kulmakarvat ja ripset. Käytä puhdistusainetta, joka poistaa tehokkaasti sekä lian että meikkijäämät.

 • Vaihe 2: Harjaa ripset
  Harjaa sitten ripset käyttämällä ripsi- ja kulmaharjaa. Harjaamalla ripset ennen värjäyksen aloittamista varmistat, että väri levittyy tasaisesti.

 • Vaihe 3: Levitä väri tasaisesti ripsien päälle
  Valmisteluiden jälkeen on aika aloittaa valmiiksi sekoitetun ripsivoiteen levittäminen. Sekoita väri tuotteen käyttöohjeiden mukaisesti. Kasta ripsiharja väriin ja aloita värin levittäminen ripsiin. Varmista, että väriä tarttuu jokaiseen ripseen. Aloita tyvestä ja etene kohti ripsien kärkeä. Varo värin joutumista silmiin.

 • Vaihe 4: Odota!
  Nyt on aika antaa värin vaikuttaa noin 5–10 minuuttia ennen kuin pyyhit sen pois kostealla vanulapulla. Muista, että mitä pitempi vaikutusaika, sitä voimakkaampi väristä tulee.

Näin saat täydellisesti värjätyt kulmakarvat – vaihe vaiheelta

On aika kehystää kulmat kauniilla värillä! Kulmien värjäys tapahtuu lähes samalla tavoin kuin ripsien värjäys. Voit siis toistaa yllä olevat vaiheet 1–3 ja noudattaa sitten alla olevia vaiheita.

 • Vaihe 3: Suojaa ihoalue
  Paras tapa estää värin aiheuttamien tahrojen syntyminen iholle on rasvata alue ihovoiteella ennen värin levittämistä. Jos vahinko on jo tapahtunut, voit poistaa värin helposti vanupuikolla.

 • Vaihe 4: Levitä väriä kulmakarvoihisi
  Kasta applikaattori valmiiksi sekoitettuun värivoiteeseen ja levitä väriä kulmiin – siirry sitten nopeasti toiselle puolelle. Näin varmistat, että kulmien sävystä tulee samanlainen. Odota sitten noin 10 minuuttia, ennen kuin pyyhit värin pois kostealla vanulapulla. Käytä kohtalaista painetta.
"Lisävinkki: Jos väri on aiheuttanut iholle tahran, jota et ehtinyt poistaa, voit kuoria alueen varovasti kuorinta-aineella. "
1
Jaa

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2023Asiakaspalvelu puh. 09-3489331