Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

You can do it: 4 tapaa levittää meikkivoide

Täydellisen meikkipohjan saat huolella valituilla meikkivälineillä. Tässä ovat meikkipussin suosikit – sekä vinkit miten levität meikkivoiteen kuin ammattilainen!

Iso meikkisieni – luonnollinen lopputulos

Iso meikkisieni, joka tunnetaan myös nimellä blending sponge, on täydellinen väline meikkipohjan eri vaiheisiin ja sienellä voi levittää kaikkia voidemaisia ja nestemäisiä tuotteita. Sienen parhaat ominaisuudet tulevat esille, kun sen kastelee, jolloin sieni ei ime meikkivoidetta. Meikki levitetään sienellä töpöttelemällä. Näin saat meikkivoiteesta, poskipunasta sekä korostus- ja peitevoiteesta pehmeän lopputuloksen. Blending Sponge on täydellinen väline, jolla saa tehtyä tarvittaessa tarkempaa jälkeä esimerkiksi nenän tai leuan kohdalla.

Tiheä sivellin – peittävä lopputulos

Tiheä sivellin luo tasaisen ja peittävän lopputuloksen. Sillä on myös helppo luoda peittävällä meikkivoiteella luonnollinen lopputulos.

Pöyheä sivellin – nopea kevyt lopputulos

Luot ohuen peiton pöyheällä siveltimellä, jossa taipuisat harjakset. Pöyheä sivellin sopii sinulle, joka haluat luonnollisen lopputuloksen nopeasti ja vaivattomasti.

Kabuki-sivellin – levittää puuterimeikkivoiteen tasaisesti

Puuterimeikkivoiteen levität helposti siveltimellä, jossa on pitkät, pehmeät ja tiheät harjakset. Se levittää puuterin tasaisesti. Levitä puuterituotteita koko kasvoille kevyesti painaen pyörivin liikkein. Kabuki-siveltimellä voit myös helposti kerrostaa. Yhdellä puuterikerroksella saat ohuen lopputuloksen, kun taas useammalla kerroksella peittävämmän lopputuloksen.

Muista!

Muista pestä siveltimet säännöllisesti käyttöiän pidentämiseksi. Meikkisiveltimiin kerääntyy meikkiä ja likaa, jotka eivät tee hyvää iholle. Siveltimiä voi pestä tiskiaineella, mutta siveltimille tarkoitetut puhdistusaineet desinfioivat siveltimiä hellävaroen ja pidentää niiden käyttöikää.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331