Osta meikkisienet KICKSin myymälästä tai verkkokaupasta! - KICKS
Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
 • Ilmainen toimitus yli 29€
  Ilmainen toimitus yli 29€
 • Pisteitä kaikista ostoksista
  Pisteitä kaikista ostoksista
 • Kotiinkuljetus
  Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

Muista kirjautua sisään nähdäksesi henkilökohtaiset tarjouksesi!

Meikkisienet

44 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät
 • Kampanjatuotteet
  Korkein arvio
  Eniten arvosteluja
  Uutuudet
  Myydyimmät
  Alin hinta
  Korkein hinta
  Tuotenimi A-Ö

KICKS tarjoaa laajan valikoiman erilaisia meikkisieniä

Levitätkö meikkivoidetta mieluummin meikkisiveltimellä, meikkisienellä vai sormilla? Kaikki vaihtoehdot ovat toki toimivia, mutta jos haluat saada erityisen luonnollisen vaikutelman, jossa meikkivoide tuntuu kuin omalta iholtasi (tai ehkä jopa hieman paremmalta), meikkisieni on oivallinen valinta. Sen lisäksi, että meikkisieni auttaa maksimoimaan meikkivoiteen peittävyyden, sen avulla saat meikkisi myös näyttämään mahdollisimman luonnolliselta ilman näkyviä reunoja ja rantuja. KICKSin myymälöistä ja verkkokaupasta löydät laajan valikoiman erilaisia meikkisieniä. Tarjoamme myös runsaasti muita meikkivälineitä, kuten meikkisiveltimiä meikkipohjan luomiseen ja silmien ja huulten meikkaamiseen. Meiltä löydät lisäksi tehokkaat meikkisiveltimien puhdistustuotteet. Meiltä saat myös erilaiset meikinpohjustustuotteet, kuten meikkivoiteet, peitevoiteet, bb-voiteet ja cc-voiteet. Tervetuloa shoppailemaan meikkisienet ja muut meikkivälineet KICKSiltä!

Mikä on meikkisieni?

Meikkisieni on, aivan kuten sen nimestäkin voi päätellä, sieni, jota käytetään meikin levittämiseen. Voit levittää meikkisienellä sekä kevyempiä että voidemaisia ja täyteläisempiä meikkituotteita ja puuteripohjaisia meikkejä, vaikka meikkisieniä käytetäänkin ehkä hieman yleisemmin nestemäisten meikkivoiteiden ja voidemaisten peitevoiteiden levittämiseen. Markkinoilta löytyy erilaisia vaahtomaisia meikkisieniä, jotka on useimmiten valmistettu polyuretaanista, jota käytetään myös esimerkiksi kumin ja erilaisten muovien valmistuksessa. Joskus meikkisienet sisältävät lateksia, ja niillä voi lisäksi olla antibakteerisia ominaisuuksia.

Miksi tarvitsen meikkisientä?

Kysymys on ehkä pikemminkin siitä, miksi et tarvitsisi meikkisientä! Meikkisienen avulla saat luotua pohjameikistäsi luonnollisemman ilman näkyviä rajoja ja viivoja ja samalla saat meikkipohjallesi haluamasi vahvuisen peittävyyden. Haluatko kevyemmän jaa ilmavamman vaikutelman, keskivahvan peittävyyden vaiko hieman paksumman ja tasaisemman meikkipohjan? Meikkisienellä saat ne kaikki. Lisäksi meikkisienen pyöreän muotoilun ansiosta sinun on helpompi työskennellä ja meikata kasvojen alueita, joita voi olla vaikea käsitellä meikkisiveltimellä tai sormilla. Voit myös kokeilla nestemäisen poskipunan ja peitevoiteen levittämistä meikkisienellä, varsinkin jos haluat luonnollisen meikin ja kerrostaa meikkiä tarvittaessa halutun vaikutelman luomiseksi. Haluatko käyttää korostuskyniä ja tehdä contouring-meikin? Meikkisieni auttaa sinua levittämään meikin ihollesi siten, että saat luonnollisemman vaikutelman.

Miten meikkisientä käytetään?

Helpointa on annostella meikkivoidetta tai kevyttä tai voidemaista meikkituotetta ensin kämmenselälle ja levittää sitä sitten meikkisieneen. Aloita meikin levittäminen taputtelevin tai rullaavin liikkein. Meikkiä ei tule siis hieroa ihoon, eikä meikkisientä kannata vetää iholla kuin sivellintä, sillä siten lopputuloksesta tulee huonompi. Meikkisienen alemmalla, usein hieman pyöristetyllä osalla saat tasaisen levitystuloksen kasvoille, kun taas terävämmin muotoillulla yläosalla tavoitat paremmin nenänpielet tai silmienympärykset. Jos haluat enemmän peittävyyttä, lisää meikkiä useaan otteeseen meikkisienen avulla. Entä jos levität meikkivoidetta tai peitevoidetta liikaa? Käytä vain toista puhdasta meikkisientä liiallisen meikin poistamiseen.

Olen kuullut, että meikkisienen tulisi olla kostea parhaan vaikutuksen saamiseksi. Onko asia näin?

Se riippuu siitä, millaisen vaikutelman haluat luoda. Jos haluat meikkiisi vähemmän peittävyyttä ja luonnollisemman lopputuloksen, voit kostuttaa meikkisientä ja puristaa ylimääräisen veden pois ennen meikkivoiteen tai peitevoiteen levittämistä. Jos taas haluat ihollesi enemmän peittävyyttä, levitä meikkivoide tai peitevoide kuivalla meikkisienellä. Yksi asia on kuitenkin syytä muistaa: jos olet levittämässä meikkisienellä puuteripohjaista meikkiä, käytä vain kuivaa sientä, koska märkä meikkisieni ei sovellu puuteripohjaisen meikin levittämiseen!

Liittyykö meikkisienten käyttöön haittoja?

Koska meikkisieni kykenee imemään itseensä nestemäisiä meikkituotteita, tämä tarkoittaa valitettavasti myös sitä, että osa meikistäsi menee väistämättä hukkaan. Jos haluat välttyä tuhlaamasta liikaa meikkivoidetta tai peitevoidetta, kokeile ensin kostuttaa meikkisieni ja puristaa sitten ylimääräinen vesi pois. Kun meikkisienesi on jo hieman kostea, se ei ime niin paljon meikkiä sisäänsä. Toinen meikkisienien haittapuoli on, että niistä voi nopeasti tulla varsinaisia bakteeripesäkkeitä, mikä voi aiheuttaa ihosairauksia ja ärsytystä. Lisäksi on syytä muistaa, että jos meikkisienessä on jo entuudestaan vanhaa meikkiä ja likaa, tulos on huonompi ja kokkareisempi kuin jos käytät puhdasta meikkisientä. Ota siis tavaksi pestä meikkisieni jokaisen levityksen jälkeen. Muista puristaa ylimääräinen vesi pois, jotta sieni myös kuivuu nopeammin.

KICKS tarjoaa laajan valikoiman erilaisia meikkisieniä

Meikkisienellä on helpompi saada meikkivoiteella ja peitevoiteella tasainen ja luonnollisempi peittävyys ja tehdä meikistä juuri halutunlainen, joko peittävä tai kevyempi. KICKSin myymälöistä ja verkkokaupasta löydät laajan valikoiman erimuotoisia ja eri materiaaleista valmistettuja meikkisieniä. Jos et ole varma, millainen meikkisieni sopii sinulle ja meikkirutiineihisi parhaiten, koulutettu henkilökuntamme auttaa sinua mielellään lähimmässä KICKS-myymälässäsi, tai voit ottaa meihin yhteyttä myös verkossa. Tervetuloa ostamaan meikkisienet KICKSin verkkokaupasta tai myymälöistä. Nähdään KICKSillä!

Lisää tuote odotuslistalle

Anna sähköpostiosoite, johon haluat ilmoituksen tuotteen varastoon saapumisesta lähetettävän:

Tilapäisesti loppu

Tuote on tilapäisesti loppu

Klikkaa "lisää odotuslistalle" niin saat sähköpostin kun tuote on taas saatavilla.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024