Maailman parhaat ihonhoitotuotteet - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

Weekend deal! Valikoidut tuotteet –20-30%, voimassa sunnuntaihin asti.

Maailman parhaat ihonhoitotuotteet

Korealainen K-Beauty-ilmiö on vaikuttanut kauneusmaailmaan jo monta vuotta. Nyt uusia trendikkäitä kauneusrituaaleja syntyy maailman eri kolkissa. KICKS selittää, mitä ne oikein tarkoittavat.
Jaa

15 leikkisää vaihetta Sheet mask, BB-voide, CC-voide, hauskat kasvonaamiot ja etanaseerumi ovat kaikki lähtöisin Etelä-Koreasta. K-Beauty on tullut tunnetuksi kitsch-pakkauksistaan ja erikoisista ainesosistaan – ja etenkin monivaiheisista ihonhoitorutiineistaan. Keskivertokorealainen käyttää joka päivä lukuisia eri ihonhoitotuotteita, jopa 10–17. Tasainen ja superheleä niin kutsuttu ”glass skin” on ihanneiho Etelä-Koreassa. Sen saavuttamiseksi vaaditaan lukuisia tuotteita, joita kerrostetaan toistensa päälle.

Luonnollisia superainesosia Pohjoismainen kauneus tai ”scandi-beauty” on tunnettu maailmalla raikkaan luonnollisesta ilmeestä. N-beautyssa käytetään vain vähän tuotteita, jotka sisältävät arktisia ainesosia metsistä, järvistä ja tuntureilta. Keskiössä on terveellinen ja maanläheinen rutiini. Happipitoinen jäätikkövesi sekä antioksidantti- ja vitamiinipitoiset supermarjat ovat esimerkkejä niistä ainesosista, jotka juuri nyt tekevät ruotsalaisista, norjalaisista, suomalaisista, tanskalaisista ja islantilaisista tuotemerkeistä trendikkäitä.

J-BEAUTY

Tiedettä ja rutiineja Japanissa käytetään eniten rahaa kaudenhoitoon henkilöä kohden koko maailmassa. Japanilaiset osaavat ihonhoidon salat! J-beauty edustaa tiedettä, tekniikkaa, perinteitä ja tehokkuutta edistyneiden ja tuloksia tuottavien tuotteiden avulla. Japanilaiseen ihonhoitoon liittyy esimerkiksi rutiineihin yhdistettäviä kasvohierontoja, ja se edustaakin kauneusmaailman ehdotonta aatelia. Japanilaiset kauneudenhoitorutiinit pyrkivät ensisijaisesti suojaamaan ja uudistamaan ihoa jo syntyneiden ihovaurioiden korjaamisen sijasta.

Luonnonmukaista ja helppoa Australialainen kauneudenhoito on mutkatonta, ja siinä hyödynnetään luonnollisia tuotteita less is more -filosofian mukaisesti. Kasvipohjaiset kotimaiset ainesosat (jotka ovat mielellään luonnonmukaisia) hoitavat homman ilman, että aikaa, resursseja tai rahaa menee hukkaan. ”Down Under” -tuotteet ovat usein monivaikutteisia ja helppokäyttöisiä, mikä selittää niiden suosiota kauneudenhoidosta kiinnostuneiden keskuudessa kaikkialla maailmassa.

Jaa

Lue lisää

Jaa artikkeli

Jaa tämä artikkeli ystävillesi, jos pidit tästä artikkelista

/inspiration/experttips/maailman-parhaat-ihonhoitotuotteet

Tämä artikkeli on jaettu 0 kertaa

Lisää tuote odotuslistalle

Anna sähköpostiosoite, johon haluat ilmoituksen tuotteen varastoon saapumisesta lähetettävän:

Tilapäisesti loppu

Tuote on tilapäisesti loppu

Klikkaa "lisää odotuslistalle" niin saat sähköpostin kun tuote on taas saatavilla.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024