Tali & talinmuodostus - tärkeimmät faktat - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

−20% yli 60 euron ostoksista*! Voimassa KICKS Club-jäsenille ja jäseneksi liittyville, 31.5 saakka.

Puhutaan talista

Ihomme tarvitsee kaikkea sopivasti – myös talia. Mutta mitä se tarkalleen ottaen on? Miten ihon talinmuodostusta voi säädellä?
Jaa

BeautyAct-tuotteet, jotka auttavat rasvoittuvaa ihoa

Miksi ihoni rasvoittuu?


Tali eli sebum on ihon pinnalla oleva öljyinen aine. Iho tuottaa itse talia ihon pintakerroksen alla olevilla talirauhasilla. Sen ansiosta iho pysyy kosteutettuna ja saa luonnollista suojaa. Talintuotanto on siis täysin normaalia, ja sillä on lisäksi tärkeä tehtävä ihon hyvinvoinnin kannalta.

Talin liian vähäinen tuotanto voi kuivattaa ihoa, mutta jos talintuotanto on runsasta, iho voi tuntua öljyiseltä ja rasvaiselta. Siihen voi liittyä myös aknea ja suurentuneita ihohuokosia.

Runsaan talintuotannon tärkeimmät syyt ovat hormoniepätasapaino ja genetiikka, mutta myös sää, liikunta ja ihonhoitotuotteet voivat vaikuttaa asiaan. Monet tekevät tavallisen virheen, ja yrittävät vähentää ihon rasvoittumista käyttämällä kuivattavia tuotteita. Se pahentaa usein ongelmaa, sillä se antaa iholle kehotuksen tuottaa entistä enemmän talia, joka ehkäisee ihon kuivumista.

Mitä tehdä rasvoittuvan ihon tasapainottamiseksi?


Oikeat ainesosat auttavat tasapainottamaan ja säätelemään ihon talintuotantoa. Retinolia, niasiiniamidia ja BHA-happoja (beetahydroksihappoja) sisältävät tuotteet voivat auttaa tasapainottamaan herkästi rasvoittuvaa ihoa. BeautyActin ihonhoitovalikoimaan kuuluu useita tuotteita, jotka sisältävät tasapainottavia aktiivisia ainesosia. Ohessa listaamme muutamia bestsellereitä, jotka ovat saaneet erinomaisia arvosteluja KICKS Clubin jäseniltä.

Jaa