Misellivesi ja kasvovesi: niiden erot ja käyttö - KICKS
Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Morphe -20%! Voimassa 26.3 saakka, ainoastaan verkkokaupassa. 

Misellivesi & kasvovesi: miten ne eroavat toisistaan & miten niitä tulee käyttää?

Misellivesi & kasvovesi: miten ne eroavat toisistaan & miten niitä tulee käyttää?

Toinen tasapainottaa ihon PH -arvoa ja toinen syväpuhdistaa ihon. Mutta mitä niistä kumpikin tekee ja miten niitä tulee käyttää? KICKS kertoo kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää misellivedestä ja kasvovedestä.
Jaa

Kun otetaan huomioon, että on olemassa lukemattomia erilaisia ihonhoitotuotteita, ei ole yllättävää, jos joskus tuntuu vaikealta navigoida ihonhoitoviidakossa. Ennen kaikkea voi olla vaikeaa tietää, miten tuotteet eroavat toisistaan, milloin niitä käytetään ja miten. Yleinen väärinkäsitys on, että misellivesi ja toner, jota kutsutaan myös kasvovedeksi, ovat sama tuote – mutta tosiasia on, että niillä on kaksi erilaista tehtävää ihonhoitorutiinissa. Kerromme, kuinka käytät niitä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Mitä on misellivesi?

Misellivesi on monikäyttöinen ihonhoitotuote, jota käytetään pääasiassa kasvojen puhdistamiseen. Voidaan sanoa, että se on hybridi kasvojen puhdistusaineen ja kasvoveden välillä. Miselliveden huippuainesosa on juuri se, mistä nimikin vihjaa: pienet misellihiukkaset. Hiukkasia voidaan verrata mini-magneetteihin, koska ne vetävät puoleensa meikkiä, rasvaa ja muita epäpuhtauksia, kun levität nesteen iholle. Misellihiukkasten lisäksi misellivesi sisältää usein puhdistettua vettä ja jotain kosteuttavaa ainesosaa, kuten glyseriiniä.

Näin misellivettä käytetään

Kun nyt tiedät, mitä misellivesi on – miten käytät sitä parhaan vaikutuksen saamiseksi? Käytä ihonhoitorutiinissa misellivettä sen jälkeen, kun olet puhdistanut kasvosi kasvojenpuhdistusaineella. Näin voit olla varma, että kaikki meikin ja ihonhoitotuotteiden jäämät poistuvat. Misellivesi annostellaan ensin vanulapulle ennen kasvoille levittämistä. Pyyhi sitten kasvot vanulapulla poistaaksesi meikin jäämät ja lian.

Mitä on toner (kasvovesi)?

Toner, jota kutsutaan myös kasvovedeksi, on ihonhoitotuote, jota käytetään toisaalta poistamaan ylimääräistä rasvaa iholta, mutta myös pehmentämään ihoa ja antamaan sille kauniin hehkun. Kasvoveden tärkein tehtävä on tasapainottaa ihon PH -arvoa ja auttaa siten iholle sen jälkeen levitettäviä tuotteita imeytymään syvemmälle. Kasvovedellä on myös huokosia supistava vaikutus, joka saa toisaalta huokoset näyttämään pienemmiltä, mutta minimoi myös riskin lian ja epäpuhtauksien tarttumisesta iholle.

Näin toneria (kasvovettä) käytetään

Koska kasvoveden tärkein tehtävä on valmistella iho seuraavia tuotteita varten, käytä sitä ihonhoitorutiinin toisena vaiheena. Toisin sanoen sen jälkeen, kun olet puhdistanut kasvosi, mutta ennen käyttämiäsi tuotteita, kuten seerumia ja voiteita. Yleinen väärinkäsitys on, että kasvoveden levittämiseen on käytettävä vanulappua, mutta kädet toimivat ainakin yhtä hyvin - jopa paremmin. Vanulappu imee nimittäin osan tuotteesta itseensä. Varmista vain, että kätesi ovat puhtaat ennen kasvoveden taputtelua.

Kumpaa tuotetta minun pitäisi käyttää – misellivettä vai kasvovettä?

Voit hyvin käyttää sekä kasvovettä että misellivettä ihonhoitorutiinissasi. Jos käytät päivällä meikkiä ja ihonhoitotuotteita, voit puhdistaa kasvosi kasvojen puhdistusaineella ja jatkaa sitten misellivedellä varmistaaksesi, että meikki ja lika todella irtoavat. Iho hyötyy kasvovedestä monin tavoin ja sitä voidaan käyttää miselliveden jälkeen. Muista valita ihotyypillesi sopiva kasvovesi. Jos sinulla on kuiva iho, käytä kosteuttavaa kasvovettä. Akneen taipuvainen iho hyötyy myös kosteutuksesta, mutta tarvitsee kasvoveden, joka säätelee talintuotantoa.

Jaa

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2023Asiakaspalvelu puh. 09-3489331