Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Goodiebag kaupan päälle! Ostaessasi yli 55 eurolla saat kaupan päälle gooidebagin, arvo 58€. Voimassa ainoastaan osoitteessa kicks.fi ja kunnes varastoa riittää.

Kasvovedet

121 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät

Kun olet puhdistanut kasvot puhdistustuotteella, on tärkeää käyttää kasvovettä, joka tasapainottaa ihoa. Kasvojen puhdistus avaa ihohuokoset ja puhdistaa ihoa syvältä. Kasvovesi supistaa huokosia ja sulkee ne jälleen.

Kasvovesi palauttaa ihon luonnollisen pH-arvon, kosteuttaa ihoa ja poistaa epäpuhtaudet ja meikin jäämät, joita voi olla jäljellä iholla puhdistuksenkin jälkeen. Kasvovesi valmistelee ihosi seuraavaan ihonhoitorutiinin vaiheeseen eli kosteutukseen seerumilla tai kasvovoiteella.

Kasvovesiä on saatavilla eri ihotyypeille, joten oma tuote löytyy normaalille, kuivalle, rasvoittuvalle ja herkälle iholle.

Kuivalle ja herkälle iholle sopii kosteuttava ja tasapoinattava kasvovesi. Tasapainottava kasvovesi rauhoittaa ihoa ja vähentää punaisuutta, mikä auttaa ärtyneeseen ihoon.

Rasvoittuvalle iholle sopii syväkosteuttava kasvovesi, joka poistaa epäpuhtaudet ja pienentää ihohuokosia. 

Ikääntyvälle iholle kannattaa valita kasvovesi, joka sisältää happoja, jotka auttavat pigmenttimuutoksiin, hienoihin juonteisiin ja epäpuhtauksiin. 

KICKSiltä löydät kasvovesiä myös spray-muodossa, mikä sopivat käytettäväksi päivän mittaan. 

Osta suosikkisi KICKS-myymälästä ja verkkokaupasta. 

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331