Täydellinen silmänrajaus askel askeleelta - KICKS
Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Morphe -20%! Voimassa 26.3 saakka, ainoastaan verkkokaupassa. 

Täydellinen silmänrajaus askel askeleelta

Winged eyeliner – näin teet täydellisen rajauksen. Eyelinerilla rajatut silmät ovat upeat, mutta hyvään lopputulokseen pääseminen voi olla vaikeaa. Yksinkertaisilla ja kätevillä vinkeillämme teet rajauksesta täydellisen! KICKS-meikkitaiteilija Åsa näyttää vaihe vaiheelta, miten onnistut.
Jaa

Vaihe 1 – Taivuta silmäripset

Ripsentaivutin auttaa tuomaan silmäsi esiin. Taivuta ripset huolellisesti asteittain. Aloita ripsien tyvestä ja siirrä taivutinta aina vähän kerrallaan kärkiin päin niin, että ripset kaartuvat kauniisti. Muista aina taivuttaa ripset ensin, niin et sotke silmämeikkiä tai vaurioita ripsiäsi.

Vaihe 2 – Rajaa ripsiraja kynällä

Vedä rajaus mustalla silmänrajauskynällä ripsien tyveen niin, että ripsien väliin ei jää vaaleita aukkoja ja lopputuloksesta tulee entistä tarkempi ja tasaisempi. Tiivis musta rajaus tekee katseesta erityisen intensiivisen.

Vaihe 3 – Rajaa ripsiraja eyelinerilla

Rajaa silmät ripsien tyvestä eyelinerilla. Aloita tekemällä ohut viiva silmän sisänurkkaan ja levennä rajausta ulkonurkkaa kohden. Kallista sivellintä ripsiä kohti rajausta tehdessäsi, jotta viivasta tulee mahdollisimman tasainen. Tarkan rajauksen tekeminen on helpompaa, kun sivellin saa tukea ripsistä. Samalla saat rajauksen mahdollisimman lähelle ripsien tyveä. Jos haluat selkeän rajauksen, käytä hiilenmustaa nestemäistä eyelineria. Jos haluat pehmeämmän lopputuloksen, kannattaa valita geelimäinen tai voidemainen eyeliner. 

Vaihe 4 – Tee rajauksen siipi

Mittaa rajauksen siipi ennen värin levittämistä, jotta se kaareutuu oikein ja samalla tavalla kummassakin silmässä. Merkitse siveltimellä pieni piste kohtaan, johon rajauksen on määrä päättyä. Katso silmien muotoa peilistä suoraan edestäpäin, jotta näet mihin kohtaan rajaus asettuu parhaiten niin, ettei se osu luomivakoon. Ripsien tyvi on helpointa rajata leuka ylös nostettuna ja silmäluomi suljettuna. Rajauksen siipi kannattaa kuitenkin tehdä niin, että kasvot osoittavat suoraan eteenpäin. Näin saat tehtyä sen oikeaan paikkaan.

Vaihe 5 – Viimeistele kärki

Viimeistele rajauksen kärki teräväksi puhtaalla viistopäisellä siveltimellä. Jos rajaus epäonnistuu jostain kohtaa, kasta sivellin meikinpoistoaineeseen, häivytä väri pois ja yritä uudelleen.

Vaihe 6 – Lisää ripsiväri

Lisää alaripsiin kerros ja yläripsiin kaksi kerrosta ripsiväriä. Erottuvat ripset korostavat silmiä entisestään ja nostavat katseen upeasti yhdessä mustan rajauksen kanssa.

Jaa

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2023Asiakaspalvelu puh. 09-3489331