Kylie By Kylie Jenner - KICKS - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

Kylie Cosmetics By Kylie Jenner

Kylie‎ Jenner on yksi maailman seuratuimpia some-vaikuttajia, hänen tilejään seuraa yli 300 miljoonaa käyttäjää. Forbesin etukannessa elokuussa 2018 hänet tituleerattiin maailman nuorimmaksi miljardööriksi, joka on itse ansainnut omaisuutensa. Kylie on menestynyt yrittäjä, kauneusmoguli, muotisuunnittelija, kirjailija, TV-persoona ja tyyli-ikoni. Marraskuussa 2015 Kylie lanseerasi oman kosmetiikkabrändinsä, Kylie Cosmetics, jota inspiroi hänen rakkautensa meikkeihin ja intohimonsa liiketoimintaan. Toukokuussa 2019 Kylie lanseerasi oman ihonhoitobrändinsä, Kylie Skin, jonka tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja ovat täysin vegaanisia. Vuonna 2024 Kylie Jenner laajensi imperiumiaan lanseeraamalla ensimmäisen tuoksunsa Cosmic Kylie Jenner.

Huulet

Meikkipohja

Tuoksut

Ihonhoito

KYLIE COSMETICS

Halusin luoda Kylie Cosmetics -meikkisarjan tarjotakseni faneilleni juuri niitä tuotteita, joita itsekin rakastan ja käytän joka päivä. Tekipä meikkini stailaustiimini tai minä itse, haluan, että meikki saa minut tuntemaan oloni itsevarmaksi ja kauniiksi, ja halusin jakaa saman tunteen juuri Sinun kanssasi. Uudet Lip Kit -sävyt tarjoavat suosikkimeikkini huulille; ja sarjan muut tuotteet; poskipunat, aurinkopuuterit, hohdetta antavat korostustuotteet, sädehtivät huulikiillot, nestemäiset mattapunat ja kulmatuotteet ovat kaikki, mitä tarvitset upean meikin luomiseen! Ilman eläinkokeita valmistetut tuotteet ovat puhtaasti vegaanisia ja sisältävät ainoastaan iholle hyvää tekeviä ainesosia. Tuotteiden laadusta, pigmentaatiosta tai suorittavista ominaisuuksista emme kuitenkaan ole tinkineet. Tämä on vasta alkua! Työskentelen häikäisevien uutuuksien parissa, enkä malta odottaa, että voin jakaa ne Sinun kanssasi. 

Kylien omat meikkisuosikit

KYLIE FRAGRANCES

Cosmic Kylie Jenner on suunniteltu muistuttamaan taideteosta toisesta maailmasta. Veistoksellinen pullon muoto sopii täydellisesti kämmenelle. Joka kulmasta erilainen, ainutlaatuinen muoto symboloi rakkauden alati muuttuvaa luonnetta. Peilikorkki heijastaa kuvasi muistuttaakseen sinua osoittamaan itsellesi rakkautta ja kunnioitusta.

KYLIE SKIN

Ihonhoito ja meikit kulkevat käsi kädessä, ja unelmoinkin Kylie Skin -tuotteista heti Kylie Cosmetics -meikkien lanseerauksen jälkeen. Tehty työ tuntuu vieneen ikuisuuden, mutta vihdoin odotus palkitaan! Meikkisarjani perustaminen on opettanut minulle uskomattoman paljon ja olen todella kiitollinen voidessani käyttää kaiken tietotaitoni uuden yritykseni hyväksi! Kokonaan uuden tiimin sekä valmistus- ja tuotantoprosessin luominen erillisenä meikkisarjasta oli ajoittain todella haastavaa, mutta nyt vihdoin totta! Olemme valmiita tarjoamaan Sinulle parhaista parhainta! Kaikki koostumuksemme ovat vegaanisia ja dermatologisesti testattuja. Ota seurantaan @kylieskin kuullaksesi uusimmat uutiset. Rakkaudella tehty työ, ihosi parhaaksi, joka on kaiken kosmeettisen kauneuden perusta.
xo, Kylie

Kylien omat ihonhoitosuosikit

62 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät
Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024