Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Le Couvent Maison de Parfum

THE ART OF SINGULAR PERFUME
Le Couvent des Minimes perustettiin Etelä-Ranskassa vuonna 1614 kuningas Ludvig XIV:n hovin kasvitieteilijän, Louis Feuilléen, asuinseudulla. Hänen löytämiensä kasvilajien ja työnsä tuloksena syntyi Remarkable Botany: Botanica Nobilis.
Le Couvent des Minimes on saanut innoitusta tästä ainutkertaisesta historiasta. Art of Singular Perfume tarjoaa ainutlaatuisia tuoksuja, jotka sisältävät luonnollisia ja harvinaisia ainesosia ranskalaisen Haute Parfumerie -perinteen mukaisesti. Tuotteet ovat 100-prosenttisen vegaanisia.

Tuoksut

Ihonhoitotuotteet

Tuoksukynttilät ja huonetuoksut

Lahjaideoita

Editor's pick

UPEAT PARFYYMIT KUTSUVAT MATKAAN

Harvinaislaatuisiin luonnon esansseihin sekoitetut upeat parfyymimme kertovat aistillisesti ja elegantisti unohtumattomista matkoista kaikkialle maailmaan. Jopa 86 % luonnollisia raaka-aineita, täysin vegaaninen.

Brändi
Tuoksukategoria
Natural Choice
Tuoksunuotti
50 tuotetta
Myydyimmät
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331